• Etusivu
  • Talo

Ikkunoiden- ja ovien asennusnäytös 9.12. Pälkäneellä

Rakentajan toimitus
Julkaistu 04.12.2009
20095_17001.jpg

Tiesitkö, että ikkunat ja ovet ovat kehittyneet merkittävästi viime vuosien aikana? Fenestran käyttämät materiaalit ja tekniset ratkaisut vastaavat entistä monipuolisemmin nykyaikaisen rakentamisen ja remontoinnin vaatimuksiin.

Asennusnäytöksessä näet, miten kätevää ja nopeaa nykyaikainen ikkuna-asennus on. Saat myös tärkeää tietoa Fenestran laadukkaista ja energiatehokkaista ikkuna- ja oviratkaisuista. Kerromme mm. kuinka paljon uudenlaisilla ikkunoilla voi säästää energiaa ja pienentää lämmityslaskuja tai torjua melua, liiallista auringonpaahdetta ja uv-säteilyä! Samalla saat asiantuntijoiltamme hyödyllisiä vinkkejä.

Ikkunoiden- ja ovien asennusnäytös 9.12.

Aika: 10.00-17.00
Paikka: Lauri Tiitola, Onkkaalantie 31, 36600 Pälkäne.

Paikalla Tuulia Selin 050-349 6061 ja Janne Ylinen 050-552 0579.

Lisätietoa Fenestran ikkunoista...

Lisätietoa Fenestran ulko-ovista...

Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20206_65135.jpg
Ikuisesti kuiva talo - katso kuivatusjärjestelmän matka messutaloon
Kosteusongelmat ovat hyvin yleisiä vanhemmissa taloissa, mutta joskus uudemmissakin taloissa voi tulla ongelmia kosteuden kanssa. Näitä ongelmia voidaan kuitenkin ehkäistä tehokkaasti ja varmistaa turvallinen asuminen. Petri Turtiainen kertoo, miten hänen poikansa Mikael Turtiaisen asuntomessuille rakennettavaan kotiin valittiin SafeDrying-järjestelmä.
nainen maalaa rullalla seinää
Maalin valinta
Ennen maalin hankintaa valitaan väri ja maalityyppi maalattavan kohteen ja käyttötarkoituksen mukaan. Maalaustyön kannalta on tärkeää ottaa huomioon myös, onko kyseessä ensimmäinen maalauskerta vai huoltomaalaus.
20129_32079.jpg
Kastelli-talo Lempäälään3. osa: Rakennuslupa!
Kesällä 2012 alkaneessa seurantakohteessamme seuraamme asiakkaan omien suunnitelmien pohjalta toteutetun Kastelli-talon rakentamista Lempäälään. Lähtökohtana oli lehti-ilmoituksen perusteella yksityiseltä ostettu yli 2000 neliön tontti, jolle haluttiin yksikerroksinen omakotitalo.Lue myös edelliset osat: Tontista talosuunnitelmiin ja Suunnitelmista kohti rakennuslupaa
20184_52783.jpg
Unohda avaimet kotiin
Teknologia on mukana arjessamme monella eri tavalla. Mietipä, mitä laitteita itse käytät päivittäin ja miten ne ovat vaikuttaneet elämäntapaasi.Älypuhelimet ja tietokoneet ovat arkipäiväistyneet ja ilman niitä toimiminen tuntuisi lähes mahdottomalta. Nopeasti kasvava kotien automatisointi ja varustaminen erilaisilla älylaitteilla tavoittelee yksinkertaisesti elämisen helppoutta ja huolettomuutta. Kotien automaatiosta onkin tullut uusi trendi, jossa viihtyisyys, turvallisuus sekä helppokäyttöisyys ovat oleellisessa roolissa asukkaan arkipäivässä. Lukitus on tärkeä osa älykotia.
201311_36903.jpg
Messuohjelma: luennot ja työnäytökset
Pe 24.1. lavalla11.30 Miten mitataan - mikä on terveydensuojeluviranhaltijan rooli?- Johtaja Jari Keinänen, Sosiaali- ja terveysministeriö/HTO Lisätietoja luennosta ->>12.00 Kestäviä ja turvallisia ratkaisuja kerrostalojen linjasaneeraukseen- Toni Wahlfors, Uponor Suomi Oy12.30 Energiatehokas ilmanvaihtoremontti peruskorjattavassa taloyhtiössä- Ali Aaltonen, Vallox Oy13.00 Huoneiston sisustus- Sisustussuunnittelija Eeva Hauta-Heikkilä, E-Design13.30 Julkisivun lisäeristäminen- Tuula Nordberg, Paroc Oy14.00 Miten alapohjan kosteus liittyy sisäilman laatuun?- Timo Muhonen, Suomen Terveysilma Oy14.30 Taloyhtiön korjaushanke - mitä se sisältää?- Projektinjohtaja Juuso Hämäläinen, Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit15.00 Täyden palvelun kattoremontti Ruukilta- Jukka Torpakko, Ruukki
20187_54146.jpg
Keittiöhana kosketusvapaana ja joustavalla juoksuputkella
Jokainen kotikokki tietää, että tahmainen leipätaikina tai rasvaiset kädet jättävät keittiön vesihanan sottaiseksi, kun hanan avaa käsien pesemistä varten. Kosketusvapaa hana sen sijaan pysyy siistinä, minkä ansiosta bakteerien leviäminen keittiössä ja muualla kotona vähenee merkittävästi.Perinteisen vipuhanan rinnalla hybridihana, eli tavallisen ja kosketusvapaan hanan yhdistelmä, on kasvattanut suosiotaan kodeissa.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton