• Etusivu
  • Talo

Kaidesepät - sisustuksen ylempi taso

Rakentajan toimitus
Päivitetty 14.05.2008
20083_9550.jpg

Portaat ovat nousemassa yhdeksi talon näkyvimmistä sisustuselementeistä designhuonekalujen rinnalle. Tarjoamme tyylikkäitä teräsporrasratkaisuja sisustuksen ylemmältä tasolta.

Portaan sijoittelu ja muoto on muuttunut, eikä sitä enää sijoiteta pimeisiin ahtaisiin nurkkiin. Nyt portaat halutaan tuoda esille ja niihin panostetaan huomattavasti enemmän kuin ennen. Materiaaleina käytetään terästä, puuta ja lasia. Tilankäytössä portaat yhdistetään usein avonaiseen oleskelu tilaan, jossa niitä voi ihastella siinä missä muitakin hienoja huonekaluja.

Tuotteemme keskittyy yksityisen- ja julkisen sektorin rakennuskohteisiin. Rakennuttajalle tarjoamamme päätuotteet ovat teräsrunkoiset portaat ja kaiteet. Tuotteiden suunnittelussa otamme huomioon rakennuttajan tarpeet ja räätälöimme ne aina kohteeseen yksityiskohtaisesti.

Vakiotuotemallistomme tarjoaa tyylikkäät teräsportaat kaikkiin rakennuskohteisiin. Mallit on suunniteltu yhteistyössä alan huippuosaajien kanssa - he tuntevat alalla vallitsevat trendit ja suuntaukset.

Mallistomme tuotteet ovat helposti muunneltavia eri tilanteisiin ja vaatimuksiin. Meille on tärkeää, että saat haluamasi kalusteet, jotka sulautuvat hyvin kotisi sisustukseen.

Tuotteisiimme voi tutustua messuilla ja piakkoin myös pääkaupunkiseudulle rakennettavissa näyttelytiloissa.

Talo
sisustus
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20143_38557.jpg
Ohutlevykiinnitykset
Särmä suomalainen seinätulppa GRIPPER™ sopii kaikkiin rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen yleisimpiin seinäkiinnityksiin. GRIPPER™ toimii kaikissa seinämateriaaleissa ja -rakenteissa. Lo-Vis – mikrokaulus pitää tulpan optimaalisessa asennussyvyydessä pysyen itse piilossa ruuvin alla. DuPont™ Hytrel® -materiaalinsa ansiosta GRIPPER™ kestää pitkäaikaista kuormitusta, iskuja, kulumista, kosteutta, kemikaaleja, lämpötilan vaihteluja ja varastointia tavallisia tulppia paremmin.
20188_54298.jpg
Sisustajalle keraamisia unelmalaattoja lattiaan ja seiniin
Keraamisella laatalla on monia etuja, miksi se kannattaa valita kodin lattia- tai seinämateriaaliksi. Keraaminen laatta kestää erinomaisesti kovaakin kulutusta. Tästä syystä laatat ovat varsinkin lapsi- ja kotieläinperheiden suuressa suosiossa.Keraamisen laatan etuja ovat myös pinnan kestävyys sekä lämmön- ja kosteudensietokyky, unohtamatta tietysti sitä, että keraamiset laatat tuovat sisutukseesi laatua. Nykyisin laattoja löytyy vaateliaimpienkin sisustajien makuun, sillä erilaisia värejä, pinnan muotoja ja laattojen kokoja on valtavasti. Keraamiset laatat soveltuvat hyvin sekä lattia- että seinäpinnoiksi – ja kaikissa tiloissa.
202111_73507.jpg
Viikon sisustusidea: Näin tuot trendikästä rottinkia sisustukseen
Menneet vuosikymmenet ja niiden hittituotteet kiertävät sisustustrendeissä yhä uudelleen. Näin on käynyt myös 80-luvulla suursuosiota nauttineelle rottingille, joka on löytänyt jälleen tiensä suomalaiskoteihin. Katso vinkit, joiden avulla voit tuoda rottinkia onnistuneesti oman kotisi sisustukseen.
201511_44895.jpg
Miten radon poistetaan asunnosta?
Radon on radioaktiivinen kaasu, jota kulkeutuu rakennusten sisäilmaan maaperästä. Erityisesti eteläisessä Suomessa on paljon radonpitoisia alueita. On perusteltua epäillä korkeita pitoisuuksia myös, jos asunto sijaitsee harjulla tai soramaalla tai se on rakennettu kallion päälle. Savimaille perustetussa talossa saattaa olla radonia. Perustusten ja alapohjan alle tuodut täyttösorakuormat ovat mahdollisesti louhittu kalliosta, jossa on korkea radonpitoisuus. Maaperästä ja rakennustekniikasta johtuen Suomessa mitataan korkeampia pitoisuuksia kuin useimmissa muissa maissa. Radonia ei pysty aistimaan, vaan sen pitoisuudet on mahdollista selvittää vain mittauksilla. Osta venttiilit Rakentaja.fi-verkkokaupasta
201211_32940.jpg
Sähkölaitteiden turvallisempaan käyttöön - ajasta vaikka kahvisi
Ajastin toimii yksinkertaisesti ja sitä käytetään esimerkiksi lisäämään kahvinkeittimen käytön turvallisuutta. Kahvinkeitin voidaan käynnistää painamalla ajastimen painiketta. Kahvinkeitin sammuu automaattisesti asetetun ajan jäkeen, jos keitintä ei ole muistettu sammuttaa.Sähkölaitteiden turvallisempaan käyttöönJussi- ja Impressivo-asennuskalusteiden tuotevalikoima täydentyy ajastimella. Ajastimessa on merkkivalo joka ilmaisee toiminnan. Automaattinen poiskytkentäaika asetetaan asennuksen yhteydessä.Ajastin on saatavilla keskiölevyllisenä ja peitelevy ei sisälly pakkaukseen.
20134_34868.jpg
Rakentamisen kiviainekset
Oikea kiviaines oikeaan paikkaanRakentamisen kiviaineksilla on omat tehtävänsä, eivätkä ne väärässä paikassa toimi toivotulla tavalla. Salaojasora ei esimerkiksi ole oikea ratkaisu maanvaraisen lattian alle, mutta kapillaarikatkosepeli katkaisee veden kulkeutumisen niin ylöspäin kuin sivusuunnassakin.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton