• Etusivu
  • Rakentaminen

Kastelli vahvasti esillä loma-asuntomessuilla

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Päivitetty 25.06.2008
20086_11591.jpg

Kastelli Valokaari.

Porin loma-asuntomessuilla tarjontaa täydentää peräti neljä Kastelli-huvilaa, joista yksi on Eino Grönin rakennuttama Eikka-mökki. Kokonaisuutena esillä olevat messuhuvilat esittelevät mainiosti loma-asumisen uusia tuulia.

Täyslämmin ja valoisa Valokaari

Kastelli-huvila Valokaari on näyttävä huvila, jonka sisätilojen avaruus ja valoisuus muodostuu kaarevan ikkunaseinän ansiosta. Ikkunoista avautuu myös upea näkymä merelle ja laajalle terassille. Varsinaisen huvilan täydentää upea saunaosasto saunatupineen.

Moderni Meriranta

Meriranta edustaa modernimpaa mökkityyliä. Kohde on osittain kaksikerroksinen, jossa on avarat oleskelutilat korotettuine kattoineen. Täyslämpimäksi rakennettu huvila palvelee asukkaitaan ympäri vuoden.

Meriranta on moderni huvila, jossa on avarat ja valoisat oleskelutilat korotettuine kattoineen.
Meriranta on moderni huvila, jossa on avarat ja valoisat oleskelutilat korotettuine kattoineen.

Tunnelmallinen Tummuva yö

Tummuva yö muodostuu päärakennuksesta ja reilun kokoisesta pihasaunasta. Pihasaunassa on viihtyisä takkatupa, joka toimii myös vieraiden yöpymistilana. Laaja terassi yhdistää rakennukset viihtyisäksi kokonaisuudeksi.

Tummuva yö -huvilassa kokonaisuus muodostuu varsinaisesta huvilasta ja hulppeasta pihasaunasta takkatupineen.
Tummuva yö -huvilassa kokonaisuus muodostuu varsinaisesta huvilasta ja hulppeasta pihasaunasta takkatupineen.

Moni-ilmeinen Eikka-mökki

Reposaarelta kotoisin olevalle laulaja Eino Grönille hänen toiveidensa mukaisesti rakennettu mökki ja venetalas huokuu modernista ilmeestään huolimatta perinteistä kalastajahenkeä. Makuuhuoneeseen sijoitettu erkkeri antaa modernia ilmettä mökille ja samalla siitä avautuu näkymä merelle.

Eikka-mökin rakennusvaiheet...

Eikka-mökki mereltä kuvattuna.
Eikka-mökki mereltä kuvattuna.

Monipuolinen tarjonta

Kastelli-huviloiden tarjonta loma-asuntomessuilla on varsin monipuolinen. Valokaari edustaa isoa huvilaa ja sen lisäksi on kolme hyvin erityyppistä ratkaisua nähtävänä. Messukävijöillä on mahdollisuus tutustua myös loma-asuntomessujen oheiskohteina oleviin Yyterin Villoihin, jossa on nähtävillä kolme erilaisesti sisustettua loma-asuntoa, jotka tarjoavat erilaisen tavan omistaa loma-asunnon. Yyterin Villat myydään osaomistuspaketteina vaihtuvine lomaviikkoineen.

Kastelli-Talot Oy
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20071_3134.jpg
Suositut Kastelli-talot
Suomen ostetuimman talomerkin Kastellin suosio perustuu vahvasti sen järkevään rakentamistapaan. Paikallarakentamiseen perustuva Kastelli-järjestelmä varmistaa parhaiten turvalliset ja oikeaoppiset rakenteet ja se on joustava yksilöllisille muutoksille. Kastelli-rakentaja voi myös joustavasti hyödyntää omaa työpanostaaan haluamassaan laajuudessa.
20072_3675.jpg
Markkinajohtaja Kastellilta muuttovalmiit kodit
Suomen ostetuin talomerkki Kastelli on julkistanut oman valmiskotimallistonsa. Rakentajien toivomuksesta syntyneeseen ValmisKastelli-mallistoon on valittu kymmenen erikokoista ja erityylistä valmiskotia. Arkkitehtien suunnittelemat talot ovat 1- ja 2-kerroksisia malleja, joiden suunnittelussa suomalaisten perheiden toiveet ovat olleet etusijalla. Taitavalla arkkitehtisuunnittelulla neliöt on hyödynnetty tehokkaasti, jolloin myös rakentamiskustannuksia on voitu alentaa. ValmisKastelli-talojen tyyli vaihtelee perinteisestä moderniin.
20073_4031.jpg
Vk 6-10 Tapetointiongelmia
Helmikuu on todella lyhyt kuukausi. Tuntuu, että se tuli ja meni saman tien. Kaikkien mahdollisten epidemioiden jälkeen saimme vihdoin aikaa tapetointiin. Jossain aivolohkon takanurkassa oli matkan varrella syntynyt pakkomielle, jonka mukaan makuuhuoneen päätyseinään oli saatava yksivärinen, eläväpintainen tummansininen tapetti. Oli muuten tosi epätoivoinen idea. Kukaan muu ei ilmeisesti ole saanut vastaavaa kuningasajatusta tai ainakaan tämä suuri trendi ei ollut ehtinyt valmistajien tietoon. Ei ollut helppo nakki etsiä sopivaa versiota, mutta tunnetusti härkäpäisinä emme voineet antaa periksikään. Ja lopussa kiitos seisoi, kuten sananlasku lupaa. Sandudd Oy:n maahantuoma Livingwalls –tapetti pelasti meidät julmetulta bensalaskulta ja menetetyiltä hermoilta.
202112_74291.jpg
Pesuhuone kiiltäväksi kotikonstein – näitä kikkoja et ehkä tiennyt
Laattasaumojen puhdistus tuntuu varmasti hirveältä ajatukselta. Kalkkia kertyy saumoihin, lasioviin ja suihkun taakse. Peilit höyrystyvät. Netti on pullollaan nopeita ja hyviä ohjeita pesuhuoneen helppoon puhdistamiseen – tässä muutamia.
IDEA-suunnitelmasta-valmiiksi-rudus
Pihakiveyksen suunnittelu maksaa vaivan
Kaunis ja toimiva piha valmistuu huolellisella suunnittelulla. Pihan kulkureitit ovat yleensä kovassa käytössä ja siksi tärkeässä roolissa. Kerää talteen vinkit pihakivillä päällystettyjen kulkureittien tekemiseen: mistä lähteä liikkeelle ja mitä kannattaa ottaa huomioon pihan suunnittelussa.
20217_71578.jpg
Kaunis portti johdattaa pihaan ja puutarhaan
Pihaportti on ensimmäinen asia, jonka kotiin saapuja sekä satunnainen vierailija näkee. Siinä missä eteinen on kodin käyntikortti, voisi portin mieltää vastaavaksi käyntikortiksi puutarhaan. Se antaa ensivaikutelman siitä, minkä tyylinen pihasi on ja pidetäänkö puutarhasta huolta.Aita portteineen on hyvä tapa erottaa oma piha-alueensa katualueesta. Lisäksi aidattu piha tuo turvaa myös perheen pienimmille sekä lemmikeille. Mikäli puutarhaasi ympäröi jo aita, suunnittele portti päärakennuksen, olemassa olevan aidan sekä piha-alueen tyyliin sekä mittasuhteisiin sopivaksi.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton