• Etusivu
  • Sisustus

Cello-kokonaisuudet kotiin, jossa mieli lepää

Rakentajan toimitus
Julkaistu 04.09.2008
20084_9903.jpg

Maailmat ideoittesi mukaan

Cello on K-raudan ja Rautian oma sisustusmerkki. Cellon idea on luoda inspiroivia sisustuskokonaisuuksia, jotka auttavat asiakasta toteuttamaan parempaa asumista. Cello on enemmän kuin upeita tuotteita - Cello on upeita kokonaisuuksia.

Asiakkaan valintoja helpotamme kokoamalla yhteensopivia tuotteita neljän tyylisuunnan alle. Asiakkaan on vaivatonta tehdä oman maun mukaisia valintoja ja koota niistä haluttu kokonaisuus.
Tee koti, jossa mieli lepää.

Tyylivalintoja voit tehdä seinäpinnoissa: tapetit ja maalit sekä lattioissa: laminaatit ja parketit, kuin myös valaisimissa.

20089_12820.jpg

Lämminhenkistä nostalgiaa ja maaseudun tunnelmaa. Countryssa on lämpimiä sävyjä, aitoja luonnonmateriaaleja ja historiallista tyyliä. Kuvan valaisimet Nashville.

20084_9904.jpg
20089_12821.jpg

Ajaton ja tasapainoinen tyyli, joka muodostuu pienistä yksityiskohdista ja huolella valituista pintamateriaaleista. Tuotteita yhdistää klassinen ilme, joka tuo kotiin lämpimän hengen. Kuvan valaisimet Single lattiavalaisin ja Luna kattovalaisin.

20084_9905.jpg
20089_12822.jpg

Hillitty, kansainvälinen sisustustyyli. Moderni ilme luodaan tuotteiden selkeällä muotokielellä ja tarkkaan harkituilla väreillä.

20084_9906.jpg
20089_12823.jpg

Pop-taiteesta ja retrosta innoittuneita, leikkisän irrottelevia tuotteita. Funkyssa on luovaa ja iloista muotoilua, joka käyttää tämän päivän muotivärejä.

20083_9842.jpg

Kuvan kohteessa on käytetty Cellon tapettia: Eco Design 2, kuosi 5125. Eco Design 2 - tapettikokoelmassa on upeata struktuuripintaa, syviä värejä, metallinhohteen sekä mattapinnan vuoropuhelua. Tyylikkään graafiset Eco Design 2 - vinyylitapetit ovat myös helppohoitoisia ja kestäviä.

Sisustus
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20084_10461.jpg
Askon klassikot ja modernit uutuudet
Askossa on kodinsisustajalle laadukas, ajanhenkinen ja kilpailukykyinen mallisto. Kodin eri tiloihin löytyvät kaikki kalusteet sohva- ja ruokailuryhmistä moottorivuoteisiin ja komeroihin. Kokonaisuuksia voi lähteä rakentamaan myös tuoteperheistä. Sisustuksen loppusilauksen voi tehdä Askon valaisimilla, peitteillä, tauluilla ja muilla sisustustuotteilla.
20115_25991.jpg
Viikon kysymys: Muovipinnan päälle tapetointi?
Kysymys:Wc:n seinässä on muovimatto. Voiko sen päälle laittaa esimerkiksi lasikuitutapetin? Vai mikä olisi paras ratkaisu pinnoittaa seinä? Tapetti/matto on ilmeisesti niin tiukasti seinässä kiinni, että voi kärsiä seinät (kipsilevy), jos alkaa pois repimään.
20229_79494.jpg
Säästöä sähkönkulutukseen - näillä vinkeillä onnistut
Kun sähkön hinta nousee, kasvavat myös asumiskustannukset. Sähkösopimuksella on merkittävä vaikutus energialaskun suuruuteen, mutta omia kulutustottumuksia muokkaamallakin laskun pienentäminen on mahdollista.
20148_40707.jpg
Rakennusaikataulu ohjaa projektia
Rakennusaikataulu on tärkeä osa rakennusprojektia, sillä talon rakentaminen toteutetaan aina paitsi tehtyjen rakennussuunnitelmien myös erilaisten aikataulujen mukaisesti. Rakennusaikataulu on rakennustöiden ajallinen toteutussuunnitelma, joka laaditaan rakentamiseen käytettävissä olevan ajan sekä työvaiheiden keskinäisten riippuvuuksien perusteella. Rakennusaikataulun tarkoituksena on siis kertoa, kuinka paljon aikaa on käytettävissä kuhunkin rakennusvaiheeseen, jotta tavoitteeksi asetettu muuttoaika toteutuu.
20104_21430.jpg
Tarvitaanko presidentin päiväkäskyä?
On tavallaan mielenkiintoista seurata, miten me suomalaiset tuhlaamme aikaa kiljusiin, tiuroihin ja vanhasiin palaamalla asian ympärille yhä uudelleen aina, kun jostain päin tulee teelusikallinen "asiaa valaisevaa lisäinfoa". Toisessa ääripäässä ollaan puolestaan vaatimassa sinänsä isosta ja merkittävästä asiasta eli ydinvoimapäätöksestä kansanäänestystä.Suomi on vapaa maa, jossa kaikilla kansalaisilla on sananvapaus, kokoontumisvapaus, järjestäytymisvapaus, lakko-oikeus ja oikeus viikonlopun kännäilyyn. Hyvä niin, tavallaan. Kysyä vain sopii, onko kansalaisturva ja jokamiehen oikeus mennyt liian pitkälle meillä ja koko EU:ssa, kun miettii ns. puolueettomasti isoa tämän päivän kysymystä, eli lentoyhtiöiden vastuuta lentomatkustajien hyvinvoinnista tapauksessa, jossa lentoyhtiöllä ei ole mitään osuutta ongelman aiheuttamisessa tai sen ratkaisuvelvollisuudessa. No, tätä asiaa puidaan kyllä jatkossa EU-tasolla.Sen sijaan ydinvoima-asiasta voitaisiin lyödä kansalaisvaikuttamisen ja häirikköjärjestöjen osalta peli poikki. Useimmilta pakkaa aina välillä unohtumaan, että kansalaisilta kysyttiin muutama vuosi sitten, ketkä 200 henkilöä he valtuuttavat päättämään puolestaan Suomen energiaratkaisuista, mm. ydinvoimasta. Sen verran tärkeästä asiasta on toki kysymys, että on turha kenenkään luulla tai uskotella muille, että tuosta 200:sta löytyisi enemmän kuin 30 edustajaa, jotka osaavat omalla ammattitaidollaan tai kokemuksellaan ratkaista Suomen energiapoliittisen suunnan. Sen sijaan eduskunnan kuultavaksi pitäisi tuoda presidentin päiväkäskyllä 30 Suomen ja maailman johtavaa asiantuntijaa, joista osa varmaan puhuu tuulen puolesta ja osa sitä vastaan. No nyt on kuitenkin eduskunnalla sitten ihan tuoreeltaan päätettävänä tämän hallituksen esitys, joka sisältää lähes kaikki mahdolliset energiavaihtoehdot.Toivoa vaan sopii, että tämä eduskunta saa istua kautensa loppuun. Aika merkilliseltä tuntuvat kannanotot ennenaikaisten eduskuntavaalien puolesta, kun kuitenkin vain puolenkymmentä kansanedustajaa on ollut viime kuukausina ryöpyteltävänä, siis reilut 90 % ovat nuhteettomia – ainakin toistaiseksi. Sitä paitsi, eduskunnan kokoonpano saattaisi kyllä muuttua, mutta eipä juuri otsikoissa olleiden kohdalta!
20212_68666.jpg
Tiedätkö, paljonko on asumisesi hiilijalanjälki?
Valtaosa meistä tietää, millaisilla melko helpoilla teoilla voimme itse kukin pienentää omaa hiilijalanjälkeämme. Ne ovat niitä tavallisia ja arkisia, mutta tärkeitä tekoja: kierrätä, pienennä lämpötilaa, älä turhaan juoksuta vettä, vaihda vihreään sähkösopimukseen. Sen sijaan suurelle joukolle on ihan uutta tietoa se, kuinka paljon oman asumisen hiilidioksidipäästöt mahtavatkaan olla ja mitä niille sitten on tehtävissä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton