• Etusivu
  • Talo

Patioita jokaiselle

Rakentajan toimitus
Päivitetty 04.03.2011
20113_24690.jpg

Jamar-terassipatio on turvallinen, kestävä ja pitkäikäinen valmispatio, joka on kehitetty avoterassitarpeisiin omakoti-, rivitalo- ja kesämökkiasuntoihin. Sen vankka runko ja ruostumattomat säätöjalkaperustukset takaavat pation jämäkkyyden ja tukevan perustuksen.

Pation pintalaudoituksena on ruskeansävyinen kotimainen puu, mikä takaa miellyttävän ja lämpimän tunteen patiolla oleskeluun. Halutessaan pation voi sävyttää itselleen mieluisen väriseksi sävytetyllä puuöljyllä. Materiaalin ansiosta patio ei ole liukas ja se on turvallinen käyttää.

Patiokokovaihtoehtoja on useita. Patio on mahdollista saada myös mittatilauksena. Terassipatioita yhdistämällä voidaan toteuttaa erimallisia ja -kokoisia patioita käyttötarkoitukseesi sopivaksi kokonaisuudeksi nopeasti ja vaivattomasti. Terassipatio sisältää aina säätöjalkaperustukset, joten se on helppo asentaa vaikka soran, nurmen tai kallion päälle.

Lisätietoa Jamar-terassipatioista...

Porrasaskelmat, kävelytaso, nousutaso sekä terassimatto ovat saatavana terassipatioihin lisävarusteena. Porrasaskelmat helpottavat patiolle tai patiolta pois kulkemista. Lisäksi ne ovat oivallinen ja toimiva ratkaisu patiolta talon sisälle kulkemiseen, jos patio ja talon oma lattia eivät ole samassa tasossa.
Kävelytaso on kehitetty helpottamaan kulkua esimerkiksi pihalla kauempana olevalle pergolalle. Kävelytaso on helppo yhdistää Jamarin muihin patioihin.
Nousutaso on luotu helpottamaan patiolle kulkemista silloin, kun korkeusero ei ole enempää kuin kaksi porrasaskelma. Se on ulkoisen ilmeensä puolesta yhteneväinen, yhdistettävissä patioon ja on näin ollen siisti kokonaisuus pation kanssa. Nousutasoa on suositellaan, mikäli patiolle on päästävä rattailla tai pyörätuolilla.
Terassimatto on miellyttävä, tyylikäs ja lyhytnukkainen. Matto sopii hyvin sekä terassille että parvekkeelle. Muovikuituinen terassimatto on kehitetty vastaamaan suomen vaihtelevat olosuhteet, jolloin se kestää hyvin UV- säteilyn sekä pakkasen ja se on veden läpäisevä.

Terassipatio on helppo asentaa itse, jos haluaa. Myös talviasennus onnistuu; ensin putsataan lumi pois pation alueelta, seuraavaksi perustuskone laittaa perustukset kuntoon. Perustukset tehdään halutessa roroutimattomiksi. Työ jatkui rungon ja pintalautojen asennuksella. Kun otsalaudat ovat apaikoillaan, työ on pakkasessakin päivässä valmis.

20113_24685.jpg
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

7_P_17659.jpg
Vaasan asuntomessuilla
Tavoitteena on saada kesäksi kauniita pihoja ja viihtyisiä puistojaPuutarhakaupunginosaksikin kutsuttu Suvilahden kaupunginosa tarjoaa loistavat puitteet viherrakentamiseen. Merenrannassa sijaitsevalla messualueella on tietoisesti panostettu viheralueisiin ja pihoihin. Ympäristössä on yhteensä kahdeksan erilaista puistoa, joita on alettu rakentaa jo vuoden 2007 kesällä. Tavoitteena on saada koko alue kukoistamaan, jotta se viihtyisyydessään palvelee sekä messukävijöitä että suvilahtelaisia ja kaikkia vaasalaisia.
20164_46330.jpg
Rakentamisen lupa-asiat voi hoitaa myös netissä
Voit asioida Lupapisteessä silloin kuin sinulle sopii - koko hankkeen ajan. Pääset täydentämään hankkeen tietoja sähköisessä työtilassa yhdessä muiden hankkeen osapuolten kesken. Voit käydä vuoropuhelua asiointikunnan viranomaisten kanssa palvelun kautta ja lupahakemuksen jättämisen jälkeen saat hanketta koskevat viranomaispäätökset suoraan Lupapisteeseen. Asiointia voidaan kunnasta riippuen jatkaa palvelussa aina hankkeen valmistumiseen asti. Lupapisteen avulla pidät itsesi sekä muut osapuolet tietoisena hankkeen etenemisestä - kellon ympäri.
20085_10843.jpg
Comfort – uraa uurtava Lämpölattia
Comfort on maxitin kehittämä Lämpölattia, jossa yhdistyy nerokkaalla tavalla monta toimintaa, kuten loistava askeläänieristys, lämmön tasaisuus alumiinisten lämmönluovutuslevyjen ansiosta sekä luja, ohut ja kerralla suora pintalaatta maxitin kuituvahvisteisesta tasoitteesta. Ohuen ja kevyen pintalaatan ansiosta lattialämpö reagoi äärimmäisen nopeasti lämpötilan vaihteluihin, jolloin tuloksena on erittäin tasainen ja miellyttävä sisälämpötila sekä huomattavat säästöt energialaskussa.
20231_80701.jpg
Työllistä itsesi helposti kevytyrittäjänä
Rakennusala työllistää valtavan määrän ihmisiä vuosittain niin uudis- kuin remonttikohteissa. Jatkuva kysyntä tekijöistä saa monet pohtimaan yrittäjäksi ryhtymistä. Itsensä työllistämiseen löytyy onneksi helppo ja riskitön ratkaisu − kevytyrittäjyydessä voi suoraan ryhtyä hommiin ja jättää paperityöt luotettavalle kumppanille.
20199_59975.jpg
Autotalleihin erinomaisesti soveltuva eriste
Miltä kuulostaisi autotalleihin sekä -halleihin suunniteltu eriste, joka on varustettu hyvällä lämmöneristyskyvyllä ja joka toimii myös tehokkaana äänenvaimentajana? Palamattomasta materiaalista valmistettu, epäorgaaninen eriste ei lisää tilan palokuormaa eikä osallistu paloon esimerkiksi autopalon sattuessa.
20186_53423.jpg
Vanha ja uusi tiili sulassa sovussa
Nakkilan Pyssykankaalla, kylämaisemaa halkovan tien varressa, on 1950-luvulla valmistunut tiilinen rakennus, jonka seinää koristaa teksti VERSTAS. Kyseessä on vanha puusepänverstas, joka on saanut uuden elämän Temal Oy:n varatoimitusjohtaja Harri Höglundin käsissä. Nyt verstaan yläkerrassa on upea, vanhaa ja uutta tiiltä kunnioitten tehty 330 m² loft-asunto.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton