• Etusivu
  • Varusteet

IKH - työvaatteet

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö IKH
Päivitetty 12.04.2023
20223_77176.jpg

Laadukkaat ja miellyttävät työvaatteet tekevät työstäsi sujuvampaa ja parantavat työn tehokkuutta ja turvallisuutta, tarvitset vaatteita sitten kotona nikkaroidessa tai työkäyttöön. Monipuolisuudestaan ja laadustaan kiitosta saanut IKH:n työvaate- ja asustevalikoima tarjoaa vaatetuksen joka säähän ja useisiin työtilanteeseen päästä varpaisiin. IKH:n valikoimasta löydät asianmukaiset vaatteet niin rakennustyömaille, koneenkuljettajille, metsureille, hitsaajille, maatalouteen kuin kotitimpureillekin. Yrityksissä profiloidut työvaatteet työntekijöillä ovat myös erinomainen tapa lisätä turvallisuutta, näkyvyyttä, uskottavuutta, työntekijöiden yhteisöllisyyttä ja työssä viihtymistä.

Monipuolisesta valikoimasta löydät työasujen lisäksi alusasut, välivaatteet, työkäsineet, suojaimet ja turvallisuuteen liittyvät tuotteet. Brändeinä ovat muun muassa Helly Hansen, Patron ja Mascot. Turvajalkineissa luotamme kotimaisiin Sievi-turvajalkineisiin, jonka valikoima on IKH:lla laajasti edustettuna.

IKH:n oma työvaatebrändi Patron on vuosien saatossa noussut suureen suosioon ja saanut kiitosta muun muassa hinta-laatusuhteestaan. Patron työvaatteet ovat toiminnallisuudeltaan monipuolisia ja kestävyydeltään huippuluokkaa. Kaikki mallit suunnitellaan ja valmistetaan käyttäjää kuunnellen vaadittavien standardien mukaisesti – käyttömukavuutta ja ajatonta suunnittelua unohtamatta.

Tutustu tuotteisiin:

Profiloi työvaatteesi IKH:n painatuspalvelussa

IKH palvelee laajasti myös yrityksiä ja palveluihin kuuluu painatus- ja brodeerauspalvelut. Profiloimalla yrityksesi työvaatteet saat yksilöllistä ilmettä sekä näkyvyyttä. Pienemmät erät voit saada mukaasi jopa ostosten yhteydessä. Palvelu toimii myös isommille erille. Kysy lisää lähimmältä IKH-kauppiaaltasi!

20218_72128.jpg

Katso myös muut tuotteet:

Info

Info

Yritys

Katso muuta aiheeseen liittyvää

IKH
Varusteet
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20214_65417.jpg
Rakennusteline ei ole vain uudisrakentajan apuri - 5 vinkkiä telineiden käyttöön
Rakennusteline voidaan helposti mieltää vain uudisrakentajan apuvälineeksi isoissa tai pienissä kohteissa. Esimerkiksi piharakennuksen katon kasaus onnistuu helpommin telineiltä tai sisäkaton kipsilevyjen asennus, mutta rakennustelineillä voi tehdä paljon muutakin. Olemme koonneet 5 vinkkiä telineiden käyttöön.
202010_67217.jpg
Huomiovaatteissa näyt työssä ja vapaa-ajalla
Hi-vis työvaatteet on suunniteltu parantamaan käyttäjänsä näkyvyyttä päivänvalossa ja ulkoisen valolähteen valaisemana pimeällä. Varsinkin liikenteessä ja rakennustyömailla käyttäjän on oltava hyvin havaittavissa, joka suunnasta katsottuna. Huomiovaatteen tärkein tehtävä onkin onnettomuusriskien vähentäminen. Ammattikäyttöön tarkoitetun työvaatteen tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluu kuitenkin myös kestävyys ja käyttömukavuus. Kovassa työssä vaatteita kuluu, mutta jotta työvaatteissa jaksaa koko päivän tehdä tehokkaasti töitä, on käyttömukavuuden oltava kohdillaan!
202011_67457.jpg
Oikeanlaiset suojaimet takaavat turvallisen työskentelyn
Asianmukaiset suojaimet ovat pakollisia rakennustyömaalla, mutta tärkeitä myös kotona tehtävissä remonteissa ja huoltotöissä. Suojaimet suojaavat työntekijää ja takaavat turvallisen työskentelyn. Tärkeää on käyttää tyyppihyväksyttyjä ja standardit täyttäviä suojaimia. IKH:n valikoimasta löydät oikeanlaiset suojaimet jokaiseen työtehtävään.
20181_51357.jpg
Tutustu laajentuneeseen hirsitalomallistoon
Honka Ink on nuorekas näkemys ekologisesta ja terveellisestä hirsikodista. Ensimmäinen Honka Ink -malliston talo esiteltiin Mikkelin asuntomessuilla kesällä 2017. Nyt mallisto on laajentunut.Moderni sekä ekologinen Honka Ink esittelee muodinmukaista ja pelkistetympää ulkoasua. Mikkelin asuntomessuille noussut talo on pohjaratkaisultaan sekä ulkonäöltään asukkaiden sekä Hongan suunnittelijoiden yhdessä luoma kokonaisuus.Luonnonläheinen koti käsittää neljä huonetta, avokeittiön sekä saunan. Alakertaan on varattu avointa tilaa: keittiö, ruokailutila sekä olohuone muodostavat keskenään modernin oleskelutilan. Inkissä on olohuoneeseen sijoitettu suuret ikkunat, jotka tuovat luonnon sisään. Luonnon pehmeiden muotojen vastakohdaksi on ikkunoiden väliin sijoitettu mikrobetonipintainen takka. Myös saunatilat sekä kylpyhuone on sijoitettu ensimmäiseen kerrokseen.Toinen kerros on tarkoitettu rentoutumiseen. Aula yhdistää pääsyn kolmeen makuuhuoneeseen sekä toiseen kylpyhuoneeseen. Hotellimaista tunnelmaa järvimaisemalla varustettuna. Rakennuttajapariskunta haaveili omasta kodista kauniin suomalaisen luonnon keskellä. Tuo haave toteutui, sillä tämä koti nousi metsäiselle tontille ja kodin yläkerran makuuhuoneen ikkuna tarjoaa suoran näköalan Saimaalle.
202211_80173.jpg
Onnistu tontin hankinnassa - huomioi ja selvitä nämä asiat
Moni meistä haaveilee rakennuttavansa uuden kotitalon, omiin tarpeisiin erityisen hyvin sopivan pientalon. Ennen varsinaista rakentamista unelmaa kohti lähdetään aina hankkimalla rakennuspaikka eli tontti. Rakennuspaikan valinta ja hankinta viitoittavat tärkeitä suuntaviivoja eri suunnittelualoille, ensimmäisenä kohteen arkkitehtisuunnitteluun. Rakentamiskustannuksiinkin tontilla on merkittävä vaikutus.
202111_73470.jpg
147 vuotta innovointia - lue miten kylpemisestä tuli luksusta kaikille
Vaillantin historia on tarina innovaatiosta, teknisestä kekseliäisyydestä ja saksalaisesta laadusta. Tarina alkoi vuonna 1874, ja seuraavien 147 vuoden aikana yritys kasvoi ja kehittyi yhdeksi maailman johtavista kuumavesi- ja lämmitysjärjestelmien toimittajista.Lähde matkalle historiaan ja lue huippuhetkistä kuten esimerkiksi miten kylpemisestä saatiin luksusta kaikille ja miten maailman ensimmäinen seinään asennettava lämminvesivaraaja kehitettiin. Tutustu samalla kehityskulkuun yhä terävämmästä keskittymisestä ympäristöystävällisiin, älykkäisiin ja energiaa säästäviin ratkaisuihin.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton