• Etusivu
  • Rakentaminen

Kauniita Kastelli koteja...

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Julkaistu 19.07.2007
20077_5739.jpg

Markkinajohtajana Kastelli on voimakkaasti laajentanut talomallistoaan. Uusien mallistojen ohella uusia yksittäisiä talomalleja syntyy jatkuvasti. Jukka Vaaramon mukaan Kotimessut on mukava tapa esitellä Kastelli-koteja. - Messutalojen sisustukseen tai materiaaleihin ei ole puututtu, vaan rakentajat ovat ne itse valinneet omien mieltymystensä ja lompakkonsa mukaan. - Useissa kohteissa omistajat ovat myös itse toimineet rakentajine, jolloin syntyy todellisempi kuva rakentamisesta ja hyvä läpileikkaus Kastelli-talon mahdollisuuksista ja laadukkuudesta, Vaaramo kertoo.

Kohteet lomareissun varrella


Aiempien vuosien tapaan Kastellin Kotimessut järjestetään parhaaseen loma-aikaan, jolloin ihmiset ovat liikkeellä. Lomareissun aikanakin monet perheet suunnittelevat omaa hankettaan ja hakevat ideoita. Lomamatkan varrelle on mahdollista sisällyttää useampiakin Kotimessukohteita, joissa nähtävää riittää. Kohteita on runsaimmin Etelä-Suomessa, missä myös tällä hetkellä rakennetaan eniten.

20077_5740.jpg

Tarkat tiedot netistä www.kastelli.fi


Osa Kotimessuilla esiteltävistä kohteista on jo muuttokunnossa, mutta osassa tehdään vielä viimeistelytöitä. Lähiviikkojen aikana kohteiden tarkemmat tiedot ja ajo-ohjeet tulevat näkyville nettiin, josta ne on helposti saatavissa osoitteesta www.kastelli.fi. Messukohteissa on esillä myös Kastellin yhteistyökumppaneiden tuotteita ja oman konsernin Puustelli-keittiöt ovat luonnollisesti mukavasti edustettuina.

Jukka Vaaramo innostaakin tulevia rakentajia ottamaan kutsun vastaan ja tarttumaan ilmaiseen tilaisuuteen.

- Nyt on vielä hyvää aikaa suunnitella lomareitit siten, että mahdollisimman moni mielenkiintoinen messukohde osuu reitin varrelle!

Kastelli-Talot Oy
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20071_3134.jpg
Suositut Kastelli-talot
Suomen ostetuimman talomerkin Kastellin suosio perustuu vahvasti sen järkevään rakentamistapaan. Paikallarakentamiseen perustuva Kastelli-järjestelmä varmistaa parhaiten turvalliset ja oikeaoppiset rakenteet ja se on joustava yksilöllisille muutoksille. Kastelli-rakentaja voi myös joustavasti hyödyntää omaa työpanostaaan haluamassaan laajuudessa.
20072_3675.jpg
Markkinajohtaja Kastellilta muuttovalmiit kodit
Suomen ostetuin talomerkki Kastelli on julkistanut oman valmiskotimallistonsa. Rakentajien toivomuksesta syntyneeseen ValmisKastelli-mallistoon on valittu kymmenen erikokoista ja erityylistä valmiskotia. Arkkitehtien suunnittelemat talot ovat 1- ja 2-kerroksisia malleja, joiden suunnittelussa suomalaisten perheiden toiveet ovat olleet etusijalla. Taitavalla arkkitehtisuunnittelulla neliöt on hyödynnetty tehokkaasti, jolloin myös rakentamiskustannuksia on voitu alentaa. ValmisKastelli-talojen tyyli vaihtelee perinteisestä moderniin.
20073_4031.jpg
Vk 6-10 Tapetointiongelmia
Helmikuu on todella lyhyt kuukausi. Tuntuu, että se tuli ja meni saman tien. Kaikkien mahdollisten epidemioiden jälkeen saimme vihdoin aikaa tapetointiin. Jossain aivolohkon takanurkassa oli matkan varrella syntynyt pakkomielle, jonka mukaan makuuhuoneen päätyseinään oli saatava yksivärinen, eläväpintainen tummansininen tapetti. Oli muuten tosi epätoivoinen idea. Kukaan muu ei ilmeisesti ole saanut vastaavaa kuningasajatusta tai ainakaan tämä suuri trendi ei ollut ehtinyt valmistajien tietoon. Ei ollut helppo nakki etsiä sopivaa versiota, mutta tunnetusti härkäpäisinä emme voineet antaa periksikään. Ja lopussa kiitos seisoi, kuten sananlasku lupaa. Sandudd Oy:n maahantuoma Livingwalls –tapetti pelasti meidät julmetulta bensalaskulta ja menetetyiltä hermoilta.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Tarjousten vertailu arvioon
Toimenpiteet:Ennen urakkalaskennan käynnistämistä rakennuttajatehtävistä vastaava jakaa hankkeen budjetin hankintajaon mukaisiin osiin. Saatuja urakkatarjouksia verrataan osaurakalle laskettuun kustannusarvioon. Mahdolliset poikkeamat ja niiden syyt selvitetään.Vastuuhenkilöt:ProjektipäällikköDokumentit:Esitys urakoitsijavalinnaksiHyväksyntä:Tilaaja
20148_40675.jpg
Sisätilojen purkutyöt ja remontointi vanhassa talossa jatkuvat
Seurantakohteessa seurataan vanhan hirsirunkoisen omakotitalon remontoimista pariskunnan ja heidän pian syntyvän lapsensa kodiksi. Kertojana toimii perheen äiti. Talon remontoinnissa on tarkoitus käyttää mahdollisimman paljon ajalle tyypillisiä materiaaleja sekä värejä.
20101_20044.jpg
Tapiola Kotimatka - riskittömämpi tie uuteen kotiin
Kodinvaihtoon liittyy paljon monitahoisia kysymyksiä. Tapiola Kotimatka on valmis toimintamalli, jossa asunnonvaihtoa harkitseva voi selvittää kaikki päätöksen tekemiseen tarvittavat seikat luotettavasti, asiantuntijoiden avulla.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton