• Etusivu
  • Rakentaminen

Nyt yhdellä hakemuksella monta asuntolainatarjousta!

Rakentajan toimitus
Julkaistu 12.12.2011
201112_28937.jpg

Säästät aikaa ja vaivaa - yksi hakemus, monta tarjousta!

On ajanhukkaa täyttää samoja hakemustietoja monen lainantarjoajan lomakkeisiin ja lähettää niitä yksitellen eteenpäin. Etua.fi lainapalvelun idea on, että saat yhdellä hakemuksella mahdollisimman hyvät asuntolainatarjoukset. Vertaile tarjouksia keskenään ja valitse niistä itsellesi sopivin vaihtoehto. Säästät aikaa ja vaivaa - yksi hakemus, monta tarjousta! Palvelu on maksuton.

Hae uusi asuntolaina tai kilpailuta nykyinen

Näin palvelu toimii

1. HAE
Aloita suoraan hakemuslomakkeesta tai käytä laskinta sopivan lainan valitsemiseksi. Jos laina haetaan yhdessä yhteisvastuullisen lainanhakijan kanssa, hänen tietonsa täytetään "Rinnakkaishakija" –välilehdelle. Lähetä hakemus. Saat sähköpostiisi vastauksen niistä pankeista, jotka olemme sinulle valinneet.

2. VERTAA
Pankit ottavat sinuun yhteyttä ja kutsuvat jatkoneuvottelun pankkikonttoriin. Monet pankit antavat jo tässä vaiheessa alustavan lainalupauksen tai ainakin hintahaarukan lainamarginaalille. Sinun kannattaa myös huomioida lainasta sopiessasi, mikä olisi lainan kuukausittaiseen takaisinmaksuun sopiva eräpäivä, otatko mahdollisesti lainaturvavakuutuksen, tarvitsetko lyhennyksettömiä vuosia laina-ajan alkuun jne.

3. VALITSE
Kun olet vertaillut eri vaihtoehtoja, valitse niistä sinulle sopivin. Varsinainen lainasopimus allekirjoitetaan pankkikonttorissa, kun pankki on tehnyt lopullisen luottopäätöksen saatuaan kohteen ja muut luottopäätöksentekoon tarvitsemansa tiedot.

Tutustu palveluun tästä

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20115_25841.jpg
Viikon kysymys
Kysymys: Voiko mineriitin päälle laudoittaa?Vuonna 1965 rakennetun talon ulkoseinät ovat mineriittilevyä. Haluaisin ulkoverhouksen puupanelista.Täytyykö mineriittiley, joka on hyvässä kunnossa, poistaa (sisältää asbestia), vai voiko levyn jättää turvallisin mielin uuden verhouksen alle?
20154_43272.jpg
Ota käyttöösi Gyproc-laskurit ja rakennekirjasto
Ota laskurit ja rakennekirjasto avuksesiKipsilevy on monipuolinen rakennusmateriaali lähtien kodin lattiasta aina kattoon saakka. Gyprocin rakennekirjasto tarjoaakin monipuolisesti rakennedetaljeja oman kodin rakentajalle ja remontoijalle. Tutustu, miten tehdään esimerkiksi ääni- ja paloluokan väliseinä.
201912_61901.jpg
Ilmainen pääsylippu Asta 2020 messuille
Pääsylippu Asta rakentaja messuille
20083_9550.jpg
Sisustuksen ylempi taso
Portaat ovat nousemassa yhdeksi talon näkyvimmistä sisustuselementeistä designhuonekalujen rinnalle. Tarjoamme tyylikkäitä teräsporrasratkaisuja sisustuksen ylemmältä tasolta.
20216_70884.jpg
Kannattaako kesä­mökin hankkiminen?
Unelma mökkielämästä ja paikasta syrjäisellä järvenrannalla tai merellisissä tunnelmissa saaristossa elää suomalaisissa. Mökit menevät nyt kaupaksi, oli kunto mikä hyvänsä. Onko nykyajan mukavuuksiin tottuneella ihmisellä kuitenkaan helppo ymmärtää, mitä syrjäisellä maatilkulla eläminen todellisuudessa vaatii? Mitä mökkielämä oikeasti on? Kesäinen työleiri, täältä tullaan! Vaiko ihanan reunouttava suomalainen mökkikesä.Artikkelin linkeissä hurjasti tietoa kesämökkiläisille ja kesämökistä haaveileville.
202210_79870.jpg
Uuteen hirsikotiin valittiin maalämpö - lue perheen kokemuksista
Mirka Aittolan ja Riku Saarelan perhe on asunut viime toukokuusta asti itse rakentamassaan hirsitalossa Naantalissa. Uuden kodin lämmitysmuodoksi valittiin maalämpö, joka on osoittautunut nappivalinnaksi monestakin syystä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton