• Etusivu
  • Talo

Avautuva Lumon lasiseinä tuo uusia ideoita ulko- ja sisätiloihin

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Lumon Suomi Oy
Julkaistu 16.03.2007
20073_4051.jpg

Lumon lasiseinä luo uusia mahdollisuuksia muunnella tiloja ja niiden käyttötarkoitusta. Sillä voidaan jakaa ja laajentaa ravintola- ja liiketiloja sekä muita tiloja, joissa vaaditaan helppoa muunneltavuutta. Kokonaan sivuun käännettynä lasit vievät vähän tilaa. Tyylikäs ulkonäkö istuu hyvin ympäröivään arkkitehtuuriin.

Ulkotilasta suojaisia lisäneliöitä


Kauniilla säällä ihmiset viihtyvät avoimissa ulkotiloissa. Kylmänä ja sateisena päivänä taas hakeudutaan suojaan. Parvekkeet, terassit tai katokset saadaan ympärivuotiseen hyötykäyttöön suojaamalla ne avautuvilla Lumon laseilla. Ravintolatiloja voidaan laajentaa ja sesonkia pidentää. Lasitus ei muuta tilan luonnetta, vaan säilyttää luonnon läheisyyden ja ulkotilan tunnun.

Tilanjakajaksi sisälle


Tulevaisuudessa vaaditaan tiloilta enemmän. Kalliit neliöt halutaan hyötykäyttöön. Tilojen käyttötarkoitus saattaa muuttua nopeastikin. Silloin tarvitaan joustavaa tapaa muunnella tiloja. Lumon lasiseinä tarjoaa nopean tavan parantaa tilojen käytettävyyttä. Sillä voidaan jakaa ja laajentaa ravintola- ja liiketiloja sekä muita tiloja, joissa vaaditaan helppoa muunneltavuutta. Lasiseinä antaa tilaan avaran tunnun.

Lumon lasiseinä soveltuu myös parvekkeelle


Avautuvan lasiseinän voi asentaa kaiteen sisäpuolelle, jolloin se helpottaa avokaiteisten parvekkeiden lasittamista. Näin koko lasituskorkeus saadaan lasitettua täyskorkeilla elementeillä, jolloin vältytään kaiteen lasittamiselta erikseen.

Suojaa, vaimentaa ja lisää turvallisuutta

Avoin parveke tai terassi saadaan suojattua Lumon laseilla ulkoisia olosuhteita vastaan. Tuulen, veden, lumen, pölyn ja roskien tulo vähenee. Äänet vaimenevat ja kylmänä vuodenaikana tilan lämpötila pysyy miellyttävämpänä. Myös vedon tunne vähenee lasituksen suojassa ovissa ja ikkunoissa. Lumon lasiseinä voidaan haluttaessa varustaa lukolla. Karkaistut lasit lisäävät turvallisuutta.

20073_4010.jpg

Kestävä rakenne


Alumiininen rakenne on kestävä ja helppohoitoinen. Huoltoystävällinen ja toimintavarma Lumon lasiseinä on suunniteltu vaihteleviin sääolosuhteisiin. Lasit toimivat niin pakkasella kuin kesäkuumallakin.

Lasielementit kiinnittyvät pyörästön avulla yläprofiiliin. Alaprofiili ohjaa elementtejä. Lasien avaussuunta määritellään tilattaessa. Laseja voidaan avata valitun avaussuunnan mukaisesti joko vasemmalle tai oikealle sivulle ja kuljettaa sisäkulman ohi.

20073_4009.jpg
20073_4008.jpg

Yksinkertainen asennus


Lumon lasiseinä ei vaadi suuria rakennus- tai muutostöitä. Avautuvana rakenteena lupakäytäntö on yksinkertaisempi. Toimimme sertifioidun ISO 9001 laatujärjestelmän mukaisesti.

Kaikki yhdellä sopimuksella


Lumon hoitaa koko projektin alusta loppuun, mittauksesta asennukseen. Se on asiakkaalle vaivatonta.

Voit jättää yhteydenottopyynnön Lasiseinästä Rakentaja.fi-palvelun kautta.
Siirry Jäsentukku/tarjouspyynnöt

Lumon Suomi Oy
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20073_4051.jpg
Avautuva Lumon lasiseinä tuo uusia ideoita ulko- ja sisätiloihin
Lumon lasiseinä luo uusia mahdollisuuksia muunnella tiloja ja niiden käyttötarkoitusta. Sillä voidaan jakaa ja laajentaa ravintola- ja liiketiloja sekä muita tiloja, joissa vaaditaan helppoa muunneltavuutta. Kokonaan sivuun käännettynä lasit vievät vähän tilaa. Tyylikäs ulkonäkö istuu hyvin ympäröivään arkkitehtuuriin.
20088_12550.jpg
Lisää tilaa, viihtyisyyttä ja tyyliä
Lumon parvekelasitus on kätevä tapa tuoda lisätilaa kotiisi. Parvekelasitus suojaa parvekettasi vettä, lunta, tuulta ja pölyä vastaan. Lasitettu parveke saa sisustajan mielikuvituksen liikkeelle. Vapaa-aika, harrastukset ja jopa pelkkä oleskelu saavat ihan uusia ulottuvuuksia kun suojana on sivuunliukuvat parvekelasit. Mikäpä olisi sen mukavampaa kuin istua parvekkeella iltakahvin äärellä hyvien ystävien seurassa punertuvaa taivaanrantaa katsellen...Lisätietoa parvekelaseistaJätä yhteydenottopyyntö tästä!
20099_18712.jpg
Lumonin 30-vuotisjuhlia ja uusitun parvekelasitehtaan avajaisia vietettiin Kouvolassa
Parvekelasituksista ja lasiterasseista tunnetun Lumonin mittava tehdaslaajennus Kouvolassa valmistuu keskelle lamaa. Uuden tehtaan avajaisia vietettiin yhdessä yrityksen 30-vuotisjuhlien kanssa 17. syyskuuta.Tehtaan avasi ja valtiovallan terveiset 30-vuotisjuhlaan toi työ- ja elinkeinoministeri Mauri Pekkarinen. Yrityksen merkityksestä Kouvolan seudulle kertoi elinkeinotoimen kaupunginjohtaja Aimo Ahti.
201111_28764.jpg
Vesikaton rakenteet
Vesikatto on osa talosi julkisivua. Sitä kutsutaan myös talon viidenneksi julkisivuksi, joka vaikuttaa olennaisesti talon kokonaisilmeeseen. Vesikaton tärkein tehtävä on silti suojata taloa sateelta, tuulelta ja tuiskulta. Hyvä vesikatto suojaa taloa sen elinkaaren aikana ja on samalla näyttävä osa taloa. Vesikatteen pintamateriaalina käytetään mm. tiiltä, bitumia tai kiviterästä. Kokonaisuuden täydentävät toimiva aluskate ja sadevesijärjestelmä.
20167_47022.jpg
Kotipiha kauniiksi pihakivillä
Luonnonkivi mukautuu kodinrakentajan tahtoonTulikiven pihakivimallistossa on monenlaista muotoja ja kauniita luonnonmukaisia värejä. Malliston lohkopintainen graniittinen muurikivi käy muurien, pylväiden ja pilarien sekä sokkelien ja seinien verhoiluun. Kiveä voi käyttää myös pihojen pengerryksissä. Antiikkivuolukivi antaa tilaa mielikuvitukselle. Sen pinta on pehmeästi patinoitunut. Antiikkivuolukivi elävöittää pihan polut ja käytävät sekä taipuu kasvien istutusaltaaksi. Graniittiset noppa-, nupu- ja reunakivet sopivat hyvin antiikkivuolukiven seuraksi. Graniittisia kiviä saa myös valmiiksi verkkoon kiinnitettynä kolmessa eri muodossa; suorakaide, viuhka ja neliö. Liuskekivissä löytyy värivaihtoehtoja monivärisestä harmaaseen.Tutustu pihakivimallistoon
20181_51233.jpg
Näistä maksat enemmän veroa ensi vuonna
Vuosi 2024 tuo tullessaan uudistuksia ja muutoksia verotukseen. Keräsimme tähän artikkeliin veromuutokset, jotka liittyvät esimerkiksi kotiin, asumiseen ja kotitalousvähennykseen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton