• Etusivu
  • Talo

Harvia-kiukaat takaavat täydellisen saunanautinnon

Rakentajan toimitus
Päivitetty 07.12.2012
20094_16353.jpg

Harvian monipuolisessa kiuasmallistossa, kiukaiden esteettisissä muodoissa ja käyttömukavuudessa – tasainen ja pehmeä löyly kruunaa saunanautinnon.

Täydellisen saunanautinnon kruunaa tasainen ja pehmeä löyly. Kiuas on saunasi sydän – rentouttavan löylyn lähde. Harvian monipuolisessa kiuasmallistossa, kiukaiden esteettisissä muodoissa ja käyttömukavuudessa – tasainen ja pehmeä löyly kruunaa saunanautinnon.

Perinteet, turvallisuus ja korkealaatuiset materiaalit ovat laatutekijöitä, jotka ovat olleet alusta asti mukana kiukaiden valmistuksessa. Teknisen laadukkuuden ja uuden ohjauselektroniikan lisäksi tarjoamme muotoilua, jolla sisustat.

Harvia-kiuas ei ole pelkkä lämmönlähde, se on osa saunakokonaisuuden esteettistä elämystä.

Lisätietoa Harvia-kiukaista

Harvian sähkökiukaat

Harvian suositut kiuasmallit ovat aina olleet tuoteryhmänsä edelläkävijöitä - tyylikkäitä, kestäviä ja taloudellisia. Käyttömukavuudessa ja monipuolisessa mallistossa näkyy hyvän suunnittelun jälki. Kaikissa Harvia-kiukaissa on tavallista tehokkaampi, hallittu ilmankiertojärjestelmä, jonka ansiosta kiuas ja sauna lämpenevät nopeasti ja löyly on tasaista ja pehmeää.

Monipuolisella kiuastuotannollaan Harvia antaa sinulle mahdollisuuden valita itsellesi juuri sinun tarpeisiisi sopivimman kiukaan.

20094_16373.jpg
20094_16372.jpg

Harvian puulämmitteiset kiukaat

Tarjolla muhevia löylyjä ja tunnelmallisia saunomishetkiä! Harvian puulämmitteiset kiukaat syntyvät maailman johtavan kiuasvalmistajan 60 vuoden kokemuksella ja olemme yksi maailman johtavista kiuasvalmistajista! Vahvat juuret tuntuvatkin Harvian puulämmitteisten kiukaiden mallistossa, joka esittäytyy laadukkaita perinteitä kunnioittaen, mutta tämän päivän muotoilua ja materiaaleja hyödyntäen.

Harvia-kiukaissa on modernit materiaalit, tyylikäs ulkonäkö ja entistä helpompi käytettävyys. Puulämmitteisellä kiukaalla saunominen on nautinto, sillä Harvian puulämmitteiset kiukaat on suunniteltu perinteitä kunnioittaen, laadusta ja turvallisuudesta tinkimättä. Kiukaan entistä taloudellisempi ja ympäristöystävällisempi käytettävyys kuuluu Harvian ajatukseen ympäristön huomioonottamisesta.

Harvia-kiukaissa on modernit materiaalit, tyylikäs ulkonäkö ja entistä helpompi käytettävyys.
Harvia-kiukaissa on modernit materiaalit, tyylikäs ulkonäkö ja entistä helpompi käytettävyys.

Kiukaan valinta

Kiukaan valintaan vaikuttavat saunan tilavuus ja rakenteet. Saunan yhtä tilavuuskuutiota kohti tarvitaan keskimäärin 1 kW kiuastehoa. Tehon tarve lisääntyy, jos saunassa on ikkunapintoja tai lämpöä hyvin varaavia pintoja, kuten tiiltä, betonia tai massiivista hirttä. Muista saunatilaa rakentaessa tai remontoidessa, että saunan seinät ja etenkin katto on eristettävä hyvin.

Yhden neliön eristämätön kivi, lasi tai vastaava eristämätön pinta lisää kiukaan tehontarvetta yhtä paljon kuin saunan tilavuuden lisääminen 1,2 kuutiolla jokaista ko. neliömetriä kohti. Mikäli saunan sisäpinta on eristämätöntä hirttä, kerro kuutiotilavuus 1,5:llä. Kiinnitä huomiota myös saunan ilmanvaihtoon. Hyvän ilmankierron ansiosta saunojat saavat nauttia puhtaasta ja helposti hengitettävästä saunailmasta.

Aidot Harvian kiuaskivet

Harvia-kiuaskivet on valittu kunnioittaen vanhoja perinteitä ja ne antavat kunnolliset pehmeät löylyt. Sähkö- ja puulämmitteisissä kiukaissa tulee ehdottomasti käyttää massiivisia lohkopintaisia kiuaskiviä, sillä niihin varautuu paljon lämpöä ja löylyvesi höyrystyy tehokkaasti kivien laajasta murtopinnasta.

Särmikkäät lohkokivet mahdollistavat myös ilmavan kiviladonnan, mikä on tärkein vaatimus varsinkin sähkökiukaissa, jotta lämmön siirtyminen saunahuoneeseen olisi kuumien kivien ja vastuksien lomitse mahdollista. Kivitilan hyvän ilmakierron ansiosta sähkökiukaiden vastukset kestävät mahdollisimman pitkään.

Harvia-kiuaskiviä on kahta kokoa. Kooltaan 5–10 cm olevat kivet soveltuvat pienitehoisten seinämallisten kiukaiden kiviksi. Suuremmat kiuaskivet, joiden koko on 10–15 cm, soveltuvat erittäin hyvin suurempiin puu- ja sähkölämmitteisiin kiukaisiin. Varaavissa sähkökiukaissa (AinaValmis ja Forte) näitä suurempia kiviä on käytettävä ehdottomasti.

Lisätietoa Harvia-kiukaista

20094_16374.jpg

Harvia Oy
PL 12 (Teollisuustie 1-5)

40951 Muurame

www.harvia.fi

harvia@harvia.fi

20094_16352.jpg
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

202112_74279.jpg
Tee testi! Oletko remontti-ihme vai täystuho?
Vaikka välttämättä käytännön kokemusta tai koulutusta ei olisikaan kovin laajalla rakentamisen rintamalla, löytyy silti useimmilta meistä riittävää perustietoa yleisistä rakentamisen termeistä sekä työtavoista. Välineet sekä materiaalit ovat tuttuja – edes välillisesti. Vai kuulutko kenties niihin, jotka eivät erota ruuvimeisseliä jakoavaimesta ja vasarakin toimii lähinnä pähkinänsärkijän virassa?
202211_80146.jpg
Tiesitkö tämän valvontakameroista? 7 yleisintä kysymystä
Valvontakamera hälyttää tarvittaessa ja lisää turvallisuutta. Mobiilisovelluksen kautta käyttäjä voi seurata tarkasti, mitä valvottavalla alueella tapahtuu. Tutustu alta seitsemään yleisimpään kysymykseen ja niiden vastauksiin valvontakameroista.
20126_31288.jpg
Rakennusurakka tulossa - mistä aloittaa?
Asiakas on aina oikeassa! Selkeät budjetit ja aikataulut sekä kommunikaatio asiakkaidemme kanssa ja asiakkaan intressien valvonta luo puitteet onnistuneille projekteille. Lisäksi ne luovat läpinäkyvyyttä ja turvallisuutta asiakkaillemme. Olipa haaveenasi sitten kylpyhuoneen uudistaminen tai lapsuuden nukkekodin muuttaminen todelliseksi me voimme auttaa sinua!Lisää Pen & Hammerin -palveluista...
20071_3186.jpg
Miksi tiilestä?
Uusi voimaan astunut energiamerkkijärjestelmä, ilmaston muutoksesta johtuva kasvihuonepäästöjen rajoittaminen sekä jatkuvasti kohoava energian hintataso asettaa omakotirakentajat miettimään entistä tarkemmin, millä rakenneratkaisulla oma koti kannattaa rakentaa. Enää ei valintaperusteeksi riitä pelkästään ulkonäkö, vaan rakenteen alhaiset käyttökustannukset ja pitkäaikaiskestävyys tulevat olemaan yhä tärkeämpi syy myös ulkoseinän rakennetta ja julkisivua valittaessa.
20146_39825.jpg
Rännit rempallaan? Pyydä ilmainen kartoitus Vesivekiltä
Sadevesijärjestelmän tehtävänä on kerätä sadevesi ja siirtää se turvallisesti pois rakennuksen läheisyydestä. Puutteellinen sadevesijärjestelmä on todettu yhdeksi merkittäväksi syyksi suomalaisten kotien homevaurioihin. Saumoistaan vuotavat ja lumikuormien painosta repsahtaneet räystäskourut ovat tavallinen näky kaikkialla täällä pohjolassa. Myös ruoste ja pintojen hilseily ovat kaikille tuttuja ilmiöitä.Jätä yhteydenottopyyntö tästä!
20122_29749.jpg
Fastlock Uni – tiivis ja kestävä valokate
Fastlock Uni taipuu vaikka kaarelleFastlock Uni on tiivis ja kestävä valokate, joka suojaa sateelta, mutta päästää luonnonvalon läpi. Valokate sopii esimerkiksi terasseihin, parvekkeisiin, autokatoksiin sekä piha- ja varastorakennuksiin, joihin halutaan valoa ja tilan tuntua. Fastlock Uni soveltuu erinomaisesti suurtenkin alojen kattamiseen mm. julkisissa rakennuksissa. Kate taipuu myös kaareviin kattoihin ja laajan tarvikevalikoiman ansiosta vaihtoehtoja on rajattomasti.Fastlock Uni valmistetaan ympäristöystävällisestä, pitkäikäisestä ja kestävästä polykarbonaatista. Valokatetta on saatavana puhtaan kirkkaana sekä tilauksesta valkoisena. Materiaalin pinnalla on vahva UV-suoja, joten kate ei haurastu, harmaannu eikä tummu ajan myötä. Valokate kestää suuret lämpötilojen vaihtelut ja läpireiättömyys takaa katteen vesitiiviyden. Fastlock Unille myönnetäänkin kym- Fastlock Uni – tiivis ja kestävä valokate menen vuoden takuu. Ylösnostettujen saumojen ansiosta kate pysyy myös siistin näköisenä vuodesta toiseen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton