• Etusivu
  • Rakentaminen

Ilmainen pääsylippu Asta 2020 messuille

Rakentajan toimitus
Päivitetty 07.01.2020
201912_61901.jpg

Pääsylippu Asta rakentaja messuille

Saat pääsylippusi alla olevasta linkistä

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20233_80977.jpg
Jääkaappi pitää outoa ääntä - onko aihetta huoleen?
Jääkaapista saattaa kuulua joskus erikoisia ääniä – pulputusta, sihinää, jopa kovia paukahduksia. Äänet voivat kuulostaa huolestuttavilta ja saada epäilemään laitteen toimivuutta, mutta yleensä kyse on kuitenkin jääkaapin normaalista äänimaailmasta. Jotkut laitevalmistajat jopa tarjoavat jääkaapin mukana oppaan, jossa kuvaillaan laitteen erilaiset äänet ja selitetään niiden syyt.
200810_13698.jpg
Millaiset sisustustekstiilit uuteen kotiin?
TekstiilisuunnitelmaTekstiilisuunnitelmassa määritellään tilan ns. pehmeät elementit, joilla luodaan osa tilan tunnelmasta. Tekstiilisuunnitelma sisältää verhojen, koristetyynyjen, mahdollisten verhoilukankaiden, mattojen, pöytäliinojen ja pyyhkeiden valinnan. Ehdotukset voidaan tehdä valmistekstiilivalikoimasta, tai valita kankaat ja laatia ohjeet tekstiilien teettämiseen.
20161_45162.jpg
Millaisen hirsitalon sinä rakentaisit?
Hirsitalo on lämminhenkinen ja ekologinen valinta kodiksi. Honka hirsitalon Muuttovalmis -mallistosta löydät itsellesi sopivan vaihtoehdon, joka istuu niin perinteiseen metsämaisemaan kuin myös tiiviiseen kaupunkirakentamiseen.
20097_17744.jpg
Runsaasti kävijöitä Valkeakosken asuntomessuilla
Valkeakosken asuntomessutapahtuma on houkutellut yleisöä, vaikka osa ensimmäisistä messupäivistä vietettiin sateisessa säässä. 14.7. on ollut tähän mennessä vilkkain päivä: messuilla vieraili tuolloin 5 256 kävijää. Kaikkiaan asuntomessukävijöitä on ollut viiden ensimmäisen päivän aikana 21 633. Vastaava luku viime vuoden asuntomessuilla Vaasassa oli 19 143 kävijää.- Olemme tyytyväisiä tähänastisiin kävijämääriin. Saamamme palautteen perusteella ihmiset ovat ottaneet avosylin vastaan kohtuukokoiset talot, joita tämän vuoden asuntomessut tarjoavat viime vuosien messuja enemmän. Näistä kohteista messuvieraiden on helppo löytää esimerkkejä omiin rakentamisprojekteihinsa. Toki myös suuremmat ja erikoisemmat kohteet, kuten ratamoottoripyöräilijä Mika Kallion kartanomainen kivitalo, kiinnostavat ihmisiä, Suomen Asuntomessujen toimitusjohtaja Pasi Heiskanen sanoo.
200612_2247.jpg
Kotipiha kauniiksi luonnonkivillä
Luonnonkivi henkii yksilöllisyyttä, aitoutta ja arvokkuutta. Rakennusmateriaalina siinä yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla käytännöllisyys, esteettisyys ja kestävyys. Luonnonkivi on myös vaivaton ratkaisu, kun luotat ammattilaisiin jo suunnitteluvaiheessa.Useimpien rakentajien toiveena on valita materiaalit, jotka tarjoavat silmänruokaa, mutta vaativat vähän huolenpitoa. Luonnonkivet helpottavat olennaisesti pintojen kunnossapitoa, sillä ne ovat kestäviä ja helppohoitoisia. Ne sopivat yhtä hyvin niin uudispihoihin kuin saneerattavaan pihaan. Luonnonkiven ominaisuuksia arvostetaan, mikä merkitsee arvonnousua kiinteistölle.
pesuhuoneen ja wc:n välinen ovi on huurrettu liukuovi
Älä anna kääntyvän oven viedä kotisi neliöitä
Älä anna kääntyvän oven viedä kotisi neliöitä, vaan käytä tila hyödyksi. Nostat samalla kotisi arvoa tyylikkäillä ja hyvin valituilla materiaaleilla, kuten kotimaisilla Liunen väliovilla. Liunen seinän sisään liukuvat väliovet sopivat kodin kaikkiin huoneisiin, myös kosteisiin tiloihin. Tutustu upeaan Liunen liukuovi- ja vedinmallistoon osoitteessa www.liune.fi ja löydä kotiisi sopiva vaihtoehto.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton