• Etusivu
  • Rakentaminen

Tapiola Kotimatka - kokonaisvaltaista apua kodinvaihtoon

Rakentajan toimitus
Julkaistu 26.01.2010
20101_20044.jpg

Kodinvaihtoon liittyy paljon monitahoisia kysymyksiä. Tapiola Kotimatka on valmis toimintamalli, jossa asunnonvaihtoa harkitseva voi selvittää kaikki päätöksen tekemiseen tarvittavat seikat luotettavasti, asiantuntijoiden avulla.

Kotimatka tarjoaa kahden ammattilaisen opastuksen avuksi kodinvaihtoon. Kotimatkan asiakas voi ottaa yhteyttä joko kiinteistönvälittäjään tai Tapiola Pankin pankkineuvojaan. Jokainen asiakas tapaa molemmat asiantuntijat. Palvelu ei kuitenkaan sido asiakasta mihinkään.

Myönteistä palautetta

Tapiolan vuoden 2010 alussa tekemässä nettikyselyssä kartoitettiin asiakkaiden kokemuksia kiinteistövälittäjistä. Samalla asiakkailta kysyttiin Tapiola Kotimatka -kiinteistövälitysyhteistyöhön liittyviä kokemuksia ja kehitysehdotuksia. Kyselyn mukaan asiakkaat odottavat kiinteistövälittäjältä rehellisyyttä, asiantuntevuutta ja aktiivisuutta. Välittäjän toivotaan myös kuuntelevan asiakasta. Tapiola Kotimatka-palvelu sai kyselyssä vastaajilta positiivista palautetta.

"Tavallinen ihminen ostaa asunnon ehkä kerran tai kaksi elämänsä aikana, eikä mitenkään voi tietää kaikkia kauppaan liittyviä lakipykäliä yms. Asunnon myynti sekä uuden kohteen valinta ja osto samanaikaisesti arjen keskellä on hyvin monitahoinen prosessi ja kauaskantoinen ratkaisu. Kyse on kuitenkin yksittäisen ihmisen tai perheen osalta suurimmista kaupoista, joihin liittyy lainsäädöllisiä ja kustannusvaikutteisia seikkoja", vastauksissa sanottiin.

20101_20045.jpg

Kotimatka palvelee jo 15 paikkakunnalla

Tapiola Kotimatka antaa ajantasaiset tiedot asuntomarkkinatilanteesta ja sen kehittymisestä sekä hinta-arvion ja realistisen myyntiaikataulun nykyiselle asunnolle. Asiantuntijoiden avulla selvitetään myös riskitekijät sekä "normaalitilanteen" että "pahimman vaihtoehdon" mukaan, jolloin asunnonvaihtaja voi varautua kaikkiin tilanteisiin ja tehdä päätöksensä faktojen pohjalta. Kotimatkan avulla voi valita myös sopivan lainavaihtoehdon ja saada lainalupauksen. Tapiola varmistaa myös asiakkaan vakuutusturvan.

Tapiola Pankin Kotimatka-kiinteistövälitysyhteistyö on laajentunut vuoden aikana kahdeksasta kasvukeskuksesta 15 paikkakunnalle ja alueelle. Palvelun on tarkoitus laajentua lähivuosina uusille paikkakunnille. Kiinteistönvälityksestä vastaavat yrittäjävetoiset kumppanit, jotka on valittu kokemuksen ja ammattitaidon perusteella, ja joiden toiminta on asiakaslähtöistä sekä Tapiolan arvojen mukaista.

Kotimatka-palvelu kehitettiin reilu vuosi sitten asiakkaita kuunnellen, sillä asiakkaille tehtyjen kyselyjen perusteella he kaipasivat tukea asunnonhankintaan ja -vaihtamiseen. Pankin kokonaispalvelun laajentaminen on ollut alusta alkaen yksi Kotimatkan tavoitteita. Palvelumallia halutaan myös jatkokehittää yhdessä asiakkaiden kanssa.

Lisätietoa Tapiola Kotimatkasta...

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20073_3979.jpg
Täydellinen kattopaketti
KattoratkaisutTäydellinen kattopaketti on helpoin tie uuden katon hankintaan. Sinun ei tarvitse miettiä erikseen kattotarvikkeita tai kuljetusjärjestelyitä. Valitset vain kattotiilesi värin ja toimitustavan ja me huolehdimme lopusta. Saat luotettavan ja täydellisen katon, jossa kaikki osat sopivat keskenään yhteen.Vaatimukset täyttävä, luotettava kattoSuomen viranomaiset asettavat erilaisia vaatimuksia katolle. Ne liittyvät mm. kiinnitykseen, tiiviyteen, tuuletukseen, turvallisuuteen sekä rakenteisiin ja katemateriaaleihin. Lafarge Roofingin tuotteet täyttävät automaattisesti kaikki viranoimaismääräykset eikä katon ostajan tarvitse huolehtia niistä tuumaakaan!
20155_43453.jpg
Toimivaan kattoon tarvitaan
Toimivaan kattoon tarvitaan aina katemateriaalin lisäksi muun muassa aluskate, läpivientejä, tiivisteitä, kiinnikkeitä ja rakennusmääräysten mukaiset kattoturvatuotteet. Laadukkaat, oikein asennetut osat takaavat kestävän, turvallisen ja tiiviin katon.
20193_56510.jpg
Mietityttääkö tyhjillään olevan asunnon lämmityksen toimivuus?
Onko kotisi tai vapaa-ajanasuntosi hetkittäin ilman asukkaita? Mietityttääkö tyhjillään olevan asunnon lämmityksen toimivuus? Ei hätää – välimatka ei ole esteenä Jäspi-ilma-vesilämpöpumpun seuraamiselle ja ohjaamiselle, kun käytössä on myUpway™ -järjestelmä.MyUpway-etävalvonnan saa kaikkiin Jäspin ilma-vesilämpöpumppuihin vakiovarusteena. Ennen käyttöönottoa se on asennettava ilma-vesilämpöpumpun asennusohjeen mukaisesti. Rekisteröinti tapahtuu osoitteessa www.myupway.com laitteen valmistenumerolla.
20102_20221.jpg
Onko kotisi akustiikka kunnossa?
Äänitiedettä kutsutaan akustiikaksi. Itse sana "akustiikka" tulee Kreikan kielestä sanasta akoustos, joka tarkoittaa samaa kuin kuulla. Akustiikka on osaltaan myös klassista fysiikkaa. Kun tutkimme värähtelyjä sekä säteilyä, huomaamme, että värähtely muuttuu ilmassa paineenvaihteluksi, joka etenee aaltoliikkeenä alkuperäisen värähtelyn taajuudella. Akustiikasta tuleekin näin tärkeä lähes kaikilla elämänalueilla.Useimmiten akustiikalla tarkoitetaan tilan jälkikaiunta-aikaa tai ääneneristysominaisuuksia. Eri tilojen kohdalla akustiikka jaetaan hyvin helposti vain hyvään tai huonoon, mutta akustiikalla tarkoitetaan kuitenkin kaikkia äänen ominaisuuksia jossakin tilassa. Määrityksiä voidaankin tehdä esimerkiksi puheenymmärrettävyydellä, ilmaääneneristysominaisuuksilla, jälkikaiunta-ajalla tai taustamelutasolla.Tutustu Gyptone-tuotteisiin
202110_72853.jpg
CLT-tekniikka tutuksi puutalon rakentamisessa
Puutalojen rakentamisessa yleistyy CLT-tekniikka. Valmiit massiivipuuelementit helpottavat omakotirakentajan työtä ja ovat terveellinen ja ympäristöystävällinen vaihtoehto. Talosta tulee tiivis ja helposti huollettava.
20074_4465.jpg
Rudus Betonituotteen pihanäyttely Tuusulassa
Tuusulan pihakivinäyttely Ristikiventie 2 04300 Tuusula pihakivinäyttely avoinna ympäri vuorokauden

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton