• Etusivu
  • LVI

Käyttövesiremontti kannattaa tehdä ajoissa

Rakentajan toimitus
Julkaistu 06.10.2015
201510_44520.jpg

Yleinen uskomus putkiston käyttöiästä on, että "kyllä ne kestää kun on tähänkin asti kestänyt". Tilastot kuitenkin osoittavat, että jo 20 vuotta vanhoissa putkistoissa esiintyy runsaasti vuotoja. Vakuutusyhtiöt korvaavat harvoin vahinkoa täysimääräisesti.

Teknisen käyttöiän ylittäminen lisää riskejä

Metallisten käyttövesiputkistojen eliniäksi lasketaan noin 20-30 vuotta. Vesivahingon riski kasvaa sitä suuremmaksi, mitä pidemmälle putkiston uusimista lykätään. Viisas valinta on uusia putkisto ennen ensimmäistä vesivahinkoa, jolloin vältytään ikäviltä kosteus- ja homevaurioilta, sekä ylimääräisiltä kustannuksilta.

Siisti ja nopea remontti ei häiritse asumista

Suomen Putkiiri Oy

tarjoaa asiakkailleen oman konseptin mukaisesti

käyttövesi-

ja

lämpöverkkoremontit.

Remontit toteutetaan alueellisesti, joka lisää kustannustehokkuutta. Riippuen remontin sisällöstä, työn kestoaika on yleensä 2-5 päivää. Koko remontti hoituu yhdellä sopimuksella, kiinteällä hinnalla ja ammattitaitoisten asentajien toteuttamana. Putkiirin konseptin tarkoitus on tehdä putkiston uusiminen asiakkaalle helpoksi ja miellyttäväksi kokemukseksi.

Info

Info

Putkiirin konsepti:

  1. Tehdään kotiisi ilmainen kartoituskäynti, jossa tutkitaan putkiston kunto, sekä olemassa olevat vesivahinkoriskit
  2. Tarjoamme juuri sinun perheellesi sopivan ratkaisun vesivahinkoriskin poistamiseksi
  3. Samalla kartoitetaan lvi laitteiden uusimisen tarve, esim. varaajat ja vesikalusteet
  4. Tehdään kirjallinen sopimus, johon kirjataan urakan sisältö ja aikataulu
  5. Asennus toteutetaan sovitun aikataulun mukaisesti
  6. Tehdään loppusiivous, jonka jälkeen työ luovutetaan asiakkaalle
  7. Varmistetaan asiakkaan tyytyväisyys palveluumme

Jätä yhteydenottopyyntö!

Putkiston uusimisen jälkeen kodista tulee terveellisempi ja turvallisempi asua, eikä enää ole tarvetta pelätä vesivahinkoa tai homevaurioita. Juomaveden laadun paranemisen lisäksi uusittu putkisto lisää myös kiinteistönarvoa.

201510_44523.jpg
LVI
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20227_79105.jpg
Kolme ratkaisua tilaongelmiin
Mitä enemmän asukkaalle on suunniteltu tilaa, sen arvokkaampi asunto on. Seinän sisään liukuvia Liune-ovia käytetään kasvavissa määrin vakioratkaisuna uudis- ja korjausrakentamisessa. Kun ovi liukuu piiloon seinän sisään, jää koko seinäpinta vapaaksi sisustukselle, eikä kääntyviä ovia tarvitse väistellä.Esittelemme nyt kolme tälle ajalle tyypillistä tapausta, jossa korjausrakennusprojektin yhteydessä asennettava Liune-ovi vapauttaa tilaa viihtyisälle asumiselle ja toimivalle arjelle.
20235_81679.jpg
Näin Matti on säästänyt aikaa ja rahaa työkaluissa jo kolme vuosikymmentä
Vuokralaitteet säästävät aikaa ja rahaa – rakennusalan ammattilainen löysi vuokrakumppanin jo vuosikymmeniä sitten ja on käyttänyt vuokrakoneita myös kotitarpeissa.
201810_55071.jpg
Katkaise kylmäsillat tuulensuojaeristeellä
Kylmäsillat ovat talon vaipan kohtia, joista lämpöä vuotaa ulos selvästi enemmän kuin ympäröivästä rakenteesta. Yleensä kylmäsiltoja tulee erityisesti nurkkiin sekä seinän ja lattian liitoskohtiin. Kylmäsilta lisää home- ja lahovaaraa, sillä kylmäsillan kohdalla sisäilman kosteus voi tiivistyä rakenteen pinnalle.Matalaenergiarakenteissa kylmäsiltojen vaikutus ja ilmatiiveys korostuvat, sillä lisääntyneestä eristemateriaalista ei ole vastaavaa hyötyä runkotolppien välissä.Yhtenäinen ja ilmatiivis eristekerros rakennuksen vaipassa tuovat riittävän parannuksen matalaenergiatason saavuttamiseksi ja parantavat myös puurunkoisissa rakenteissa kosteusteknistä toimintaa jättäen itse rungon huomattavasti lämpimämpään tilaan.
20083_9550.jpg
Sisustuksen ylempi taso
Portaat ovat nousemassa yhdeksi talon näkyvimmistä sisustuselementeistä designhuonekalujen rinnalle. Tarjoamme tyylikkäitä teräsporrasratkaisuja sisustuksen ylemmältä tasolta.
20203_63137.jpg
Säihkyvän puhdas hana - näin onnistut!
Kylpyhuone, WC-tila ja keittiö. Näitä kaikkia tiloja yhdistää se, että jokaisesta näistä löytyy hana. Puhdas hana onkin tärkeä osa raikasta ja siistiä kokonaisuutta. Kun puhdistus on suoritettu oikein, pysyy hana pitkään siistinä ja mikä parasta, toimii kuten pitää, Orakselta muistutetaan.
20086_11233.jpg
Cellon saunasisustusvinkit
Saunaan kiukaan taustaa elävöittämään voit laatoittaa Cellon Brick-luonnonkiveä. Cellon saunan sisustusmateriaaleista löydät myös hiilenmustan paneelin.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton