• Etusivu
  • Äänestys

Kaunein väliovi 2024 – äänestä suosikkiasi

Äänestys on päättynyt - Kiitos äänensä antaneille

Sari NieminenKaupallinen yhteistyö Aulis Lundell Oy
Päivitetty 01.03.2024

Kaunein väliovi -äänestys on päättynyt.

Välioviäänestyksen tulokset ovat nähtävillä tässä artikkelissa >>

Arvonnan voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

...................................................................................................................

Tänä vuonna kaunein välioviäänestykseen on valittu ovia Liune-kohteista. Muun muassa Nata Salmelan saunan liukuovi, saaristohotelli the Barö:n vihreät liukuovet tai Harri Syrjäsen CLT-ovet ovat tämän vuoden äänestyksessä mukana.

Valitse suosikkisi kuuden vaihtoehdon joukosta. Samalla voit osallistua arvontaan. Tutustu vaihtoehtoihin ja äänestä suosikkiasi artikkelin lopussa olevalla lomakkeella.

Palkintona äänestäneiden kesken arvotaan 300 € arvoinen lahjakortti Liune verkkokauppaan. Lahjakortin voi käyttää kaikkiin Liunen normaaleihin verkkokauppatuotteisiin. Äänestys päättyy 29.2.2024 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti viestillä.

1. CLT-väliovi

<p data-block-key="18wn9">CLT | ELD 27 | Kääntyvä sisäovi</p>
CLT | ELD 27 | Kääntyvä sisäovi

CLT-ovi valmistuu CE-merkitystä ja M1 luokitellusta materiaalista. Kerrosten paksuudella ja määrällä vaikutetaan sen ominaisuuksiin kuten äänitekniseen toimivuuteen. CLT-oven etuja ovat mm. tukeva ja massiivinen rakenne.

Harri Syrjänen valitsi uuden kotinsa luonnolliseen sisustukseen sopivat CLT-ovet.

2. Vihreä TAIKA-liukuovi

<p data-block-key="3q161">TAIKA | D3 | Erikoisväri vihreä</p>
TAIKA | D3 | Erikoisväri vihreä

Liunen suosituin ovimalli on hakenut inspiraationsa esteettömästä muotoilusta, virtaviivaisuudesta ja selkeydestä. Laadukas ja luotettava massiiviovi on myös hiljainen.

Ekologisen matkailukohteen Saaristohotelli the Barö:n huoneissa väliovet ovat vihreäksi maalattuja Liune Taika-ovia.

3. Musta kääntyvä väliovi

<p data-block-key="29odu">Ovi40 | ELD19 | Musta</p>
Ovi40 | ELD19 | Musta

Ajaton ovi, joka sopii mihin tahansa sisustukseen. Ainutlaatuinen sileä maalipinnoite viimeistelee tilan.

Loviisan asuntomessujen kohteen mustat väliovet korostavat vaaleaa skandinaavista sisustusta ja upeaa merimaisemaa.

4. KARE-lasiliukuovi

<p data-block-key="hvsef">KARE | D26 | Lasipeiliovi</p>
KARE | D26 | Lasipeiliovi

Kun tilantuntu halutaan maksimoida, KARE on oikea valinta. Seinän sisään liukuvan välioven ovat tasamassiivista puukuitumateriaalia, ja keskellä on lasisyvennys. Lasivaihtoehtoina kirkas ja opaali.

Noli-Studio Herttoniemen huoneista löytyvä tilaa säästävät ja kauniit Liune KARE-liukuovet.

5. Saunan liukuovi

<p data-block-key="ovemk">LÄMPÖ | D11 | Kirkas lasi</p>
LÄMPÖ | D11 | Kirkas lasi

Unohda ahtaus ja odottelu! Liune vapauttaa kylpyhuoneen käyttöösi kokonaan. Upean saunaoven voi valita lasin eri sävyillä; kirkas, opaali, harmaa opaali tai tumma savuharmaa.

Nata Salmela sai lisää tilaa remonttikohteensa saunaosastolle Liune LÄMPÖ-liukuovella.

6. TÄHTI-pariovet

<p data-block-key="m6ko3">TÄHTI | ELD8 | pariovet</p>
TÄHTI | ELD8 | pariovet

Liunen muuntautuva TÄHTI-oven valkoisen kehyksen sisällä on opaalilasi. Kehykseen voit itse sommitella haluamasi määrän peilejä. Toimitukseen kuuluvan lautapaketin avulla oveen saa yhdestä neljään peiliä.

Upeassa kohteessa Helsingin Punavuoressa lisää valoa tuo Liune TÄHTI-pariovet.

Kaunein väliovi 2024


Aulis Lundell Oy
Äänestys
väliovi
äänestys
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Välioviäänestyksen tulokset kuvattu pallon muotoiseen prosenttigraafiin
Välioviäänestyksen voittaja on selvinnyt
Perinteitä kunnioittavat ja kauniit elegantit 3-peiliset maitolasiset pariovet nappasivat voiton Liune- väliovien äänestyksessä. Toisen sijan äänestyksessä otti hyvin niukalla äänienemmistöllä Vihreä TAIKA-liukuovi ja kolmanneksi, vain muutaman äänen perusteella, tuli saunan lasinen liukuovi.Uudet Liune-ovien väri ja ideat on otettu hyvin vastaan, vaikka perinteisempi malli olikin äänestäjien enemmistön mieleen. Yllätykseksemme viime vuoden voittaja, musta kääntyvä väliovi jäi pitämään joukon häntäpäätä. Näin ajat ja sisustukselliset mieltymykset muuttuvat. On silti hyvä, että esimerkiksi Liune Door tarjoaa jokaiseen makuun sopivan välioven, eikä trendien muuttuminen vaikuta mallien saatavuuteen.Ääniä yhteensä annettiin 888 kpl.
20225_78281.jpg
Kaikki ovet eivät eristä ääntä, vaikka aistiesteetön koti kaipaa juuri sitä
Aistiesteettömyys tarjoaa etuja jokaiselle kodissaan viihtyvälle. Kotiin palatessasi haluat varmasti, että aistisi saavat levätä ja nauttia ympäristöstäsi. Onko kotisi ulkoasu miellyttävä katsella, rauhoittava kuunnella ja miellyttävä haistaa? Tunnetko olon turvalliseksi ja mukavaksi kodissasi? Kaikki nämä tekijät kuvaavat aistiesteettömyyttä. Tässä artikkelissa tarkastelemme ovien merkitystä aistiesteettömyyteen erityisesti äänieristyksen näkökulmasta.
20227_78914.jpg
Tule asuntomessuille tutustumaan erilaisiin oviratkaisuihin
Moduulirakentaminen on erottamaton osa tulevaisuuden asuinrakentamista ja Liune on osana Lundell X MOD moduulikonseptia. Teräsmoduulit tuodaan toistamiseen asuntomessuille suuren yleisön eteen. Löydät Liunen ja X MOD kohteen rannan tuntumasta Ua5.
20188_54402.jpg
Mihin rakennuksien väliseinissä ylipäänsä tarvitaan kääntyvää ovea?
Liune on uusi väliovistandardi, joka helpottaa tilan suunnittelua ja sisustamista. Asumisen tarpeet ovat eriytymässä. Enää ei ole oikeaa asumisen käsitystä, joka sopisi kaikkiin asumistilanteisiin. Tilaa tarvitaan asuntoihin, sillä ne pienenevät joka vuosi ja asukkailla on vuosi vuodelta vähemmän tilaa itselleen. Vaihtamalla asunnon kaikki väliovet i -oviksi, L-ovien tilalle saadaan vapautettua seinä- ja lattiatilan kodin asukkaiden käyttöön.Hyvä ja toimiva asunto vaatii hyvän suunnittelun. Asunnon viihtyvyyteen vaikuttaa väljyyden tuntu, valoisuus, värit ja materiaalit sekä tilan kalustettavuus. Tutkimustenkin mukaan kaikki arvostavat väljää tilaa. Tärkeää toimivalle asunnolle pitkällä aikavälillä on muunneltavuus eri elämäntilanteisiin.
Kuvassa lasketaan yhtä Aulis Lundell Oy:n moduulitalon elementtiä rekan kyydistä valmiille perustukselle
Moduuliratkaisut tulevat esille Helsingin keskustaan – Aulis Lundell Oy avaa showroomin Runeberginkadulle
Aulis Lundell Oy avaa showroomin Helsingin keskustaan. Esille on saatu kattavasti koko Aulis Lundell Oy:n tuotanto. Uusissa tiloissa tutustut muun muassa Liune-ovituotteisiin sekä aivan uusiin moduulirakentamisen ratkaisuihin.Showroom avataan Autotaloon, entiseen Rakennustiedon tilaan Runeberginkatu 5:ssä. Showroom on auki maanantaista perjantaihin ja halutessasi voit sopia myös henkilökohtaisen tapaamisen.
201610_47532.jpg
Miksi tulisija ei syty tai pala kunnolla?
Tulipesän sytyttäminen on toisinaan vaikeaa. Ulkoisiin tekijöihin ei voida vaikuttaa - ilmanpaineeseen tai harakanpesään piipun päässä. Matalapaineella, tyynessä ja kosteassa ilmanalassa tulipesän sytytys saattaa olla työn ja tuskan takana. Myös korvausilmattomassa huonetilassa sytyttäminen on vaikeaa.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton