• Etusivu
  • Talo

Kohde 10: Valokaari 119

Rakentajan toimitus
Julkaistu 14.07.2009
20097_17733.jpg

Valokaari ja terassi takapihalla.

Valokaari on asunpinta-alaltaan varsin järkevän kokoinen talo, joka hyvällä suunnittelulla on saatu varsin toimivaksi kokonaisuudeksi. Näyttävyyttä luo oleskelutilat yhdistävä valokaari. Valokaari on puurunkoinen ja puuverhoiltu talo, jossa on betonitiilikate. Talo on hyvin eristetty ja on energialuokaltaan A. Olohuoneen korotettu sisäkatto antaa avaruutta oleskelutiloihin.

Sisustus on suunniteltu lapsiperheelle perheen lemmikkikoira huomioiden. Materiaalivalinnoissa korostuu laadukkuus. Lattiapinnoitteeksi on valittu Upolfloor-pähkinälaminaatti ja seinäpinnat on maalattu (Tikkurila Symphony). Kosteiden tilojen seinäpinnotteina on käytetty Pukkilan keraamisia laattoja. Keittiöön on valittu niinikään laadukkaat Puustellikalusteet. Kalusteiden ovet ovat kiiltävän valkoiset ja tasoiksi on valittu tumma wenge.

Valokaari sisäpuolelta ja vastakkaiselta suunnalta kuvattu näkymä olohuoneesta.
Valokaari sisäpuolelta ja vastakkaiselta suunnalta kuvattu näkymä olohuoneesta.
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20213_69365.jpg
Hyvästit kuralätäköille - ideat pihan kiveämiseen
Kun jokavuotinen kuraralli jälleen pihalla alkaa, kannattaa pysähtyä miettimään, että jos tekisikin pihasta helppohoitoisen, persoonallisen sekä mukavan käyttää. Miten olisi pihakiveys?
20171_48145.jpg
Levyn kiinnityksen alkulujuus 60 sekunnissa
Uretaanivaahdon ajatellaan sopivan ainoastaan rakojen tiivistämiseen ja uretaanilevyjen kiinnittämiseen. Tämä ei pidä paikkaansa, vaan vaahdolle löytyykin monia eri käyttökohteita, useampia kuin arvaatkaan.
20131_33298.jpg
Näin pääset parhaiten messuille
Junayhteys:M-junalla pääsee messuille 10 min (su n. 20 min) välein. Myyrmäen asemalta urheilupuistoon on matkaa n. 900 m.Bussiyhteys:Helsingin keskustasta, Elielinaukiolta lähtee seutulinja nro 452 keskimäärin 20-30 min välein. Lähimmältä pysäkilta on kävelymatkaa vain 200 m. Munkkiniemestä pääsee bussilla 39. Tikkurilasta pääsee busseilla 53 ja 57. Helsinki-Vantaan lentoasemalta pääsee bussilla 51. Espoon asemalta Myyrmäkeen kulkee bussi 530. Tapiolasta ja Leppävaarasta, bussilla 510. Reunasta, bussilla 45.
20077_5697.jpg
3 Rakennussuunnittelu
3.3 Varsinainen rakentaminenOlette tähänastisen kautta jo toivottavasti päässeet käsitykseen, mitä kaikkea rakentamisessa pitää tehdä ja ottaa huomioon ennen kuin päästään tosi toimiin. Vaiheittain eteenpäin ja sitten vihdoin ja viimein päästään liikenteeseen. Tällä menetelmällä ei toivottavasti jää mitään huomaamatta. Rakennuslupa on saapunut postissa. Mitä ensin pitää tehdä?
20153_42696.jpg
Lämmintä vettä mökille, talliin tai grillikatokseen
Oras Safira-mökkihana/vedenlämmitin -yhdistelmällä saa helposti lisää mukavuutta vapaa-aikaan. Jos mökille, kesäkeittiöön, grillikatokseen tai autotalliin tulee kiinteä kylmävesijohto ja sähkö, sinne on helppo järjestää myös tiskaus- tai käsienpesupiste Oras Safira mökkihanan avulla.Sekä hana että 5 litran vedenlämmitin tulevat yhdessä paketissa.Hanan virtaama on 5 litraa minuutissa.Asentaminen on helppoa – tarvitaan vain kylmävesiliitäntä ja sähkö.Saatavissa sekä pesuallas- että keittiöversiot: 1003F ja 1023F.
201111_28746.jpg
Radon otettava huomioon
Radon on maaperän kiviaineksessa muodostuva radioaktiivinen kaasu, joka suurina määrinä on haitallista terveydelle. Radioaktiivista radonkaasua ei voi nähdä, haistaa, maistaa tai tuntea. Ulkoilmassa radonpitoisuudet ovat niin pieniä, ettei siitä ole vaaraa terveydelle, mutta huoneilmaan kerääntyvä radon lisää suurina pitoisuuksina keuhkosyövän riskiä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton