• Etusivu
  • Rakentaminen

Esitepalvelusta saat lisää tietoa helposti ja nopeasti

Rakentajan toimitus
Julkaistu 08.03.2010
20103_20711.jpg

Kontion Huvilauutuudet -esitteen löydät esitepalvelun kohdasta Talopaketit ja rungot.

Rakentaja.fi-esitepalvelu on eräs monista jäsenille tarkoitetuista ilmaispalveluista. Esitepalvelussa aiheet ovat aakkosjärjestyksessä ja ne on jaoteltu aihepiireittäin vastaavasti kuin sivuston vasen valikko. Valtaosasta esitteitä on saatavilla myös kuva, jonka perusteella saat vaikutelman esitteen sisällöstä ja saatat tunnistaa sinulle jo entuudestaan tutun esitteen. Kiinnostavia esitteitä voi myös etsiä kuvan perusteella välittämättä aihepiiristä.

Hankittavien esitteiden valinta

Jos esimerkiksi olet kiinnostunut hirsihuvilasta, löydät tämän aiheen esitteet kohdasta Talopaketit ja rungot. Sivua vieritetään alaspäin, kunnes Talopaketit ja rungot tulevat vastaan. Valittavana on lukuisia erityyppisiä hirsihuvilavaihtoehtoja. Esitepalvelusta löydät Kontion esitteitä saunamökeistä ja huviloista lähtien aina hirsitaloihin asti.

Siirry esitepalveluun…

Kun haluttu esite löytyy, klikkaat esitteen alla olevan nimen edessä olevaa rastitusruutua ja ko. esite lisätään tilauslistaasi. Jotta saat klikattua rastin paikoilleen Sinun tulee olla kirjautuneena palveluun. Kirjautua voi esimerkiksi sivun alussa olevan linkin kautta. Kirjautumisen jälkeen sivun alareunassa näkyvät yhteystietosi, josta voit tarkistaa osoitteesi, johon esitteet postitetaan. Tämän jälkeen painat vain Tilaa esitteet -painiketta ja esitetilaus siirtyy asiakaspalvelun käsiteltäväksi. Esitteiden tilaaminen on jäsenillemme veloituksetonta.

Mikäli et vielä ole jäsen, voit liittyä jäseneksi esimerkiksi Esitepalvelusivun yläosasta löytyvän linkin kautta. Myös jäseneksi liittyminen on veloituksetonta ja samalla saat käyttöösi muut jäsenpalvelumme.

Esitepalvelun löydät ylävalikon kohdasta Jäsenpalvelut.

Voit siirtyä esitepalveluun myös suoraan tästä linkistä

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20221_74425.jpg
Kolhuilta ei voi välttyä - ei niin ihmiset kuin seinätkään
Koti on meille jokaiselle tärkeä paikka. Siellä tapahtuu elämä: arjen ilot ja surut sekä kaikki siltä väliltä. Kolhuiltakaan ei voi välttyä – ei niin ihmiset kuin seinätkään.Kokemukset tekevät ihmisistä vahvoja ja kasvattavat kestämään sen, mitä eteen tuleekaan. Mutta kodin seinissä kestävyyttä pitää yllä vuosikymmenten aikana tapahtunut tuotekehitys sekä erilaiset tuote- ja rakenneratkaisut. Näin on myös kipsilevyjen kohdalla.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Kastellilla uudet nettisivut
Kastelli on julkaissut uudistuneen nettisivustonsa osoitteessa www.Kastelli.fi. Uudet sivut ovat aiempaa selkeämmin eriytyneet palvelemaan talo- ja huvila-asiakkaita, jolloin kiinnostavin sisältö on helpommin löydettävissä. Uusilla sivuilla on myös laajasti tietoa Kastellin suosituista Muuttovalmis- ja Economy-mallistoista.Tutustu Kastellin uudistuneeseen talo- ja huvilamallistoon>>>
201811_55290.jpg
Kylpyhuoneen hyvä valaistus vaikuttaa moneen asiaan
Monessa kodissa kylpyhuone on paikka, jossa talon naisväki viettää aikaansa ja meikkaa. Tästä syystä kylpyhuoneen valaistukseen kannattaa kiinnittää erityishuomiota. Oikeanlainen valaistus nimittäin vaikuttaa suuresti meikkauksen lopputulokseen.
200710_7048.jpg
Kastelli - Suomen ostetuin
Rakentajat ovat vuodesta toiseen arvioineet Kastellin kokonaislaadultaan Suomen parhaaksi talomerkiksi. Rakentajien suosio näkyy myös Kastelli-talojen ja -huviloiden toimitusmäärissä; Kastelli on ollut jo vuodesta 1994 maan ostetuin talomerkki.
20121_29159.jpg
KIRJAESITTELYMikko Mansikka: Pihoja ihmisille - kivikorttelien vihreät keitaat
MultikustannusKaupunkien suurten umpikorttelien sisällä, rakennusmuurien kätköissä, on suojaisia ja usein laajojakin piha-alueita. Avariksi ja yhtenäisiksi suunnitellut ulkotilat on pilkottu raja-aidoin ja täytetty erilaisilla rakennelmilla tai asfaltoitu parkkipaikoiksi.Arkkitehti Mikko Mansikka on tutkinut, miten kaupunkien laiminlyödyt korttelipihat voidaan palauttaa alkuperäiseen käyttöönsä eli asukkaitten virkistykseen. Onnistuneet esimerkit muista Pohjoismaista osoittavat, että kaupungin, kiinteistöjen ja asukkaiden yhteistyöllä ja hyvällä suunnittelulla on mahdollista toteuttaa monenlaisia ihmisläheisiä ja luonnonmukaisia ratkaisuja.Kirjassa käydään läpi kaupunkipihojen historiaa ja uusia, ekologisia suunnitteluperiaatteita sekä annetaan ohjeita onnistuneen pihahankkeen valmisteluun ja läpiviemiseen.Kirja on suunnattu erityisesti taloyhtiöille, asukasyhdistyksille ja kaikille kaupunkipihojen elävöittämisestä kiinnostuneille. Upeat värikuvat motivoivat pohtimaan oman korttelin potentiaalia.ISBN 952-468-102-1 1. painos 2006 Sidottu, 172 sivua
20108_22871.jpg
Verkkoon liimatut pihakivet nopeuttavat asennusta
Tulikiven pihakivivalikoimissa on nyt valmiiksi verkkoon liimattuja elementtejä. Niiden asentaminen on nopeaa ja lopputulos siisti. Suorakaiteen muotoisilla kiviverkoilla voi tehdä ristikkäisladontaa ja viuhkakiviverkoilla kaarevia muotoja.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton