• Etusivu
  • Talo

Leasingin avulla ei tarvitse rasittaa yrityksen omaa tasetta

Rakentajan toimitus
Julkaistu 07.09.2021
20219_72336.jpg

Yrittäjä Juha Merikalliolle huoltoleasing tarkoittaa joustavampaa tasetta sekä huolettomuutta työkaluna toimivan auton pitämiseen. Merikallion Koivu Sisustus -liike sijaitsee Kauppakeskus REDIssä. Yrittäjän pöytä on täynnä puhdetta ja pohdintaa, mutta niihin ei kuulu auton korjauksista, veroista tai talousvaikutuksista murehtiminen.

Kotimaisuus, ekologisuus ja laatu ovat Koivu Sisustus-liikkeen kantavat arvot

Juha Merikallio toteutti pitkäaikaisen haaveensa ja perusti kotimaisiin huonekaluihin panostavan liikkeen Helsingin Kalasatamassa sijaitsevaan Kauppakeskus REDIin.

– Halusin tukea kotimaista käsi- ja puutyötä, kotimaisia vaihtoehtoja kun voi olla vaikea löytää isoista huonekaluketjuista, vaikka tarjolla olisi isojakin toimijoita. Meillä on esillä esimerkiksi kotimaisen valmistajan kaappisänky, joka tekee taas tuloaan. Erikoisuutena myymme myös taitelijoiden keramiikkatöitä. Tämä on tavallista maailmalla, mutta ei Suomessa, Merikallio sanoo.

Takana on pitkä ura liikkuvassa työssä ja nyt oli aika pysähtyä. Autoa Merikallio on tarvinnut työssään aina ja siirtymä työsuhdeautosta huoltoleasingiin tuntui luontevalta.

– Auton valinta oli aika helppo, kun tiesi tarpeen, johon se tulee. Autoksi valikoitui uusi Ford Transit Custom, joka palvelee viedessämme huonekaluja asiakkaille, joskus myös noutohommissa.

Lue lisää auton hankinnasta >>

Info

Info

Pakettiautojen verotus muuttui vuonna 2019

Ajoneuvojen hiilidioksidipäästöjen uusi mittaustapa WLTP laajeni koskemaan myös pakettiautoja vuonna 2019. Tämä tarkoittaa ajoneuvokohtaisten CO2-lukemien nousua, mikä puolestaan nostaa autoveroa.

Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

200812_14373.jpg
Seurantakohteen sisustussuunnittelu aloitettu
Ennen palaveriaUuden talon suunnittelun eri vaiheissa sisustussuunnittelijalta kysyttiin alustavia ehdotuksia ja näkemyksiä mm. värimaailmasta ilmansuunnat huomioiden, tietyn tyylisistä kalusteista, niiden valmistajista, ominaisuuksista, mittasuhteista, vaatimastaan tilasta ja sijoittelusta sekä kommentteja pohjapiirustuksesta, tilojen toimivuudesta, ovi- ja komeroratkaisuista sekä aula- ja parvekenurkkauksista.
20239_47479.jpg
Panosta siivousvälineisiin myös keittiössä!
Allaway-keskuspölynimurijärjestelmää hankkiessa kannattaa huomioida erityisesti tilat jotka likaantuvat helposti, kuten keittiö ja eteinen sekä takan läheisyys. Toimiva keskuspölynimurijärjestelmä on suunniteltu siten, että myös pikasiivous näissä tiloissa onnistuu helposti ja nopeasti.
20087_12140.jpg
Viheriö omalle pihalle
Mitäpä ei isä tekisi tyttärensä eteenAnnastiina on innostunut golfista ja pihassa on mukavasti tilaa. Näistä asetelmista perheen isän päähän syttyi ajatus omasta golf-viheriöstä, jonka kuitenkin pitäisi olla helppohoitoinen ja kestävä. Oikean nurmiviheriön ylläpitäminen vaatii sekä kalliita laitteita että lähes päivittäistä hoitotyötä, joten piti löytää helpompi ratkaisu. Eipä aikaakaan, kun pihaan ilmestyi golf-tekonurmirullia, siirtonurmea ja kaivinkone.Isä oli tehnyt tarkan suunnitelman greenin koosta, korkeuseroista ja hiekkabunkkerin paikasta. Alueet merkattiin pihaan kepeillä, ja niin kaivinkone päästettiin irti...
20141_37562.jpg
Sähkölasku pienemmäksi lisäeristämällä
Lisälämmöneristyksen on todettu saavan aikaan useampien satojen eurojen säästön vuodessa. Lisälämmöneristyksen voi hoitaa heti kuntoon tai osissa - korjaamalla tärkeimmät vuotokohdat ensin.Lue täältä lisää ulkoseinien lisäeristämisestä
201711_50899.jpg
Rakennusalan työmaapäällikön erikoisammattitutkinto
Rakennusalan työmaapäällikön tehtävätTutkinnon suorittanut omaa laaja-alaiset ja edistyneet rakennusalan tiedot, jotka osoittavat asioiden hallintaa, kykyä soveltaa ja kykyä luoviin ratkaisuihin ongelmien ratkaisemiseksi. Henkilö kykenee johtamaan rakennusalan hankkeita ja pystyy selkeään päätöksentekoon omassa toimintaympäristössään. Tutkinnon suorittaja laatii näyttötehtävät ensisijaisesti omalla työmaallaan. Työkohde voi myös vaihtua suoritusaikana. Tutkinnon suorittaminen parantaa suorittajan ja koko yrityksen valmiuksia toimia nykyaikaisesti, laadukkaasti ja kannattavasti.Henkilöllä on koulutuksen suoritettuaan ja muiden pätevyysvaatimusten täytyttyä mahdollisuus hakea sertifiointia vastaavan työnjohtajan, työmaainsinöörin tai työpäällikön pätevyyteen.
18_P_25474.jpg
Boschin nurmikon ilmaaja
Sammaleet pois ja nurmikko kasvamaan! Tehokkaan 1100 W:n Powerdrive™-moottorin ja patentoidun "Jet-Collect" -keräysjärjestelmän yhdistelmä mahdollistaa nopean ja tehokkaan nurmikon ilmaamisen.Lisätietoa ruohonleikkureista ja ilmaajista...

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton