• Etusivu
  • Talo

Kattoremontti tiilikatolla omakotitaloon

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Ormax Monier Oy
Julkaistu 15.02.2008
20078_6050.jpg

Kattoremontti vaikuttaa koko talon ulkonäköön. Monier Roofingin valtuutetut asentajat hoitavat tarvittaessa vanhan katteen purkamisenkin.

Katto on talosi suoja. Sen toimivuus on mitä tärkein koko talon toiminnallisuutta ajatellen. Katto joutuu vuosien kuluessa alttiiksi sään vaihteluille ja vähitellen tulee aika arvioida kattoremontin tarve.
Katto on myös talon viides julkisivu, joka vaikuttaa oleellisesti koko talon ulkoasuun. Katon muodon, kaltevuuden, värin ja materiaalin muutoksilla voidaan rakennuksen ilme helposti uudistaa. Katon uusimisella voi nostaa koko talon arvoa.

Paino on vain harvoin ongelma

Jotkut ihmiset ovat huolissaan tiilikaton painosta. Kun vanhan pelti- tai varttikaton tilalle asennetaan uusi, laadukas ja aito tiilikatto, on kattoon kohdistuva kuormitus luonnollisesti suurempi. Mutta kattorakenteet on mitoitettu kestämään tämä. Jokainen katto, nykyisestä katemateriaalista riippumatta, on suunniteltu kestämään monin kerroin vesikatetta suuremman kuorman. Esimerkiksi todella suuret lumikuormat lasketaan aina mukaan turvallisuusmarginaaleihin. Useimmissa tapauksissa savi- tai betonikattotiilen paino käyttää näistä marginaaleista vain pienen osa. Tiilikatto sopii painonsa puolesta kattoremonttokohteisiin. Ota meihin yhteyttä, niin valitaan yhdessä sinulle parhaat ratkaisut.

20078_6069.jpg

Alkuperäiset kattotarvikkeet


Kattoa ei rakenneta pelkästään kattotiilistä. Toimivaan kattoon tarvitaan mm. aluskate, erikoistiiliä, kiinnikkeitä ja kattoturvatuotteet. Lait ja rakentamismääräykset määrittelevät tarkoin katon rakentamista ja siinä käytettäviä tarvikkeita. Monier Roogingin täydellinen kattopaketti sisältää kaiken, mitä tarvitset. Käyttämällä Monier Roofingin alkuperäisiä kattotarvikkeita varmistat, että saat pitkäikäisen ja täydellisesti toimivan katon.

Tutustu seurantakohteeseen
Kattoremontti viikossa

20078_6051.jpg

Tiilikatto asennettuna


Katon vaihtaminen voi tuntua varsin hankalalta ja aikaa vievältä projektilta, varsinkin, jos se pitäisi toteuttaa itse. Ammattitaitoisen kattourakoitsijan löytäminen oli aikaisemmin suurimmassa osassa Suomea kiven alla ja Monier Roofingin asiakaspalveluun tuli jatkuvasti avunpyyntöjä etsimiseen kyllästyneiltä katonvaihtajilta. Nyt saat halutessasi apua myös tuotteidemme asennuksessa. Meillä on kattava valltuutettujen asentajien verkosto. Heiltä saat uuden tiilikattosi asennuksen vaivatta ja luotettavasti. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää alueesi valtuutetusta asentajasta. Monier Roofingin valtuutetut asentajat ovat alansa ehdotonta huippua ja omaavat pitkän kokemuksen juuri tiilikattojen asentamisesta. Valtuutetut asentajat ovat asiakaspalvelijoita ja asennuksen toteutus on siksi sujuvaa.

Pyydä tarjous


Mistä katon hankinta kannattaa aloittaa? – Sinun kannattaa aloittaa pyytämällä tarjous, ja todennäköisesti huomaat, että uuden katon hankinta ei olekaan niin suuri investointi, kuin kuvittelit.


Ota yhteyttä, niin lasketaan tarjous unelmakatostasi! Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella.


Jätä yhteydenottopyyntö tästä...

Lisätietoa tiilikatteesta...

Lisätietoa kattotarvikkeista...

Lisätietoa aluskatteesta...

ONKO SINULLA VUODEN MONIER KATTO?
Lähetä talostasi ennen / jälkeen kattoremontin valokuvat ja voit voittaa!
Voittaja saa palkinnoksi palautuksena MONIERilta ostettujen kattotuotteiden (kattotiilet, erikoistiilet, kiinnikkeet, tiivisteet, kattoturvat, aluskatteet ym.) arvon.

Tutustu kilpailuun tarkemmin täällä

Avaimet käteen tiilikattoremontti

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Ormax Monier Oy
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20196_58616.jpg
Aluskatteen asennus
Aluskate on tärkeä osa kattoa ja on tarkoitettu kestämään katolla yhtä kauan kuin varsinaisen katemateriaalikin. Sitä ei tule jättää pitkäksi aikaa säälle yms. ulkopuolisille rasituksille alttiiksi. Aluskate ei ole tarkoitettu rakennusaikaiseksi sääsuojaksi vaan rakennus tulee sääsuojata erikseen. Aluskatteen asennuksen jälkeen varsinainen kate tulee asentaa mahdollisimman nopeasti, mielellään muutaman viikon kuluessa.
20071_3216.jpg
Kaunis ja kestävä tiilikate
Tiilikatto on Suomen suosituin, uusien pientalojen katemateriaali. Suomalaiseen arkkitehtuuriin ja maisemaan sopiva tiilikatto on kestävä, äänetön ja talon arvoa nostava vesikatevaihtoehto. Tiilikatto on kaunis ja kestävä laatukatto, joka sopii erinomaisesti niin uudisrakennukseen kuin vanhan talon korjaukseen.
20072_3476.jpg
Tiilikatto nostaa talosi arvoa!
Tiilikatto on Suomen suosituin uusien pientalojen katemateriaali. Suomalaiseen arkkitehtuuriin ja maisemaan sopiva tiilikatto on kestävä, äänetön ja talon arvoa nostava vesikatevaihtoehto. Tiilikatto on kaunis laatukatto, joka sopii erinomaisesti niin uudisrakennukseen kuin vanhan talon korjaukseen. Lafarge Roofing Oy:n avaimet käteen -paketti on uskomattoman kätevä ja helppo tapa tehdä tiilikatto. Katon ostajan tarvitsee vain valita tiilimalli ja väri, me hoidamme asennuksen luotettavasti!
20094_16507.jpg
Vältä tulipalot mökillä
Kesämökillä tulipalo voi saada alkunsa tulisijoista, sähkölaitteista tai kaasulaitteista. Käyttämällä hyväkuntoisia laitteita oikein sekä pitämällä niistä hyvää huolta voit välttää onnettomuudet.
20071_3186.jpg
Miksi tiilestä?
Uusi voimaan astunut energiamerkkijärjestelmä, ilmaston muutoksesta johtuva kasvihuonepäästöjen rajoittaminen sekä jatkuvasti kohoava energian hintataso asettaa omakotirakentajat miettimään entistä tarkemmin, millä rakenneratkaisulla oma koti kannattaa rakentaa. Enää ei valintaperusteeksi riitä pelkästään ulkonäkö, vaan rakenteen alhaiset käyttökustannukset ja pitkäaikaiskestävyys tulevat olemaan yhä tärkeämpi syy myös ulkoseinän rakennetta ja julkisivua valittaessa.
IDO Glow Art TurboFlush
Tiesitkö tämän muotoilun helmestä, joka löytyy useimmista vessoista? Tutustu pieneen historiikkikatsaukseen
Mikä on se suomalaisen muotoilun helmi, joka löytyy lähes jokaisen suomalaisen kodista, työpaikalta tai vapaa-ajan asunnolta? Jopa eduskunnassa ”istuntoja” pidetään kyseisellä posliinisella istuimella. Sehän on tietysti IDOn ikoninen wc-istuin, joka on 150 vuodessa valloittanut suomalaisten sydämet ja saniteettitilat.Otetaanpa pieni katsaus, miten tähän tilanteeseen on päädytty. Mitä innovaatioita IDOn historia ja tulevaisuus pitää sisällään unohtamatta myös palautella mieliin kylpyhuoneiden värimaailmojen trendien eri aikakausia.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton