• Etusivu
  • Rakentaminen

Laskujen maksamisen varmistaminen

Rakentajan toimitus
Julkaistu 29.01.2009
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg

Toimenpiteet:
Tilaaja maksaa laskut viimeistään laskun eräpäivänä.

Vastuuhenkilöt:
Valvoja ja projektipäällikkö

Dokumentit:
Maksutosite

Hyväksyntä:
Projektipäällikkö

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20227_79122.jpg
Puuvalmiiden pintojen käsittelystä: Ikkunat, ovet, pergolat sekä aidat
Ulko-ovet, ikkunanpuitteet pergolat ja aidat ovat jatkuvasti alttiina luonnon elementeille: sade, aurinko, lumi ja UV-säteily. Alttiita turhan aikaiselle rapistumiselle ovat erityisesti etelän puoleiset ovet ja ikkunat sekä talot, joissa räystäät ovet erityisen lyhyet, kuten nykyään on muodikasta. Aidat ja kattamattomat pergolat taas ottavat vastaan kaikki sateet ja lumituiskut. Suojaa siis nämä pinnat hyvin.
20103_21039.jpg
Hyvästit sammaleelle
Boschin ALR 900 sammaleenpoistaja ja AVR 1100 nurmikon ilmaaja poistavat sammaleen ja ilmaavat nurmikon, mikä takaa kukoistavan, hyvinvoivan pihanurmen. Koneet ovat tehokkaita ja helposti liikuteltavia. Kokoon taittuvan kahvan ansiosta koneet mahtuvat pieneen tilaan. Suuri 50 litran kokoojasäiliö takaa sen, ettei säiliötä tarvitse tyhjentää jatkuvasti.Nurmikko kukoistaa vain, jos se saa kasvaa ilman sammalta ja lehtiä. Boschin sammaleenpoistajat ja nurmikon ilmaajat poistavat molemmat tehokkaasti ja nopeasti, taaten kauniin ja hyvinvoivan pihanurmen. Molemmat laitteet, ALR 900 ja AVR 1100, poistavat sammaleen ja lehdet tehokkaasti 32 cm leveydeltä.
nainen maalaa rullalla seinää
Maalin valinta
Ennen maalin hankintaa valitaan väri ja maalityyppi maalattavan kohteen ja käyttötarkoituksen mukaan. Maalaustyön kannalta on tärkeää ottaa huomioon myös, onko kyseessä ensimmäinen maalauskerta vai huoltomaalaus.
20095_17001.jpg
Fenestran asennusnäytös
Tiesitkö, että ikkunat ja ovet ovat kehittyneet merkittävästi viime vuosien aikana? Fenestran käyttämät materiaalit ja tekniset ratkaisut vastaavat entistä monipuolisemmin nykyaikaisen rakentamisen ja remontoinnin vaatimuksiin.Asennusnäytöksessä näet, miten kätevää ja nopeaa nykyaikainen ikkuna-asennus on. Saat myös tärkeää tietoa Fenestran laadukkaista ja energiatehokkaista ikkuna- ja oviratkaisuista. Kerromme mm. kuinka paljon uudenlaisilla ikkunoilla voi säästää energiaa ja pienentää lämmityslaskuja tai torjua melua, liiallista auringonpaahdetta ja uv-säteilyä! Samalla saat asiantuntijoiltamme hyödyllisiä vinkkejä.
20102_20477.jpg
Akvatermiltä uusi varaaja
AKVAir Smart on lämminvesivaraaja (lämmitys + käyttövesi), joka voidaan asentaa edustavaankin tilaan. Varaaja ei tarvitse erillistä teknistä tilaa vaan se voidaan asentaa esimerkiksi kodinhoitohuoneeseen. Varaajan mitat on sovitettu eurooppalaisen standardin mukaisiksi.
20234_81349.jpg
Tiesitkö? Älykodin voi asentaa myös langattomana
Haluaisitko, että kodissasi valaistusta säädellään sen mukaan, missä huoneissa liikutaan? Kiinnostaako energiankulutuksen seuranta suoraan pistorasiasta tai ilmoitus vesivuodosta? Älykoti on vihdoinkin helposti saatavilla ja ennen kaikkea muokattavissa muuttuviin tarpeisiin. Kohde voi olla uusi tai saneerattava.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton