• Etusivu
  • Talo

Finlaysonilta ylellisen pehmeitä lahjoja kesän juhliin

Rakentajan toimitus
Päivitetty 04.06.2008
20084_10108.jpg

Glacier-kuosi

Kesä on yhtä juhlaa. Finlayson tarjoaa ylellisiä lahjoja niin vastavalmistuneille, hääpareille kuin muillekin päivänsankareille.

Satiinipussilakanasetti on tyylikäs ja käytännöllinen lahja juhlaan kuin juhlaan. Kevään uutuuksia ovat Nora Flemingin suunnittelema linjakas Glacier, joka kuvastaa alati muodoltaan muuttuvaa jäätikköä, sekä hennon luontoaiheiset Erja Alanderin Köynnös ja Minna Ahosen Sofia. Glacierin väreinä ovat musta, tummansininen ja valkoinen, Köynnöksen beige ja vaaleansininen ja Sofian keltainen ja roosa. Lisäksi Jaana Reinikaisen romanttinen Pitsi-pussilakanasetti on saatavilla kevään uutuusvärissä, vaaleansinisenä sekä beigenä ja valkoisena.

Köynnös-kuosi
Köynnös-kuosi

Satiinipussilakanasettiä voi täydentää hienostuneilla Familon Juliana -satiinipeitteillä (150x200 cm) ja -tyynyillä (50x60 cm), joiden kasviornamenttikuvioinen päällinen on 100 % puuvillasatiinia. Tyynyn täyte on pallokuitua, peitteen spiraaliontelukuitua. Mikäli lahjansaajaa haluaa hemmotella vielä astetta ylellisemmällä vaihtoehdolla, satiinipussilakanoiden pariksi kannattaa valita Finlayson Untuva -tyynyt ja -peitteet. Tyylikkäissä, lahjapakkauksiksikin sopivissa kasseissa myytäviä tyynyjä ja peitteitä on neljää eri kokoa ja kahta eri laatua (90/10 ja 60/40).

20084_10110.jpg
20084_10111.jpg

Makuuhuoneteemaisen lahjakokonaisuuden voi täydentää pehmeillä ja ihanan kookkailla Ajatus- ja Pitsi-torkkuhuovilla (140x200 cm). Musta-valkoinen Ajatus sekä beige tai vaaleansininen Pitsi käyvät lahjoiksi myös sellaisenaan.

Gloria- ja Pitsi-froteepyyhkeet ovat omiaan koristamaan päivänsankarin kylpyhuonetta. Sekä käsi- (50x70 cm) että kylpypyyhkeinä (70x140 cm) saatavan Glorian väreinä ovat hempeät beige, roosa ja vaaleansininen. Pitsi-pyyhkeiden värit ovat vaaleansininen ja beige.

Finlaysonin Reilun kaupan puuvillasta valmistetut tuotteet käyvät myös oivallisesti lahjoiksi. Tyynyistä, peitteistä ja froteepyyhkeistä voi koota käytännöllisiä tuotepaketteja mielen mukaan. Maanläheisinä sävyinä ovat beige, harmaa, luonnonvalkoinen, vaaleansininen ja sininen.

Pitsi-torkkuhuopa
Pitsi-torkkuhuopa
Reilun kaupan froteepyyhkeet
Reilun kaupan froteepyyhkeet
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20203_63620.jpg
Tapetoi seinät, ennen kuin ne kaatuvat päälle
Kaikki kynnelle kykenevät ovat olleet etätöissä kotona jo pitkään. Mitä näet: viisi, kymmenen vai viisitoista vuotta vanhan tapetin? Kenties jo parhaat päivänsä nähneet, nuhruiset ja reikäiset. Nyt on aika vaihtaa vanhat tapetit uusiin ja alkaa viihtyä kotityömaalla. Listasimme tapetointi-ideat loppukesän remontteihin.
20186_53678.jpg
Runsaasti palkittu kerrostalokohde
Espoon Asunnot Oy:n Magneettikatu 14 on saanut vuoden mittaan lukuisia asuntorakentamisen palkintoja, mutta mitkä tekijät tekevät kohteesta palkitsemisen arvoisen?
20172_48419.jpg
Kastelli-talo Lempäälään, 2.osa:Suunnitelmista kohti rakennuslupaa
Kesällä 2012 alkaneessa seurantakohteessamme seuraamme asiakkaan omien suunnitelmien pohjalta toteutetun Kastelli-talon rakentamista Lempäälään. Lähtökohtana oli lehti-ilmoituksen perusteella yksityiseltä ostettu yli 2000 neliön tontti, jolle haluttiin yksikerroksinen omakotitalo.Lue myös edellinen osa: Tontista talosuunnitelmiin
200611_670.jpg
Tee Se Itse - Savustusuuni
Tämä savustusuuni valmistuu kätevästi neljästä piipun hohkakivielementistä. Savustusuunissa on helppo savustaa vaikkapa vasta saatu kalasaaliis. Käytettävä kala ei kuitenkaan saa olla märkä, koska silloin se ei varsinaisesti savustu. Savustusuunissa käytetään polttoaineena tavallisia grillihiiliä, koska briketeillä kuumuus nousee helposti liian suureksi ja kypsymisenhallinta tulee vaikeaksi. Hohkakivinen hormielementti kestää ulkona ja ainoa vakava rasite onkin kostuminen ja jäätyminen, joten uuni on järkevää pitää talvisin peitettynä.
20201_62135.jpg
Osallistu ja voita - keittiöäänestyksessä Tulikiven Cooking!
Suomalaisesta vuolukivestä valmistetut Tulikiven Cooking-tuotteet sopivat ruoanlaittoon niin takan tulipesässä, leivinuunissa, grillissä kuin kaasu- ja sähköuunissakin. Vuolukiviastiat varaavat lämmön lisäksi tehokkaasti myös kylmää, joten ne soveltuvat pakastimessa viilennettyinä erinomaisesti kylmienkin ruokien tarjoiluun.
IDEA-suunnitelmasta-valmiiksi-rudus
Pihakiveyksen suunnittelu maksaa vaivan
Kaunis ja toimiva piha valmistuu huolellisella suunnittelulla. Pihan kulkureitit ovat yleensä kovassa käytössä ja siksi tärkeässä roolissa. Kerää talteen vinkit pihakivillä päällystettyjen kulkureittien tekemiseen: mistä lähteä liikkeelle ja mitä kannattaa ottaa huomioon pihan suunnittelussa.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton