• Etusivu
  • Talo

Luonnosta ilmeensä ammentavia kuoseja olohuoneeseen

Rakentajan toimitus
Julkaistu 23.01.2008
20081_8288.jpg

Louhi-koristetyyny

Finlaysonin kevään ja kesän 2008 tekstiilimallisto jakautuu vuodenaikoja mukaillen kolmeen erihenkiseen teemaan, joiden yhteisinä nimittäjinä ovat luonto, vesi ja saaristo. Olohuoneeseen mallistosta voi poimia muun muassa teemojen mukaiset koristetyynyt ja verhokankaat.

Neutraalien värien kuoseja alkuvuoteen

Alkuvuosi on hiljaisuudesta nauttimisen, rauhoittumisen ja neutraalien värien aikaa. Sohvan ja näin koko olohuoneen ilme on kätevä päivittää erivärisillä ja -henkisillä koristetyynyillä. Kevään Finlayson-uutuuksia ovat neliönmuotoiset (42x42 cm) Luoto-koristetyynyt ruskeana ja mustana sekä harmaat Paju-koristetyynyt. Myös neljän maanläheisen värivaihtoehdon Louhi-tyynyperheessä (32x52 cm) on uusi väri, vihreä. Ilmeikkyyttä kokonaisuuteen tuovat vakosamettiset Syli-tyynyt beigenä ja mustana.

Lämpöä niin sisustukseen kuin pakkaspäivien varalle tarjoaa nojatuolin karmille aseteltu Pitsi-puuvillatorkkuhuopa (140x200 cm). Olohuoneen lempeän tunnelman täydentävät alkukevään hillittyjen värien Parvi-, Siesta- ja Sointu-verhokankaat beige-vihreä-värityksessään.

Keväällä nautitaan hersyvistä väreistä

Siesta-koristetyyny
Siesta-koristetyyny

Keväällä luonto herää kylväen aurinkoa ja energiaa sekä vitamiinivärejä myös olohuoneen sisustukseen. Energisoivat vitamiinivärit ovat vahvasti läsnä Anu Kanervon Siesta-kuosisissa koristetyynyissä, joissa perhoset viettävät siestaa saaristokasvien lehdillä. Siestasta on saatavilla kevääseen myös räiskyvänvärinen verhokangas.

Lisäksi raidalliset Sointu-koristetyynyt ja -verhokangas vaihtavat kevään koittaessa värinsä pinkiksi. Sointu ja Siesta sopivat väreiltään erinomaisesti yhteen.

Klassisia merellisiä värejä ja kuoseja kesään

Valon täyttämiin kesäolohuoneisiin kuuluu oleellisena osana klassinen Finlayson-arkiston Aito-kuosi, joka on raikastettu tämän päivän lomapäiviin sopivaksi. Aito-patjaraidan koristetyynyväreinä ovat sini-valkoinen, puna-valkoinen ja sini-punainen. Samainen sini-puna-valko-väritys on läsnä myös kesän Parvi-verhokankaassa.

Finlaysonin laaja polttopainettujen verhokankaiden valikoima tarjoaa kevään ja kesän värikkäille kuoseille vastapainoa hillittyine kuvioineen ja väreineen. Niiden avulla olohuoneen ilmeen päivitys käy helposti.

Aito-koristetyynyt
Aito-koristetyynyt
Tiima polttopainettu verhokangas
Tiima polttopainettu verhokangas
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20218_71950.jpg
Linjalattiakaivo tuo lisää vapautta unelmien kylpyhuoneen toteuttamiseen
Vieser Line on ainoa kotimainen linjalattiakaivo. Sen innovatiivisuus tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia ainutlaatuisten kylpyhuoneratkaisujen toteuttamiseen. Upean designkannen alla on aina helposti asennettava ja puhdistettava sekä käytössä luotettava lattiakaivojärjestelmä.
201911_60925.jpg
Näin helposti käy ilmanvaihtokanavan asennus
Ilmanvaihtokanavien rakentamisen voi tehdä jopa itse, kun valitsee kanavajärjestelmäksi Vallox BlueSkyn. Seinäjokelainen Mikko Fiskaali valitsi BlueSky -kanavajärjestelmän jo toistamiseen, koska se on helppo asentaa. Häneltä kului kanaviston rakentamiseen noin neljä tuntia.
202210_79897.jpg
Musta tuo särmää keittiöön
Tummat keittiöt ovat tällä hetkellä todella suosittuja. Jopa keittiöitä, joissa sekä kaapistot, työtasot että välitilat ovat tummasävyisiä, näkee nykyisin yllättävänkin paljon. Vaikka et innostuisi täysin tummasta keittiöstä, pienikin määrä mustaa tuo tilaan ryhtiä ja mielenkiintoista kontrastia.
taidelasiovet-pyörretalossa-1920x1080
Kaunein välioviäänestys 2024
Kaunein väliovi -äänestys on päättynyt.Välioviäänestyksen tulokset ovat nähtävillä tässä artikkelissa >>Arvonnan voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti....................................................................................................................Tänä vuonna kaunein välioviäänestykseen on valittu ovia Liune-kohteista. Muun muassa Nata Salmelan saunan liukuovi, saaristohotelli the Barö:n vihreät liukuovet tai Harri Syrjäsen CLT-ovet ovat tämän vuoden äänestyksessä mukana.Valitse suosikkisi kuuden vaihtoehdon joukosta. Samalla voit osallistua arvontaan. Tutustu vaihtoehtoihin ja äänestä suosikkiasi artikkelin lopussa olevalla lomakkeella.Palkintona äänestäneiden kesken arvotaan 300 € arvoinen lahjakortti Liune verkkokauppaan. Lahjakortin voi käyttää kaikkiin Liunen normaaleihin verkkokauppatuotteisiin. Äänestys päättyy 29.2.2024 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti viestillä.
20097_17733.jpg
Kohde 10: Valokaari
Valokaari on asunpinta-alaltaan varsin järkevän kokoinen talo, joka hyvällä suunnittelulla on saatu varsin toimivaksi kokonaisuudeksi. Näyttävyyttä luo oleskelutilat yhdistävä valokaari. Valokaari on puurunkoinen ja puuverhoiltu talo, jossa on betonitiilikate. Talo on hyvin eristetty ja on energialuokaltaan A. Olohuoneen korotettu sisäkatto antaa avaruutta oleskelutiloihin.
20152_42369.jpg
Monikäyttöinen Finnfoam soveltuu myös routaeristeeksi
Routaeristeen tärkein ominaisuus on luotettavuus eli pitkäikäisyys. Routaeriste ei saa painua kasaan eikä imeä vettä itseensä tai se ei toimi enää suunnitellusti tehtävässään. Ainutlaatuinen kestävyys, kokonaistaloudellisuus sekä monikäyttöisyys yhdistyvätkin kotimaisessa Finnfoam-eristeessä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton