• Etusivu
  • Rakentaminen

Muuttovalmiiden Kastellien kysyntä kovassa kasvussa

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Julkaistu 19.07.2007
20077_5745.jpg

Kotikartano 107 on suosittu malli myös muuttovalmiiksi rakennettuna.

ValmisKastelli on markkinajohtajan vastaus uudenlaiseen, vaivattomaan rakentamiseen. Valitessaan muuttovalmiin Kastellin asiakas saa ensiluokkaisen kodin ammattilaisten rakentamana ja sisustamana – sovittuna aikana ja sovittuun hintaan. Kastelli tekee minkä lupaa.

Huolella suunniteltu mallisto


ValmisKastelli talomalliston lähtökohtana on Kastellin arkkitehtien tuhansien talojen suunnittelukokemus. ValmisKastelli talomallistoon on koottu kattava valikoima suomalaisten suosikkikoteja – hyvännäköisiä ja kastellimaisen toimivia. Taitava arkkitehtisuunnittelu käyttää neliöt tehokkaasti ja minimoi näin rakennuskustannuksia. Rakentajatutkimuksissa Kastellin talomallistot on useaan kertaan valittu mallistosuunnittelun ykköseksi.

Taidolla rakennettu muuttovalmiiksi!


Laadustaan kiitelty ValmisKastelli rakennetaan teollisesti esivalmistetuista osista paikan päällä. Kastellin valmistaloissa kaikki rakenteelliset yksityiskohdat ja työvaiheet on tarkkaan suunniteltu, jolloin rakentaminen on helppoa, nopeaa ja turvallista. Kastelli luottaa paikallarakentamiseen, jolla on kautta aikojen rakennettu8 parhaat ja kestävimmät omakotitalot ja arvokodit. Alan asiantuntijoiden mukaan näin saadaan lämpimät, energiatiiviit ja oikeaoppiset rakenteet ilman kompromisseja. ValmisKastellin laatu ja turvalliset rakenteet takaavat korkean jälleenmyyntiarvon vielä vuosikymmenienkin jälkeen. Muuttovalmiin Kastelli.kodin rakentamisessa tarvittavat yhteistyökumppanit ja materiaalitoimittajat on valittu tiukkojen kriteerien pohjalta. yhteistyöyritykse5t ovat oman alansa huippuosaajia, joille tyytyväinen asiakas on myös kunnia-asia. Kastellin kumppanit ovat omalta osaltaan sitoutuneet jatkuvaan laadunvarmistukseen, ehdottomaan aikataulujen pitävyyteen sekä oman osaamisensa jatkuvaan kehittämiseen.

Huippuvarustelu ja sisustus vakiona


Muuttovalmiissa Kastelli-kodissa kaikki sisustusmateriaalit ja kiintokalusteet on valmiiksi asennettu. Sisämaalaukset, tapetoinnit, laatoitukset, paneloinnit ja listoitukset ovat kaikki valmiina ja ammattitaidolla viimeisteltynä. ValmisKastellin varustelu on korkeaa laatutasoa ka tunnettujen valmistajien tuotteita. Esimerkiksi keittiökalusteiksi on valittu Puustellin kalusteet. ValmisKastelli-koteihin on suunniteltu erityyppisiä ja –sävyisiä värimaailmoja nykysuomalaisten rakentajaperheiden toiveiden mukaan. Sisustussuunnittelija Virpi Illmanin (SI) suunnittelemat värimaailmat muodostavat yhtenäisen, aikaa kestävän ja kauniin kokonaisuuden. Tyylikkäät ja kestävät pintamateriaaliratkaisut mahdollistavat sisustuksen muuntelun asiakkaan oman tyylin mukaan. Irtokalusteilla, tekstiileillä ja somisteilla asiakasperhe valitsee lopullisesti oman tyylinsä ja saa kodistaan romanttisemman, modernimman, klassisemman tai perinteisemmän.

Muuttovalmiiksi rakennetut ValmisKastellit ovat energiatiiviitä ja viihtyisiä.
Muuttovalmiiksi rakennetut ValmisKastellit ovat energiatiiviitä ja viihtyisiä.

Kysyntä kovassa kasvussa


Tuoreimman puolueettoman rakentajatutkimuksen mukaan Kastelli-talo on talopakettimarkkinoiden markkinajohtaja jo 13 vuotta peräkkäin. Sama tutkimus kertoo senkin, että rakentajat luottavat yhä vahvemmin Kastelliin ja sen mallivalikoimaan, tilaratkaisuihin sekä myyjäpalveluihin. Kastelli-talojen toimitusjohtaja Antti Pohjola kertoo, että suurin osa Kastellin asiakkaista haluaa edelleen hyödyntää omaa työtään ja säästää tällä tavalla kustannuksissa. – Toisaalta meillä on yhä enemmän niitäkin asiakkaita, jotka haluavat saada kotinsa muuttovalmiina eivätkä ehdi tai halua osallistua rakentamiseen. – ValmisKastellin kysyntä on yllättänyt meidät ja tuleville vuosille olemme varautuneet kasvattamaan kapasiteettiamme, jotta yhä useampi asiakas saa haluamansa muuttovalmiin Kastelli-kodin, Antti Pohjola lupaa.

Kastelli-Talot Oy
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20071_3134.jpg
Suositut Kastelli-talot
Suomen ostetuimman talomerkin Kastellin suosio perustuu vahvasti sen järkevään rakentamistapaan. Paikallarakentamiseen perustuva Kastelli-järjestelmä varmistaa parhaiten turvalliset ja oikeaoppiset rakenteet ja se on joustava yksilöllisille muutoksille. Kastelli-rakentaja voi myös joustavasti hyödyntää omaa työpanostaaan haluamassaan laajuudessa.
20072_3675.jpg
Markkinajohtaja Kastellilta muuttovalmiit kodit
Suomen ostetuin talomerkki Kastelli on julkistanut oman valmiskotimallistonsa. Rakentajien toivomuksesta syntyneeseen ValmisKastelli-mallistoon on valittu kymmenen erikokoista ja erityylistä valmiskotia. Arkkitehtien suunnittelemat talot ovat 1- ja 2-kerroksisia malleja, joiden suunnittelussa suomalaisten perheiden toiveet ovat olleet etusijalla. Taitavalla arkkitehtisuunnittelulla neliöt on hyödynnetty tehokkaasti, jolloin myös rakentamiskustannuksia on voitu alentaa. ValmisKastelli-talojen tyyli vaihtelee perinteisestä moderniin.
20073_4031.jpg
Vk 6-10 Tapetointiongelmia
Helmikuu on todella lyhyt kuukausi. Tuntuu, että se tuli ja meni saman tien. Kaikkien mahdollisten epidemioiden jälkeen saimme vihdoin aikaa tapetointiin. Jossain aivolohkon takanurkassa oli matkan varrella syntynyt pakkomielle, jonka mukaan makuuhuoneen päätyseinään oli saatava yksivärinen, eläväpintainen tummansininen tapetti. Oli muuten tosi epätoivoinen idea. Kukaan muu ei ilmeisesti ole saanut vastaavaa kuningasajatusta tai ainakaan tämä suuri trendi ei ollut ehtinyt valmistajien tietoon. Ei ollut helppo nakki etsiä sopivaa versiota, mutta tunnetusti härkäpäisinä emme voineet antaa periksikään. Ja lopussa kiitos seisoi, kuten sananlasku lupaa. Sandudd Oy:n maahantuoma Livingwalls –tapetti pelasti meidät julmetulta bensalaskulta ja menetetyiltä hermoilta.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Maksuerätaulukoiden, vakuuksien ja vakuutusten tarkistus
Toimenpiteet:Projektipäällikkö tarkistaa urakoitsijoiden laatimat maksuerätaulukkoesitykset siten, että urakkasumma maksetaan urakoitsijalle urakan edistymisen mukaisesti. Maksueriä koskevat määräykset on esitetty urakkaohjelmassa (1. erä 5 %, viimeinen erä 10 %, viimeistä erää ei makseta ennen kuin kaikki virheet ja puutteet on poistettu).Vakuuksiksi hyväksytään pääsääntöisesti ainoastaan pankin tai vakuutuslaitoksen myöntämä omavelkainen vakuus, vakuuden tulee olla voimassa 3 kk yli rakennus- / takuuajan. Pienten urakoiden tai tavaratoimitusten osalta voidaan luopua rakennus- / tai takuuajan vakuuden vaatimisesta. Tällöin urakkahinta maksetaan urakoitsijalle työn edistymisen mukaan, viimeinen erä tässäkin tapauksessa vähintään 10 %. Takuuajan vakuudeksi voidaan hyväksyä myös esim. vakuuden pidätys viimeisestä maksuerästä (5 % urakkasummasta). Alkuperäiset vakuudet säilytetään rakennuttajan taloustoimistossa.Pääurakoitsija (jaettu urakka) ottaa työnaikaisen rakennustyövakuutuksen, jonka kohteena on rakennuskohde sekä työtä varten hankitut rakennusaineet, rakennustarvikkeet ja rakennusosat sekä työmaatoimisto ja sen irtaimisto. Vakuutus vastaa joka hetki vähintään tehdyn työn ja työmaalla olevien rakennusaineiden ja -tarvikkeiden arvoa. Vakuutuksen omavastuu on 2.000,- euroa vahinkoa kohden. Omavastuuosuus jätetään kunkin urakoitsijan vastuulle. Vakuutuksen ottaminen ja sen sisältö on määritelty urakkaohjelmassa.Vastuuhenkilöt:ProjektipäällikköDokumentit:Maksuerätaulukot, vakuudet, vakuutuksetHyväksyntä:Tilaaja
20093_15669.jpg
Jyväskylän yliopisto tutki
Naisten kokemus mukaan perheasuntojen suunnitteluunLapsen kehitykseen ja perheen vuorovaikutukseen ei ole suomalaisessa asuntosuunnittelussa kiinnitetty riittävästi huomiota. Jotta nämä lapsiperheen hyvinvoinnin kannalta keskeiset tekijät muistettaisiin, tulisi varttuneiden naisten elämänkokemus ottaa käyttöön perheasuntojen suunnittelussa, toteaa psykologian professori Lea Pulkkisen johtama tutkimus Talo lapsiperheelle.Jyväskylän yliopiston Agora Centerissä tehty tutkimus toteutettiin neljän tutkijan – Lea Pulkkisen, Minna Pärtön, Anna-Liisa Lyyran ja Mikko Kamppilan - voimin TEKESin rahoittamana. Tilaajana oli Suomen johtava pientalonrakentaja Kastelli-talot Oy.Talo lapsiperheelle -tutkimusta varten pyydettiin Vaasan Asuntomessuilla Kastellin Aika -talossa vierailleita arvioimaan näkemäänsä. Vastauksia käytiin läpi 15 000 hengeltä. Lisäksi 150 kävijältä kysyttiin syventävää tietoa. Aineistoa saatiin myös yhdeksän sellaisen perheen haastattelusta, jotka olivat jo valinneet asunnokseen Kastellin Aika-malliston talon.Kastellin Aika-mallisto julkistettiin vuonna 2006. Sen valmistelussa yhdistettiin arkkitehtien kokemus käsityksiin lasten turvallisuudesta ja virikkeellisestä kasvuympäristöstä. Aiheen asiantuntijana ryhmässä toimi Lea Pulkkinen.
20091_14685.jpg
Valloxilta matalaenergiatuotesarja
Vallox Oy on kehittänyt erityisesti matalaenergia- ja passiivitaloihin suunnitellun ilmanvaihtokonetuotesarjan. Vallox 90 SE, 150 SE, Vallox 200 SE ja Vallox 280 SE -malleissa lämmön talteenoton hyötysuhde on huippuluokkaa, yli 80 prosenttia.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton