• Etusivu
  • Rakentaminen

Kastelli - Suomen ostetuin

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Julkaistu 17.10.2007
200710_7048.jpg

Rakentajat ovat vuodesta toiseen arvioineet Kastellin kokonaislaadultaan Suomen parhaaksi talomerkiksi. Rakentajien suosio näkyy myös Kastelli-talojen ja -huviloiden toimitusmäärissä; Kastelli on ollut jo vuodesta 1994 maan ostetuin talomerkki.

200710_7049.jpg

Kastelli-talo on kehittänyt rakentamisjärjestelmänsä ns. PRE-CUT menetelmästä. Määrämittaisista, esivalmistetuista puuosista ja tarkasti lasketuista materiaaleista pystytys käy joustavasti ja laadukkaasti eikä tarpeetonta hukkaa synny. Nopeutta ja varmuutta rakentamiseen tuo myös todella laaja toimitussisältö, jolloin tarvikkeet ovat oikeaan aikaan paikalla ja vältytään turhalta odottelulta.

200710_7052.jpg
200710_7053.jpg

Saumatonta lämpimyyttä ja energiansäästöä


Kun rakentaa Kastellin tavalla, syntyy paikan päällä rakentaen lämpötaloudellisesti tehokas ja energiaa säästävä lopputulos.

Kastelli-talon ainutlaatuisen lämpimyyden takaa Kastelli-seinän ristiinvilloitus sekä saumaton ja aina ehyt ilmansulku. Näin ollaan päästy energiaa säästävään ratkaisuun.

200710_7054.jpg
200710_7055.jpg

Toimitustäsmällisyys


Kastelli-järjestelmästä pitää omatoiminen rakentaja. Materiaalit toimitetaan rakennuspaikalle asennustyön mukaisesti porrastettuna juuri silloin, kun niitä tarvitaan. Näin vältytään turhalta materiaalin säilyttämiseltä ja pilaantumiselta. Kastelli-talo on maineensa arvoinen ja takaa sijoituksellesi myös hyvän jälleenmyyntiarvon. Rakentaja voi myös joustavasti, omien aikaresurssiensa ja taitojensa mukaan valita, kuinka valmiina ottaa oman talotoimituksensa. Asennusvaihtoehtoina ovat: sateelta suojaan, säältä suojaan, vesikatto päälle, lämmitys valmiiksi ja puuverhous pintaan.

Kastelli-Talot Oy
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20071_3134.jpg
Suositut Kastelli-talot
Suomen ostetuimman talomerkin Kastellin suosio perustuu vahvasti sen järkevään rakentamistapaan. Paikallarakentamiseen perustuva Kastelli-järjestelmä varmistaa parhaiten turvalliset ja oikeaoppiset rakenteet ja se on joustava yksilöllisille muutoksille. Kastelli-rakentaja voi myös joustavasti hyödyntää omaa työpanostaaan haluamassaan laajuudessa.
20072_3675.jpg
Markkinajohtaja Kastellilta muuttovalmiit kodit
Suomen ostetuin talomerkki Kastelli on julkistanut oman valmiskotimallistonsa. Rakentajien toivomuksesta syntyneeseen ValmisKastelli-mallistoon on valittu kymmenen erikokoista ja erityylistä valmiskotia. Arkkitehtien suunnittelemat talot ovat 1- ja 2-kerroksisia malleja, joiden suunnittelussa suomalaisten perheiden toiveet ovat olleet etusijalla. Taitavalla arkkitehtisuunnittelulla neliöt on hyödynnetty tehokkaasti, jolloin myös rakentamiskustannuksia on voitu alentaa. ValmisKastelli-talojen tyyli vaihtelee perinteisestä moderniin.
20073_4031.jpg
Vk 6-10 Tapetointiongelmia
Helmikuu on todella lyhyt kuukausi. Tuntuu, että se tuli ja meni saman tien. Kaikkien mahdollisten epidemioiden jälkeen saimme vihdoin aikaa tapetointiin. Jossain aivolohkon takanurkassa oli matkan varrella syntynyt pakkomielle, jonka mukaan makuuhuoneen päätyseinään oli saatava yksivärinen, eläväpintainen tummansininen tapetti. Oli muuten tosi epätoivoinen idea. Kukaan muu ei ilmeisesti ole saanut vastaavaa kuningasajatusta tai ainakaan tämä suuri trendi ei ollut ehtinyt valmistajien tietoon. Ei ollut helppo nakki etsiä sopivaa versiota, mutta tunnetusti härkäpäisinä emme voineet antaa periksikään. Ja lopussa kiitos seisoi, kuten sananlasku lupaa. Sandudd Oy:n maahantuoma Livingwalls –tapetti pelasti meidät julmetulta bensalaskulta ja menetetyiltä hermoilta.
20219_72278.jpg
Huomioi nämä eristyksessä ja tee mökistäsi talviasuttava
Yhä useampi meistä on viihtynyt mökillään enemmän ja enemmän niin vapaa-ajan kuin myös työn merkeissä. Kesäaikana mökillä olo on huoletonta, mutta miten käy silloin kun pakkanen alkaa paukkua nurkissa ja kylmyys hiipiä myös sisälle? Mökin muuttaminen talviasuttavaksi onnistuu pienin kustannuksin.
201012_23920.jpg
Rakennuskoneiden käyttö lisääntyy
Asuinkerrostalorakentamisen vilkastumisen myötä torninosturien käyttö kasvaa lähes 50 %"VTT:n ennusteen mukaan rakennuskoneiden käytön määrä kasvaa tänä vuonna noin 5 % ja ensi vuonna edelleen 8 % ", toteaa asiakasjohtaja Pekka Pajakkala VTT:ltä. Rakennuskonealan elpyminen on rakentamista nopeampaa. Asuinkerrostalorakentamisen vilkastuminen näkyy torninosturien käytön lähes 50 %:n kasvuna kuluvana vuonna.
20189_54672.jpg
Jos olet koskaan unohtanut tai hukannut kotiavaimet, tiedät, miten turhauttavaa se on
Vuoden sisällä 5 % pientaloasukkaista on hukannut kotiavaimensa. 3 % pysyvästi.Avaimen hukkaamisessa turhauttavimpia asioita on sen etsimiseen kulutettu aika ja mielipaha. Myös hetkellinen turvattomuuden tunne on epämieluisa, kun kyseessä on oma yksityinen koti. Avaimettomien älylukkojen myötä kotiavaimia ei tarvitse enää etsiä ja etsimiseen hukatun ajan voi käyttää mielekkäämmin.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton