• Etusivu
  • Talo

Alumasi Oy – Terassilasitukset, lasikaiteet ja lasiseinät ammattitaidolla

Räätälöidyt ja korkealaatuiset tuotteet kohtuulliseen hintaan

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Alumasi Oy
Päivitetty 11.09.2023
20236_82400.jpg

Lasitetulla terassilla viihtyy vaikka ympäri vuoden. Tyylikkäillä lasikaiteilla ja lasisilla tilanjakajilla saa uutta ilmettä kotiin.

Haaveiletko kauniista ja ajattomasta lasiterassista, lasikaiteista, lasisesta tilanjakajasta tai liukulasiovista? Alumasi toimittaa kaiken tarvitsemasi Uudenmaan alueella tai jälleenmyyjien kautta ympäri Suomen.

Alumasi Oy:n toimittamat terassilasit ovat kotimaista laatutyötä. Lasitukset valmistetaan asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Alumasi on Vastuu Groupin Luotettava kumppani.

Alumasi Oy yrityksenä

Yrityksen tarina sai alkunsa jo yli 20 vuotta sitten, vuonna 2002, kun nykyisen hallituksen puheenjohtaja Niko Lehtosen isoisä perusti perheyrityksen. Isoisä oli pitkään mukana yrityksen toiminnassa ja on suunnitellut vielä tänäkin päivänä Alumasin käytössä olevan lasitusjärjestelmän. Tuotekehitystä on kuitenkin vuosien saatossa tehty paljon ja tuotteen laadusta kertoo parhaiten se, että se kestää aikaa ja ydin on edelleen sama.

Sittemmin yrityksen johtoon on vuonna 2017 siirtynyt perustajan lapsenlapsi Niko Lehtonen sekä pitkäaikainen työntekijä ja nykyinen toimitusjohtaja Miikka Mäntynen, ovat saaneet yhdessä paljon aikaan. Toimintaa on tosiaan kehitetty, mutta yritys on myös muuttanut isompiin uusiin toimitiloihin. Osaamisen, tiedon ja taidon siirtäminen nuoremmille sai luonnollisen jatkon yrittäjyyden siirryttyä sukupolvelta toiselle ja on luonut jatkuvuutta ja vahvan pohjan, mistä nyt ponnistetaan kohti tulevaisuutta.

Tuusulassa sijaitsevat yrityksen laajat toimitilat ovatmahdollistaneet liiketoiminnan laajentamisen aivan uusiin ulottuvuuksiin. Alumasi toteuttaa kaikki lasitukset laadusta tinkimättä ja kotimaisella ammattitaidolla!

Tuotteet ja palvelut kuluttajille

Haaveiletko laadukkaasta lasitetusta terassista missä istua iltaa, levähtää rankan työpäivän päätteeksi, juhlia perheen erilaisia juhlia tai nauttia vain olostaan vuoden ympäri? Kaipaako asuntosi tyylikästä lasikaidetta vai onko ratkaisu kenties valoisa tilanjako liukulasioven avulla? Alumasilta löytyy ratkaisu kaikkiin tarpeisiin.

Alumasi Oy palvelee asiakkaitaan suunnittelusta viimeistelyyn asti ja avustaa projektin joka vaiheessa. Ota rohkeasti yhteyttä Alumasiin, vaikka ajatus terassilasituksesta tai lasikaiteista olisikin vasta ajatuksen tasolla. Alumasin suunnittelutiimi auttaa mielellään suunnittelemaan kohteeseen sopivan, oikeanlaisen ratkaisun.

Alumasin lasiterassin ostajalle kaupan päälle Weberin grilli! Tarjous voimassa marraskuun loppuun asti.

Tuotteet ja palvelut rakennusliikkeille ja taloyhtiöille

Alumasi Oy on kotimaisten laadukkaiden lasiratkaisujen asiantuntija. Yritys palvelee suunnittelusta toteutukseen sekä toimittaa tuotteet viipymättä.

Alumasin toimitusvarmuus on huippuluokkaa ja luotettavaa. Alumasi toimittaa kaikenlaisiin kohteisiin, myös räätälöidysti

  • parvekelasit
  • tilanjakajat
  • lasiseinät
  • lasiterassit
  • lasikatot
  • saunan lasitukset ja suihkuseinät
  • terassilasit
  • lasiliukuovet
  • lasikaiteet

Alumasi tarjoaa joustavaa ja tehokasta palvelua kaikille rakennusliikkeille ja taloyhtiöille.

"Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty"

Alumasi Oy:n yli 20 vuoden kokemus alalta mahdollistaa laadukkaan palvelun ja korkealaatuiset tuotteet jokaisessa kohteessa. Kokenut asiantuntijatiimi auttaa sinua projektissasi aina suunnittelusta alkaen, ottaen huomioon toiveet, budjetin ja aikataulut. Yhdessä suunnittelemalla tulee onnistunut lopputulos. Joskus kuitenkaan toiveet ja budjetti ei kohtaa, mutta tähänkin on ratkaisu. Alumasin tuotteita voi ostaa myös rahoituksella. Yksi varteenotettava vaihtoehto on esimerkiksi OP rahoitus.

Terassilasitus sopii loistavasti myös paritalokohteisiin.
Terassilasitus sopii loistavasti myös paritalokohteisiin.

Lupa-asiat on myös hyvä ottaa huomioon ja Alumasin tiimi auttaa myös tässä tarvittaessa. Terassin lasitus yksinkertaisilla laseilla tarvitsee yleensä vain toimenpideluvan, eikä sitä lueta mukaan kerrosalaan. Kokonaan uusi terassi, johon tehdään katto, tarvitsee joskus rakennusluvan. Taloyhtiössä on myös hyvä selvittää, miten lasituksen voi toteuttaa.

Tutustu Alumasin referensseihin tästä

Toimialueena Uusimaa + jälleenmyyjät

Laadukkaat terassilasitukset ovat Alumasin omaa tuotantoa alusta asti ja tämä varmistaa asiakkaalle parhaan hinnan. Alumasin terassilasitus tehdään aina räätälöitynä kotimaisella ammattitaidolla. Alumasin päätoimialue on Uusimaa, mutta voit ottaa yhteyttä myös lähimpään jälleenmyyjääsi ympäri Suomen.

Katso lähin jälleenmyyjäsi

Alumasi Oy löytyy myös somesta - ota seurantaan:

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Alumasi Oy
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20237_82550.jpg
Hintikan perhe nauttii lasitetusta terassista säällä kuin säällä
Varmasti alkusyksyn koittaessa, mietit sinäkin, miten pidentää terassikautta myöhempään syksyyn ja miten yhdistää tuo uskomaton luonto osaksi omaa elämää tiiviimmin.
20229_79484.jpg
Rakennusten täydellinen kosteussuoja ja lämmöneriste
Terve, hengittävä ja energiatehokas kellarin seinä on mahdollista toteuttaa rakennusfysiikan peruslakeja hyödyntävällä ratkaisulla. Maanalaisen seinän lämpimänä ja kuivana pysymisen edellytys on kunnollinen kosteussuoja, joka koostuu salaojituksesta, kapillaarisesta katkaisusta ja lämmöneristyksestä. Katso video, miten helppo remontti ISODRÄN-rakenteella on tehdä.
20224_77921.jpg
Miten rakentaa ilmanvaihtokanavisto saneerattuun taloon?
Kun vanha talo saneerataan, sitä lisäeristetään, uusitaan ikkunat tai muutetaan lämmitysjärjestelmää. Samalla rakennuksesta tulee tiivis. Höyrysulku ja tiiviit ikkunat eivät päästä raitista ilmaa sisään eikä kosteus pääse poistumaan. Siksi tiivistetty talo tarvitsee hallitun ilmanvaihdon, joka huolehtii, ettei kosteuskuorma jää muhimaan rakenteisiin ja asukkailla riittää tarpeeksi hyvälaatuista sisäilmaa.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Työkohteen esittely
Toimenpiteet:Tarjouspyyntöasiakirjoissa ilmoitetaan henkilö, joka esittelee urakoitsijalle tarvittaessa työkohdetta.Vastuuhenkilöt:Projektipäällikkö ja rakennuskohteen tuleva valvojaDokumentit:Luettelo urakoitsijoista, joille työmaata on esitelty.Hyväksyntä:Projektipäällikkö
20235_81591.jpg
It-ammattilainen sai toimivan netin maalle naapureiden avulla: "Valokuitu on mainio ratkaisu"
Kun työhuone sijaitsee kotona ja koti paikassa, jossa mobiililaajakaista toimii heikosti, ratkaisuksi muodostui valokuitu. Paula Teinonen-Lahti hankki omakotitaloonsa valokuituyhteyden Valokuituselta ja on enemmän kuin tyytyväinen.– Tarvitsen luotettavan nettiyhteyden töiden tekemiseen ja nyt voin olla huoletta, hän kertoo.
20124_30480.jpg
Sähkövertailu.fi -palvelu on kotitalouksien asialla
Sähkövertailu.fi on uusi sähkösopimusten kilpailuttamispalvelu, jossa sähkön kilpailuttaminen on nyt helpompaa kuin koskaan. Palvelusta löydät kaikki sähkön tarjoajat sekä hinnat ja sähkösopimuksen pääset tekemään lähes kaikkien merkittävimpien toimijoiden kanssa.Hintatietojen lisäksi voit vertailla esimerkiksi sähkön tuotantotapoja tai sopimuksiin liittyviä bonusetuja. Kotisi sähkön säännöllinen kilpailuttaminen kannattaa taloudellisesti.Kuluttajan kannalta palvelun käyttö on ennennäkemättömän helppoa, sillä siinä hyödynnetään Oikotie.fi:n talotietokantaa. Siinä missä muut kilpailevat palvelut kysyvät sulakekokoa, Sähkövertailu.fi:ssä ei tarvitse tietää kuin oma osoitteensa, jonka perusteella tarjotaan edullisimpia sähkösopimusvaihtoehtoja kotiisi. Sähkövertailu.fi:hin on yhdistetty parhaat puolet kaikista vastaavanlaisista palveluista ja palvelua on lanseerauksen jälkeen hiottu jatkuvasti helpommaksi käyttäjille.Kilpailuta tästä kotisi sähkö, Sähkövertailu.fi - Säästät selvää rahaa.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton