Rakentaja.fin yhteydenottopalvelun kautta voi jättää yhteydenottopyyntöjä rakennusalan yrityksille heidän tuotteistaan ja palveluistaan. Samalla lomakkeella voi jättää pyynnön usealle yritykselle yhdellä kertaa.

Avaa alla olevasta yhteydenottovalikosta kohta, jonka tuotteista / palveluista haluat pyytää yhteydenottoa. Rastita haluamasi toimijat. Yritysten edustajat ottavat sinuun yhteyttä.

Juridista konsultointiapua

JuriNet on Suomalaisten asianajotoimistojen yhteenliittymä, joka tarjoaa vaivattomasti ja edullisesti asianajopalveluja kaikille. Haluatko juridista konsultoitointiapua?
Jurinet Oy

Uudis- ja korjausrakentajalle suunnittelu- ja valvontapalvelut, Doventus Oy

Onko nyt aika toteuttaa unelmakotisi? Doventus palvelee rakentamisen suunnittelu- ja työnjohtoasioissa: arkkitehti-, rakenne- ja kokonaissuunnittelu sekä projektin ja työnjohto.
Kokonaisvaltainen rakennusprojektin hallinta

Asuntomessut Pori, tontit

Messurakentajaksi Porin Karjarantaan? Haluatko lisätietoa, mitä messurakentaminen tarkoittaa ja millaisia tontteja on tarjolla. Jätä yhteydenottopyyntö, niin messupäällikkö Kari-Matti Haapala ottaa sinuun yhteyttä.
Porin kaupunki / Asuntomessut Pori 2018

Korjausrakentajalle suunnittelu- ja valvontapalvelut, Doventus Oy

Doventus on luotettava kolmen A:n yritys, joka hoitaa pää-, arkkitehti-, rakennus ja kokonaissuunnittelun sekä projektinjohdon ja valvonnan. Kaikki siis saman katon alta.
Suunnittelu- ja valvontapalvelut

Hunton tuulensuoja- ja lattialevyt

Huntonilla on ainutlaatuinen valikoima puukuitulevyjä ja täydentäviä tuotteita, joita käytetään sekä uudis- että korjausrakentamisessa. Tuotteet ovat helppokäyttöisiä, kestäviä ja ympäristöystävällisiä.
Hunton tuulensuoja- ja lattialevyt

Kingspan Eristeet uudis- ja korjausrakentamiseen

Kingspan Eristeet ovat tehokkaita, tilaa säästäviä lämmöneristeitä. Ne eivät vety, kutistu, lahoa tai homehdu ja niiden lämmöneristysominaisuudet säilyvät muuttumattomina vuosien saatossa. Jätä tarjouspyyntö.
Kingspan Eristeet

Saunan eristäminen Kingspan-eristeillä

Kingspan Sauna-Satu soveltuu saunan seinän ja katon lisäksi myös pesuhuoneiden alas laskettuun kattorakenteeseen. Haluatko tarjouksen? Jätä tarjouspyyntö.
Kingspan Sauna-Satu

Kingspan-eristeet kylmän ullakon hyödyntämiseen

Huonosti eristettyjen ullakkotilojen kautta syntyvät lämpöhäviöt ovat monessa talossa huomattavat. Kingspan Vintti-Iita ratkaisu soveltuu käytettäväksi yläpohja- ja ulkoseinärakenteisiin uudis- ja korjausrakentamisessa. Jätä tarjouspyyntö.
Kingspan Vintti-Iita

Eskon Injektointipalvelut ja kopo-laattojen korjaukset

Eskon Oy on injektointikorjauksiin erikoistunut yritys, joka opo-laattoja, eli alustastaan irti olevia laattoja. Eskon tekee myös betoniin muodostuneiden halkeamien korjausta eli rakenteiden vahvistamista.
EsKon Oy

Finnlamelli-hirsihuvilat

Hirsihuvila on nykyään kuin koti monille. Finnlamellilta löytyy hirsihuviloita monissa eri kokoluokissa.
Hirsihuvilat

Finnlamelli hirsisaunat ja piharakennukset

Hirsi hengittää samaa ilmaa kanssasi.
Hirsisaunat ja piharakennukset

Honka hirsihuvilat

Hongan lomakotivalikoima kattaa vaativimmatkin loma-asumisen tarpeet. Kodikkuus sekä toiminnallisuus ovat olleet suunnittelussa kantavana ajatuksena.
Honka hirsihuvilat

Honka mökin laajennus

Kaipaatko lisätilaa mökille? Hanki modernia lisätilaa mökillesi Hongan Laajennuspalvelulla. Suunnitteluta siis mökkisi laajennus nyt.
Honka mökin laajennus

Honka hirsiset mökit ja saunamökit

Perinteistä puutalorakentamista kunnioittavien hirsitalojen julkisivuja hallitsevat ristikkoikkunat ja eri tasoissa polveilevat katot. Kauniit mökit istuvat suomalaiseen maisemaan.
Honka mökit ja saunamökit

Jukkatalo huvilat

Jukkatalon huvilamallistosta löytyy monenlaiset ratkaisut suomalaiseen maisemaan. Tilaratkaisut tarjoavat monipuoliset käyttömahdollisuudet koko perheelle.
Jukkatalo Oy

Kontio-hirsihuvilat

Kontio tarjoaa laajan valikoiman upeita hirsimökkejä ja -huviloita, näyttävää perinnettä, luontoon sopivuutta mutta myös modernia mökki-ilmettä ja persoonallisia ratkaisuja Kontion tapaan.
Kontiotuote Oy

Alavus-ikkunat ja -ovet

Laadukkaat, suomalaiset ikkunat ja ovet kotimaiselta valmistajalta.
Alavus-ikkunat ja -ovet

Liune-liukuovet

Liune Door on kotimaisen mitoituksen mukainen liukuva väliovi. Liukuovikokonaisuudessa ovilevy liukuu seinärakenteen sisään. Ovi ei ole enää koskaan tiellä! Yksi Liune-ovi antaa lisätilaa asumiseen 1-3 neliötä.
Aulis Lundell Oy

Crawford autotallin nosto-ovi

Crawford Smart 42, Crawford Superior 42 ja Crawford Superior+ 42 autotallinovet ovat tyylikkäitä ja joka julkisivuun istuvia.
Tuote-esite

Crawford Entrematic Finland

Piklas-ikkunat

Uudet ikkunat ovat paitsi energiataloudellisesti kannattavat, myös julkisivu saa uuden ilmeen ja rakennuksen arvo nousee.
Ikkunat

Lumon-lasiterassit

Lasitettu terassi tuo luonnon lähemmäksi. Lumon lasiterassi sopii hyvin erityyppisiin rakennuksiin, olipa kyseessä omakotitalo, rivitalo tai vapaa-ajan asunto. Haluatko ilmaisen suunnittelu- ja arviokäynnin koskien terassin laseja?
Lumon Suomi Oy

Lumon-parvekelasitukset

Lasitettu parveke suojaa huonolta säältä ja ilmassa lenteleviltä roskilta. Haluatko ilmaisen suunnittelu- ja arviokäynnin koskien parvekkeen laseja?
Lumon Suomi Oy

Weber rappaustuotteet ja julkisivupinnoitteet

Weberin julkisivuratkaisuissa on otettu huomioon myös energiatehokkuus.
Rappaustuotteet, julkisivupinnoitteet

Liukuovet, tilanjakajat ja pukeutumishuoneet - Tank Indoor

Toimivat kaapistot sekä oikein suunnitellut säilytysjärjestelmät ovat avain kauniiseen kotiin. Kun jokaisella tavaralla on oma paikkansa, ei sotkua pääse syntymään.
Tank Indoor Oy

Piklas-ulko-ovet

Ulko-ovi on julkisivun katseen pysäyttäjä. Uuden ulko-oven puolesta puhuu energiatehokkuus sekä kiinteistön arvon nousu.
Ulko-ovet

TERCA-julkisivutiilet

Tiili on turvallinen materiaali: se ei pala, lahoa eikä ruostu. Poltettu tiili kestää hyvin kosteus- ja lämpötilavaihteluja, ja se on vähän huoltoa vaativa rakennusmateriaali.
Wienerberger Oy Ab

A la Carte -keittiökalusteet

Oman, uniikin A la Carte -keittiösi suunnittelutyö alkaa tekemästäsi ajanvarauksesta lähimmän keittiöasiantuntijan luo. Varaa nyt maksuton suunnitteluaika!
A la Carte

Allaway-keskuspölynimurit

Kotimaiset Allaway keskuspölynimurit ovat varma ja kestävä valinta, jota voit päivittää erilaisilla siivoustarvikkeilla ja lisävarusteilla.
Allaway Oy

Inaria liukuovikaapistot

Finnmirrorin valmistamat Inaria liukuovet ja kaapistot valmistetaan aina mittatilaustyönä sinun makusi ja toiveidesi mukaan. Yhdistele vapaasti eri materiaaleja ja värejä ja luo juuri sellainen kokonaisuus kuin sinä tarvitset.
Finnmirror Oy

Keittiömaailma -kalusteet

Keittiömaailma on täyden palvelun monimerkkimyymälä, jossa syntyy unelmiesi keittiö - ajatuksen tasolta asennukseen. Varaa nyt maksuton suunnitteluaika!
Keittiömaailma

Puzer-keskuspölynimurit

Puzer-keskuspölynimurin käyttömukavuus, erittäin hiljainen äänitaso ja saavutettava imurointitulos sekä mikropölyn poisto ovat ylivertaisia!
KP-Tekno Oy

Petra -keittiökalusteet

Petra-keittiöt on suunnitellut ja toteuttanut vuosien ajan erilaisia keittiöitä erilaisiin koteihin. Varaa nyt maksuton suunnitteluaika!
Petra keittiöt

Kaapistot ja säilytysjärjestelmät - Tank Indoor

Tank kaapistot tehdään aina mittojesi mukaan. Tank Indoor tarjoaa valittavaksesi laajan värivalikoiman lisäksi runsaasti varusteita säilytykseen – juuri sinun kotiisi suunniteltuna ja koottuna.
Tank Indoor Oy

Sovella-säilytysjärjestelmät

Ideoi ja toteuta mielesi mukainen säilytysratkaisu eteiseen, makuuhuoneeseen tai varastoon. Kun haluat suunnitteluapua, ota meihin yhteyttä.
Treston Oy

Kodin turvapalvelut

Kun tarvitset kattavan hälytysjärjestelmän suojaamaan kotiasi tai vapaa-ajan asuntoasi, valitse Securitas.
Securitas

BOSCH ilmalämpöpumput

Ilmassa on energiaa. Bosch on kehittänyt tekniikan, joka hyödyntää energiaa jopa -30 asteessa. Ilma/ilmalämpöpumput ovat ideaalisia kotiin tai kesämökille, jossa sähkölämmitys.
BOSCH ilmalämpöpumput

Bosch Ilma-vesilämpöpumppu

Bosch ilma-vesilämpöpumppu tekee energian säästämisestä helppoa hyödyntämällä ulkoilman energiaa sisätilojen ja käyttöveden lämmittämiseen.
Bosch Ilma-vesilämpöpumppu

Bosch maalämpöpumput

Maalämpö on maaperään, kallioon tai veteen varastoitunutta uusiutuvaa lämpöenergiaa. Asentamalla taloon maalämpöjärjestelmän, pääset käsiksi tuohon ehtymättömään, uusiutuvaan ja saasteettomaan lämpövarastoon.
Bosch maalämpöpumput

Eskon Hormien kunnostus ja ilmanvaihtourakointi

Eskon on täyden palvelun hormitalo, joka suorittaa myös ilmanvaihtourakointia pieniin ja suuriin kohteisiin.
EsKon Oy

NIBE ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumpulla saa tasoitettua talvella isommaksi kapuavaa energialaskua.
Ilmalämpöpumppu

Ilmavesilämpöpumppu - STIEBEL ELTRON

Ilma-vesilämpöpumppu hyödyntää ulkoilmassa olevaa lämpöenergiaa ja käyttää sitä talon ja käyttöveden lämmitykseen. Jätä yhteydenottopyyntö edustajalle.
Ilmavesilämpöpumppu

IVT ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumpun asennuksen jälkeen pääset paitsi nauttimaan lämpimästä sisäilmasta, myös säästämään huomattavasti lämmityskustannuksissasi. Ilmalämpöpumpulla viilennät myös sisäilman kesähelteillä.
IVT ilmalämpöpumput

IVT ilma-vesilämpöpumput

Ilmavesilämpöpumppu on järkevä ratkaisu energiatehokkuuden parantamiseen vesikiertoisessa lämmitysjärjestelmässä. Keskiverto omakotitalossa sillä voidaan säästää jopa 60% energiaa lämmöntuotannossa.
IVT ilma-vesilämpöpumput

IVT maalämpöpumput

IVT tarjoaa yhden markkinoiden laajimmista lämpöpumppuvalikoimista. Niissä yhdistyy uusin tekniikka sekä tehokkuus, ympäristön huomioonottaminen ja taloudellisuus.
IVT maalämpöpumput

Leakomatic

Leakomatic seuraa veden virtaamista ja katkaisee vedentulon automaattisesti vesivuodon sattuessa.
Leakomatic

Mondex-kivipatterit

Kivipatterin massa varaa tehokkaasti lämpöä ja luovuttaa sitä tasaisesti. Kiven pintalämpötila on myös alhaisempi kuin muissa pattereissa, mikä tekee patterista turvallisen.
Mondex-kivipatterit

NIBE ilma-vesilämpöpumput

Ilma-vesilämpöpumppu on ihanteellinen ratkaisu öljylämmityksen rinnalle säästämään energiaa. Lämmitysjärjestelmän asennus ei vaadi porauksia, vaan ilma-vesilämpöpumppu integroidaan osaksi olemassa olevaa lämmitysjärjestelmää.
NIBE ilma-vesilämpöpumput

NIBE maalämpöpumput

NIBEllä on kattava valikoima lämpöpumppuja. Maalämpöpumppuja löytyy eri koko- ja hintaluokissa.
NIBE maalämpöpumput

Ruukki aurinkoenergiaratkaisut

Ruukin aurinkoenergiaratkaisut sopivat kattoon kuin kattoon auttamaan saamaan säästöä energialaskussa.
Ruukki aurinkoenergiaratkaisut

Maalämpöpumppu - STIEBEL ELTRON

Maalämpöpumppu hyödyntää maaperän lämpöä kodin lämmitykseen ja viileyttä kodin jäähdytykseen. Jätä yhteydenottopyyntö edustajalle.
STIEBEL ELTRON Oy

Yhteydenotto ilmaisesta putkiremonttikartoituksesta

Tilaa nyt kotiisi veloitukseton kartoituskäynti. Uponorin koulutettu asiantuntija opastaa sopivien tuotteiden ja ratkaisujen valinnassa. Kartoituskäynnin jälkeen saat tarjouksen kohteesi putkiremontista.
Uponor

Eristetyt lämmitys- ja käyttövesiputkistot - Uponor

Uudisrakentajille. Veden ja lämmön siirtäminen pakaselle alttiissa paikoissa onnistuu turvallisesti ja huolettomasti eristettyjen putkistojen avulla.
Uponor Suomi Oy

Jäteveden käsittelyjärjestelmän remontti - Uponor

Remontoijalle. Panospuhdistamot ovat vaatimukset täyttäviä, korkean puhdistustehon omaavia ja helppohoitoisia ratkaisuja jäteveden käsittelyyn haja-asutusalueelle.
Uponor Suomi Oy

Jätevesijärjestelmä-tarvikepaketti Uponor

Uudisrakentajalle. Lähetä lisäksi talosi LVI-suunnitelma. Saat lähetysohjeet sähköpostitse.
Uponor Suomi Oy

Kaikki LVI-järjestelmät uudisrakentajalle - Uponor

Uudisrakentajille. Lähetä lisäksi talosi LVI-suunnitelma. Saat lähetysohjeet sähköpostitse. Jos sinulla ei ole LVI-suunnitelmaa, voit tilata sen samalla kertaa Uponorilta.
Uponor Suomi Oy

Käyttövesi, viemärit ja IV asennettuna - Uponor

Uudisrakentajalle. Lähetä lisäksi talosi LVI-suunnitelma. Saat lähetysohjeet sähköpostitse.
Uponor Suomi Oy

Käyttövesiremontti - Uponor

Remontoijalle. Uponor KOTI -käyttövesiremontti toteutetaan Uponor-komposiittijärjestelmällä pinta-asennuksena rakenteita rikkomatta.
Uponor Suomi Oy

Lattialämmityksen säätöjärjestelmän päivitys (huomioi alueet)

Vesikiertoisen lattialämmitysjärjestelmän ohjauksen vaihto on helppoa. Uutta teknologiaa hyödyntävä langaton säätöjärjestelmä ohjaa lattialämmitystä entistä tarkemmin ja energiatehokkaammin. HUOM! Toistaiseksi vain seuraavissa maakunnissa: Uusimaa, Päijät-Häme ja Etelä-Karjala.
Uponor Suomi Oy

Maalämpö asennettuna - Uponor

Uudisrakentajille. Lähetä lisäksi talosi LVI-suunnitelma. Saat lähetysohjeet sähköpostitse.
Uponor Suomi Oy

Uponor KOTI ilmanvaihtoremontti (alueellinen)

Jo lähes koko maahan on nyt tarjolla mahdollisuus tilata ilmainen ilmanvaihtoremonttikartoitus. Kartoitusta ei vielä ole saatavilla Lapin, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakuntien alueilla.
Uponor Suomi Oy

Vesikiertoinen lattialämmitys asennettuna - Uponor

Uudisrakentajalle. Lähetä lisäksi pohjapiirustus ja leikkauskuva niin saat tarjouksen tarvikepaketista. Saat lähetysohjeet sähköpostitse.
Uponor Suomi Oy

Vesikiertoinen lattialämmitys remonttikohteisiin - Uponor

Remontoijalle. Sähkö- tai vesipattereilla varustettu rakennus voidaan muuttaa esim. talon lattiaremontin yhteydessä vesikiertoisella lattilämmityksellä lämpiäväksi.
Uponor Suomi Oy

Vesikiertoisen lattialämmityksen huolto- ja säätöpalvelu

Uponor on koonnut ammattitaitoisen huolto- ja säätöpalveluverkoston, joka auttaa vesikiertoiseen lattialämmitykseen liittyvissä ongelmatilanteissa. LVI-alan ammattilainen etsii mahdollisen vian ja korjaa sen. HUOM! Toistaiseksi vain pääkaupunkiseudulla.
Uponor Suomi Oy

Vesikiertoisen patteriverkoston remontti - Uponor

Remontoijalle. Myös sähköpatterit voidaan vaihtaa kätevästi vesikiertoisiin, kun putkiverkoston tekemiseen käytetään Uponor-komposiittijärjestelmää.
Uponor Suomi Oy

Paalupiste ruuvipaaluperustus

Maahan kierrettävä ruuvipaalu on nopea ja vaivaton perustusmenetelmä. Paalupiste tarjoaa kattavan valikoiman käsin- ja koneasennettavia ruuvipaaluja.
Paalupiste Oy

PARMA elementtiperustukset

PARMAperustuksilla saat vaivattomasti luotettavan pohjan kodillesi. Betonisilla valmisosilla kestävät, painumattomat perustukset valmistuvat pohjatöiden ja paalutusten päälle jopa alle viikossa.
PARMAperustukset

Powerpile

POWERPILE Suomi Oy vahvistaa ja tasapainottaa asuintalojen vajonneet perustukset tai painuneet lattiat nopeasti, taloudellisesti ja häiriöttömästi.
POWERPILE Suomi Oy

Rudus-betoni

Betonia on edullista käyttää; sitä saa valmiina, kulloiseenkin käyttötarkoitukseen valmistettuna ja suoraan rakenteeseen pumpattuna materiaalina. Ruduksen valmisbetonilla saavutetaan erinomainen lopputulos. Betoniset rakenteet ovat kestäviä, kantavia ja täysin halutun muotoisia.
Rudus Oy

Rudus-kiviaines

Oikeat kiviainesvalinnat ovat oleellinen osa alapohja toimivuutta: ne estävät osaltaan mm. kosteuden pääsyn rakenteisiin ja radonin pääsyn sisäilmaan. Ruduksen valikoimissa on kaikki asianmukaisen rakentamisen vaatimat kiviainekset.
Rudus Oy

Rudus-tierummut

Kiintotiivisteellinen muhvillinen betoniputki. Käytetään sadevesi-, jätevesi- ja rumpulinjoissa. Raudoittamaton tai raudoitettu. Peitesyvyys tiivistetyllä alkutäytöllä min. 0,20 m ja max. 13,0 m.
Rudus Oy

Soklexin EPS-valumuottiperustukset ja perustuspilarimuotit

Soklex-perustusjärjestelmän etuja ovat nopeus, vähäiset muotinpurkutyöt sekä soveltuvuus talvirakentamiseen. Muotit ovat EPS-rakenteisia ja laajasta mallivalikoimasta on helppo löytää sopiva malli. Valmistaloille on oma muottimallistonsa.
Soklex

Teräspaalutus

Teräspaalutus on kevyt ja nopea. Paalut tuodaan tontille samalla kalustolla kuin työkoneet. Paalutus ei aiheuta turhaa tärinää ja se voidaan toteuttaa myös talvella.
SSAB teräspaalutus

Valesokkelin korjausmenetelmä

Valesokkelin korjausmenetelmä Termokengällä ja Termopalkilla.
Termotuote

Uponorin Radonin poisto -remontti

Remontoijalle. Voit tilata myös ainoastaan radonmittauksen.Uponorilta otetaan sinuun yhteyttä.
Uponor Suomi Oy

Uponorin sadevesi, salaojat ja radonin poisto -tarvikepaketti

Uudisrakentajalle. Lähetä lisäksi talosi LVI-suunnitelma. Saat lähetysohjeet sähköpostitse.
Uponor Suomi Oy

Drop-ulkoallas

Drop on puulämmitteinen, ulkopuolisella kamiinalla varustettu designallas, jonka saa helposti upotettua mille tahansa terassille.
Drop Design Pool Oy

Aidat ja kaiteet vinyylistä

Vinyyliset rakennusmateriaalit kestävät niin kuumat kesät kuin kylmät talvetkin. Valitse terasseihin ja portaisiin kaiteet, jotka viimeistelevät talosi ulkonäön.
Finera Aitateollisuus Oy

Laituritikkaat ja -tarvikkeet

Tukevat anodisoidut alumiiniset laituritikkaat ja -tarvikkeet ovat pitkäikäisiä ja helppo pitää puhtaana.
Kosken Metalli Oy

Puukomposiittilauta

MexyTech puukomposiittilaudat soveltuvat erinomaisesti terassikohteisiin, laitureihin, uima-altaan reunalle, tai minne vain, missä tarvitaan näyttäviä, kestäviä ja helppohoitoisia terassiratkaisuja ympärivuotiseen käyttöön.
Puukomposiittilauta

Pihan Rudus-kiviaines

Pihan viimeistelyyn tarvitaan monenlaisia kiviaineksia. Hiekkalaatikkoon tarvitaan leikkihiekkaa perheen pikkuväen käyttöön. Tarvittavat kiviainekset ovat kooltaan 0/5 mm halkaisijaltaan.
Rudus Oy

Ruduksen Pihan tierummut

Kiintotiivisteellinen muhvillinen betoniputki. Käytetään sadevesi-, jätevesi- ja rumpulinjoissa (pihan kuivatukseen, tien tekoon). Raudoittamaton tai raudoitettu. Peitesyvyys tiivistetyllä alkutäytöllä min. 0,20 m ja max. 13,0 m.
Rudus Oy

Rudus-tukimuurit

Tukimuureilla alue voidaan jäsennellä käyttötarkoituksen mukaisesti eri tasoisiksi kulku-, oleskelu- tai vihertasoiksi. Valmis tukimuurielementti vapauttaa rakentajan hankalasta laudoitus- ja paikallavalutyöstä.
Rudus Oy

Rudus-pihakivet ja maisematuotteet

Ruduksen valikoimassa on pihakiviä ja -laattoja, reunakiviä, muurikiviä ja porraskiviä.
Rudus-pihakivet ja maisematuotteet

Kasvihuoneet

Ukkonen LN Import oy keskittyy puutarhatarvikkeiden ja maanrakentamisen tarvikkeiden maahantuontiin, sekä verkko- ja tukkukauppaan.
Ukkonen LN Import Oy

Siirtonurmikko - Vihervakka Oy

Siirtonurmikolla saat tasalaatuisen, kestävän ja terveen nurmimaton puutarhaasi. Sen asennus vie vain päivän!
Vihervakka Oy

ABB-free@home-kodinohjausjärjestelmä

ABB-free@home on helppokäyttöinen järjestelmä kodin ohjausten automatisointiin - valaistus, lämmitys, ilmastointi, kaihtimet, ovipuhelin, tilanneohjaukset sekä järjestelmän toiminta.
ABB-free@home-kodinohjausjärjestelmä

AD-Lux

Parhaan valaistuksen saaminen kotiin onnistuu ammattitaitoisen valaistussuunnittelun sekä oikeanlaisten valaistusratkaisujen avulla.
AD-Lux Oy

Gira KNX Taloautomaatio

Giran tarjoamat modernit sähköasennussarjat tarjoavat laajan valikoiman älykästä rakennusteknologiaa tuomaan mukavuutta ja turvallisuutta asumiseen.
Gira KNX

Karlux-ulkovalaisimet

Ulkovalaisinvalikoima sisältää puistovalaisimet, pihapiirivalaisimet ja seinävalaisimet. Laatu ja kestävyys on taattu valmistuksessa käytettävillä kotimaisilla raaka-aineilla. Valaisimet on helppoja asentaa ja huoltaa.
Karlux-ulkovalaisimet

ABB NäpsäSMART-sähkökeskukset

ABB:n NäpsäSMART-mittauskeskuksia voidaan käyttää sekä rakennusaikana että jättää valmiiseen rakennukseen.
sähkökeskukset

KIKKA-alumiiniset lauderungot

Kääntyvät alumiiniset lauderungot ovat erinomainen vaihtoehto saunaan.
Kosken Metalli Oy

Mondex-kivikiukaat

Mondex on yli 20-vuotias suomalainen perheyhtiö Kokkolasta, jonka tuotteiden valmistus tapahtuu kotimaassa. Mondexin valikoimista löytyy sekä sähkö- että puukiukaita.
Mondex-kivikiukaat

SunSaunan saunapaketti

Sun Saunan valikoima sisältää täydellisen saunan sisustuskokonaisuuden, valmislauteet, paneelit, kuituvalaisimet, lasiseinät- ja lasiovet sekä kiukaat. Tarjouksen pyytäessäsi saat aina myös mittakuvat ja 3D-kuvat saunatilasta kustannuslaskelman liitteenä!
Sun Sauna Oy

Tulikiven puukiukaat

Tulikiven puukiukaat tuovat tulisijan tunnelman saunaan. Suuri lasiluukku avaa esteettömän näkymän tulipesän liekkeihin ja tuo tulen tunnelmallisen valon löylyhuoneeseen.
Tulikivi Oyj

Tulikiven sähkökiukaat

Tulikivi-sähkökiukaissa kivitilan lämpötilan ohjaaminen pitää kiukaan kivet tasaisen lämpiminä ja antaa jo matalissa saunatilan lämpötiloissa miellyttävän kosteat löylyt.
Tulikivi Oyj

Liune-sisäkattojärjestelmä

Yksi teräsprofiili luo koko rakenteen ja kipsilevyt asennetaan suoraan teräsprofiiliin. Sisäkattorakenne antaa hyvän piilopaikan ilmanvaihtokanaville tai siihen on helppo upottaa valaisimet.
Aulis Lundell Oy

Huliswood Kelopaneeli

Kelopaneelin avulla saat tunturimökin tunnelmaa kotisi seinäpintaan. Paneeli on helppo asentaa ja saat sen avulla nopeasti valmista sekä kaunista seinäpintaa.
Huliswood Kelopaneeli

Lappiportaat kotiin

Lappiporras kestää elämää. Moderneista materiaaleista syntyy portaat, jotka istuvat vuosi vuoden jälkeen juuri sinun tyyliisi. Portaat erilaisiin rakentamisen tarpeisiin.
Lappiporras Oy

Rudus-porraselementit

Oikeat kiviainesvalinnat ovat oleellinen osa alapohja toimivuutta: ne estävät osaltaan mm. kosteuden pääsyn rakenteisiin ja radonin pääsyn sisäilmaan. Ruduksen valikoimissa on kaikki asianmukaisen rakentamisen vaatimat kiviainekset.
Rudus Oy

Akustiset sisustusratkaisut

Akustiikkapaneelit ovat ratkaisuja, jotka soveltuvat niin kotiin kuin työpaikallekin. Sommittelemalla eri muotoja ja värejä keskenään, voidaan rakentaa näyttäviäkin kokonaisuuksia, jotka ovat kuitenkin muunneltavissa mielen mukaan.
Soften Oy

Ainoakoti

Ainoakoti on saatavilla kolmella tavalla; muuttovalmiina, sisustusvalmiina tai talopakettina. Eli juuri niin valmiina kuin toivot ja sinulle parhaiten sopii.
Ainoakoti

Liune-väliseinäjärjestelmä

Teräsrunkoiset Liune kipsilevyseinät ovat kevytrakenteisia. Teräsrungon etuna on elämättömyys. Rakenteet ovat helppoja asentaa.
Aulis Lundell Oy

Design-Talo

Suunnittele Kotiräätälisi kanssa oma laadukas koti tai muokkaa malleistamme mieleisesi.
Design-Talo

Finnlamelli-hirsitalot

Massiivinen hirsi on komea ratkaisu talosi seinämateriaaliksi. Finnlamellin kehittämä, lähes painumaton lamellihirsi on mittatarkka. Se näyttää ja tuntuu hyvältä eikä halkeile.
Hirsitalot

Honka-hirsitalot

Honka-hirsikotien valikoima on laaja ja tarjoaa vaihtoehdon niin perinteiseen kuin moderniinkin makuun. Tuloksena on terveellinen koti, jossa on hyvä sisäilma, miellyttävä akustiikka ja kosteusturvalliset rakenteet.
Honka omakotitalot

Jetta-Talo

Jetta-Talo on yksi Suomen merkittävimmistä puutaloja valmistavista talotehtaista. Yksilölliset talomallit toimitetaan valitsemassasi valmiusasteessa.
Jetta-Talo

Jukkatalo omakotitalot

Miten haluatkaan kotisi rakentaa, Jukkatalon vaihtoehdoista löydät itsellesi sopivan ratkaisun. Muuttovalmis, sisusta itse vai talopaketti? - Mikä sopii sinulle?
Jukkatalo Oy

Jukkatalo piharakennukset

Moneen käyttötarkoitukseen soveltuvat autotallit sekä -katokset varastoineen tarjoavat käyttömahdollisuuksia koko perheelle. Mallistosta löytyvät ratkaisut niin kapeille kuin suuremmillekin pihoille.
Jukkatalo Oy

Kastelli-huvilat

Kastelli-huvila on täyslämmin. Vedottomassa huvilassa on mukava viettää talven lomiakin.
Kastelli-huvilat

Kastelli-talopaketti

Kastellin kanssa voit joustavimmin päättää mitä uuden kotisi asennustöitä teetät ammattilaisilla ja mitä vaiheita teet itse. Valitse itsellesi sopivimmat vaihtoehdot oman kodin toteuttamiseen!
Kastelli-Talot Oy

Huliswood Kelokehikot

Huliswoodin kelokehikoista saat itsellesi unelmiesi mökin tai vaikka kodin. Kauniisti harmaantunut kelopuu kestää aikaa ja myrskysäät.
Kelokehikot

Kontio-hirsitalot

Astu Kontion maailmaan ja avaa ovi aitoon puutaloasumiseen. Ajattoman tyylikkäät hirsitalot sopivat hyvin nykyaikaiseen vapaa-aikaan tai kodiksi perheellesi.
Kontiotuote Oy

Kuusamo Hirsitalot, -huvilat ja -saunat

Talomallistomme sisältää yli 50 talomallia, joista useimmista löytyy myös valmiita muunnoksia. Huvila- ja mökkimallistomme sisältää 28 hirsimökkiä, joissa lähes kaikissa on valmiina myös sauna.
Kuusamo Hirsitalot, -huvilat ja -saunat

Lakka Kivitalot

Suunnittelutyön tuloksena syntyneet Lakka Kivitalojen edistykselliset rakennusratkaisut edustavat parhaimmillaan energiaa säästävää rakentamista.
Lakan Betoni Oy

Lammi-kivitalot

Lammi-Kivitalot Oy tarjoaa Suomessa ainutlaatuisen, pitkälle konseptoidun palvelumallin, joka tarkoittaa rakentajan kannalta turvallisuutta, vaivattomuutta ja kokonaistaloudellisuutta.
Lammi-kivitalot

Mestaritallien autotallit

Autotalli ja -katos tekevät jokapäiväisestä elämästä helpompaa. Mallistoon kuuluu yhden- ja kahden auton tallit ja lähes kaikkiin malleihin on suunniteltu varasto.
Mestaritallit Oy

Parma ontelolaatat

Parman ontelolaatat soveltuvat käytettäviksi välipohjarakenteena kaikkien kivirakenteisten seinämateriaalien, harkkojen, elementtien ja paikallavalun kanssa.
Parma ontelolaatat

Merkkeli-MK asennusnauha

Tasaväliasennusnauha Merkkeli-MK helpottaa ja tehostaa mm. terassien ja laiturien laudoitusta, katon koolausta, ruodelaudoituksen tekemistä ja rungon tolppien asennusta.
T:mi Mauno Kantanen

Terca-täystiilitalo

Terca -tiilitalo koostuu runkotiilestä, julkisivutiilestä sekä tiilien väliin jäävästä vuorivilla- tai -SPU-eristeestä. Terca-tiilitalot ovat yksilöllisiä. Jätä yhteydenottopyyntö.
Wienerberger Oy Ab

Schiedel hormit

Schiedel-valmispiippu sopii omakotitalojen, pari- ja rivitalojen, lomamökkien ja saunojen uuneihin, takkoihin, kiukaisiin, saunapatoihin, kamiinoihin ja lämmityskattiloihin.
Schiedel hormit

Tulikiven keraaminen tulisija

Keraaminen tulisija on komea sisustuselementti. Muunneltavuus on lähes rajaton. Keraamiset takat voidaan liittää Tulikivi Green W10 -vesilämmitysjärjestelmään. Nyt kampanjassa keraamisen takan ostajalle Sumu ST-sähkökiuas kaupan päälle.
Tulikivi Oyj

Tulikiven vuolukivitulisijat

Tulikivi-tulisijan taika perustuu vuolukiven erinomaiseen lämmönvaraus- ja lämmönjohtokykyyn. Tulikivi-takkaa on saatavissa myös ns. vesikiertotakkana.
Tulikivi Oyj

Kodin viihde-elektroniikka

Laadukkaat, kodin sisustukseen sopivat ja helppokäyttöiset järjestelmät. Nyt sinulla on mahdollisuus hallita kotisi laitteita ja omaa mukavuuttasi helposti.
Karevox Oy

Kurasyöppö kura-allas

Kura-altaan päällä saa puhdistettua kuraiset kengät, lastenvaunujen ja pyörätuolien renkaat, harrastevälineet, puutarhatyökalut, lemmikkien turkit - kaiken kuran ja lian, mitä ulkoa sisälle ajautuu.
Kura-allas

Työmaa-WC

Työmaa-WC:n tilaaminen tontille rakennusajaksi helpottaa käytännön toimia, pitää ympäristön siistinä ja nopeuttaa rakennusaikaa.
Työmaa-WC

Katepal-kattolaattakate

Bitumikatto näyttää parhaat puolensa vaihtelevassa ilmastossa. Kate toimii kosteusteknisesti oikein, kun se asennetaan kunnon alustalle. Tuotemallisto on laaja.
Bitumikattolaatta

Kikka-piipunhatut

Kikka-piipunhattu on savupiipun paras kaveri. Sen suojassa piippu ei murene, vaan kestää sortumatta ankarat sään vaihtelut vuodesta toiseen.
Kosken Metalli Oy

Vesivekin kattoturvatuotteet

Tikkaat, lumiesteet ja kattosillat ovat merkittävä kiinteistön turvallisuustekijä. Valitse SFS-sertifioituja tuotteita - varmistat lujuuden lisäksi pintakäsittelyn kestävyyden.
Nesco Oy/Vesivek (Hämeen Laaturemontti)

Vesivekin sadevesijärjestelmät

Vesivekin polttomaalatusta alumiinista valmistettu sadevesijärjestelmä on kestävä ja pitkäikäinen ratkaisu.
Nesco Oy/Vesivek (Hämeen Laaturemontti)

Ormax-Tiilikatto

Tiilikatto on kaunis ja järkevä valinta: pitkäikäinen, helppohoitoinen, säänkestävä ja äänetön. Täydellinen kattotoimitus on helppo ratkaisu niin uuden rakentajalle kuin katon vaihtajallekin.
Ormax Monier Oy

Ruukki aurinkoenergiaratkaisut

Ruukin aurinkoenergiaratkaisut sopivat kattoon kuin kattoon auttamaan saamaan säästöä energialaskussa.
Ruukki aurinkoenergiaratkaisut

Tilaa ilmainen arviokäynti ja tarjous uudesta teräskatteesta

Ruukin Kattomestari tulee käymään kohteeseen silloin, kun kohteessa on tarve vaihtaa kate uuteen ja halutaan jättää tarjouspyyntö uudesta katteesta asennettuna.
Ruukki Construction Oy / kattotuotteet

Olet pyytämässä yhteydenottoa seuraavista tuotteista / palveluista:
 

Tarkista tiedot ja lähetä yhteydenottopyyntö


Hanketiedot
kk
vuosi 20


Yhteystiedot

@

Antamanne tiedot välitetään yllämainituille tahoille jatkokäsittelyyn. Jokainen tarjoaja on vuorollaan yhteydessä pyyntönne käsittelemiseksi.

Odota, ladataan...

Tietoja siirretään palvelimelle. Ole hyvä ja odota.