• Etusivu
  • Talo

Hintikan perhe nauttii lasitetusta terassista säällä kuin säällä, lue mitkä tekijät vaikuttivat ostopäätökseen

Lasiterassi on oiva ratkaisu myös vapaa-ajan asuntoon

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Alumasi Oy
Päivitetty 26.09.2023
20237_82550.jpg

Lasitetulla terassilla voit nauttia olostasi ja tunnelmallisesta sisustuksesta säästä ja vuodenajasta huolimatta.

Varmasti alkusyksyn koittaessa, mietit sinäkin, miten pidentää terassikautta myöhempään syksyyn ja miten yhdistää tuo uskomaton luonto osaksi omaa elämää tiiviimmin.

Lasiterassi on vaivaton ja turvallinen vaihtoehto luoda lisätilaa kotiin kulloisenkin hetken tarpeiden mukaan. Alumasi Oy on toteuttanut lasitettuja terasseja jo satoja ympäri Suomen, vuodesta 2002 lähtien. Laadukkaat terassilasitukset ovat Alumasin omaa tuotantoa alusta asti. Tällä varmistetaan, että asiakas saa tuotteelleen parhaan hinnan ja luvatun korkean laadun. Terassilasitus on aina räätälöity asiakkaan toiveen ja tarpeen mukaan.

Lasiterassi luo turvallista suojaa sään oikuilta

Useat viihtyvät vapaa-ajan asunnoillaan jo aikaisesta keväästä lähtien, mutta monesti rajalliset sisätilat aiheuttavat päänvaivaa. Lisäneliöitä kaivattaisiin ja jo olemassa olevalle terassille tarvittaisiin vähintäänkin lasikaiteet ryhdistämään terassikokonaisuutta tarkoituksenmukaiseksi. Sateisella säällä pitäisi pysyä neljän seinän sisällä, vaikka jopa sateen ropinasta voisi nauttia, jos vain olisi lasitettu terassi. Näin taisi ajatella myös Jouni Hintikan perhe, kun he rakennuttivat hiljattain lasitetun terassin vapaa-ajan asunnolleen. Pääsimme kurkistamaan Alumasin rakentamaa kohdetta perhe Hintikan vapaa-ajan asunnolle.

Tässä yksi esimerkki Alumasin toteuttamasta upeasta lasiterassiratkaisuista

Lasiterassi on oiva tapa pidentää oleskeluaikaa ulkona säällä kuin säällä
Lasiterassi on oiva tapa pidentää oleskeluaikaa ulkona säällä kuin säällä
Tältä lasiterassilta on upeat maisemat joka suuntaan
Tältä lasiterassilta on upeat maisemat joka suuntaan

Jouni Hintikalla oli Alumasista ensikokemus jo yhdeksän vuoden takaa, kun perhe rakensi omakotitalonsa Helsinkiin. Alumasi kävi tuolloin lasittamassa uuden kodin terassin. Perhe on ollut laatuun tyytyväinen vielä näin vuosienkin jälkeen, ja parhain palaute Alumasille lieneekin, uusintatilaus ‒ jo toiseen kohteeseen.

‒ Meillä oli uudiskohde (vapaa-ajan asunto) rakenteilla saaristoon ja suunnittelimme, Suomen suven säänvaihtelut huomioiden, paljon katettua ja lasitettua tilaa näitä säänvaihteluita tasaamaan, kertoo Jouni Hintikka päätöksenteosta rakennuttaa lasiterassi. Lisäksi osaan terassia tarvittiin myös lasikaide, jatkaa Hintikka.

Ostopäätökseen vaikutti eniten osaava ja ammattitaitoinen Miikka Mäntynen. Lisäksi tarjottu hinta ja laatu oli heti kohdallaan muihin verrattuna, niin ei tarvinnut viittä minuuttia enempää miettiä ostamista, iloitsee Hintikka.

Alumasi kävi mittakäynnillä, kun terassit olivat siinä vaiheessa, että lasien mitoitus ja suunnittelu saatiin lopullisesti tehtyä.

Tilava terassi on sisustettu hillityllä sävymaailmalla, erilaisia materiaaleja hyödyntäen ja luontoa kunnioittaen
Tilava terassi on sisustettu hillityllä sävymaailmalla, erilaisia materiaaleja hyödyntäen ja luontoa kunnioittaen
Tällä terassilla kelpaa istuskella vuoden ympäri
Tällä terassilla kelpaa istuskella vuoden ympäri

‒ Lasitukset olivat osa uudiskohteen julkisivua ja ne suunniteltiin jo pääpiirteissään rakennuslupavaiheessa. Asentajat tulivat ajallaan lasien kanssa ja asennukset saatiin tehtyä aikataulussa. Työn jälki oli moitteetonta, eikä tarvinnut itse siivota asentajien käynnin jälkeen terasseja.

‒ Lasitetut terassit ovat olennainen osa taloamme saaristossa ja suojaa hyvin säiden vaihteluilta terasseja, kalusteita ja kesäkeittiötä. Lisäksi ne pidentävät ulkotilojen käyttöaikaa huomattavasti aikaisesta keväästä pitkälle syksyyn. Ulkotakan ja lämmittien kanssa talvikäyttökin on miellyttävää.

Terasseilla on pystytty viettämään keväisin ja syksyisin aikaa perheen sekä ystävien kanssa. Grillailu ja pizzan paistaminen kuuluu meillä olennaisena osana terassin aktiviteetteihin. Samoin ulkotakkaa on kiva käyttää syysiltoina lasitetun terassin suojissa. Saunan vilvoitteluhuoneena ja uima-altaan pukeutumistilana lasitettu terassi on verraton.Jouni Hintikka
Lasitettu terassi istuu ympäröivään luontoon upeasti
Lasitettu terassi istuu ympäröivään luontoon upeasti

Hintikka kertoo Alumasin asiakaspalvelun olleen jälleen kerran erinomaista ja asiointi Alumasin edustajien kanssa oli helppoa sekä sähköpostitse että WhatsAppin välityksellä.

Omien kokemusteni perusteella kahdesta rakennusprojektista suosittelen Alumasia varauksetta. Jos kaikki toimisivat kuin Alumasi, niin rakentamista voisi tehdä vaikka koko ajan, summaa kokemuksiaan Hintikka.
20237_82583.jpg

Puuttuuko teiltä vielä lasiterassi?

Tarvitsemme suojaa kylmyydeltä ja sateelta ja useimmilla meistä elää vahva kaipuu luonnonvalon ja näkymien äärelle. Lasiterassi on täydellinen rentoutumisen tyyssija, jossa nauru raikaa, vapaa oleskelu on sallittua ja jopa suotavaa sekä ateriointi onnistuu vaivattomasti. Lasiterassi on tiivis osa talon asukkaiden elämää. Monet kasvattavat lasiterassillaan myös erilaisia viherkasveja.

Kun lasiterassi on vielä mietinnässä tai suunnitteluvaiheessa, on hyvä ottaa huomioon lasiterassin toiminnallinen suhde asunnon muihin tiloihin.

  • Yhteys keittiöön ‒ jos lasiterassia käytetään usein vaikkapa ruokailuun
  • Helppo kulku muihin oleskelutiloihin
  • Jos saunominen ja vilvoittelu ovat perheelle tärkeitä asioita, on hyvä miettiä, pitäisikö lasiterassi sijoittaa saunan yhteyteen tai sen välittömään läheisyyteen
  • Ilmansuuntien huomioiminen
  • Maisemat ‒ millaista maisemaa haluaa katsella vuoden ympäri

Älä ohita tätä Alumasin syystarjousta!

Alumasi laittoi loistavan syystarjouksen tulille:. Kun tilaat terassin ennen marraskuun loppua, on sinulla pian uusi lasiterassi sekä viimeisen päällle laadukas Weberin grilli!

Pyydä tarjous nyt! Tarjouspyyntö ei sido mihinkään. Alumasin ammattilaiset suunnittelevat yhdessä kanssasi lasiterassin ja tarvittaessa asiantuntijat neuvovat myös lupa-asioissa.

Tarjous on uusille kuluttaja-asiakkaille, jotka tilaavat lasiterassin (yli 12 m² lasiterassi, runko ja katto yms.) ja tilaus vahvistetaan marraskuun 2023 loppuun menneesä, tarjoamme laadukkaan Weber Spirit II E-310 GBS -kaasugrillin kaupan päälle (arvo 749€)

Tutustu lasituksiin ja tarjoukseen tarkemmin täältä

Mainoskuvan tuote on suuntaa antava, eikä välttämättä ole sama saatavuuden mahdollisesti muuttuessa talven aikana.
Mainoskuvan tuote on suuntaa antava, eikä välttämättä ole sama saatavuuden mahdollisesti muuttuessa talven aikana.

Alumasi Oy palvelee asiakkaitaan suunnittelusta viimeistelyyn asti ja avustaa projektin joka vaiheessa. Ota rohkeasti yhteyttä Alumasiin, vaikka ajatus terassilasituksesta tai lasikaiteista olisikin vasta ajatuksen tasolla. Alumasin suunnittelutiimi auttaa mielellään suunnittelemaan kohteeseen sopivan, oikeanlaisen ratkaisun. Alumasin toimialueena on pääasiassa Uusimaa + jälleenmyyjät ympäri Suomen.

Info

Info

Tyyliä ja toimivuutta vuoden ympäri Alumasin tuotteilla jokaiseen kohteeseen

Haaveiletko laadukkaasta lasitetusta terassista missä istua iltaa, levähtää rankan työpäivän päätteeksi, juhlia perheen erilaisia juhlia tai nauttia vain olostaan vuoden ympäri? Kaipaako asuntosi tyylikästä lasikaidetta vai onko ratkaisu kenties valoisa tilanjako liukulasioven avulla? Alumasilta löytyy ratkaisu kaikkiin tarpeisiin.

Laadukkaat terassilasitukset ovat Alumasin omaa tuotantoa alusta asti ja tämä varmistaa asiakkaalle parhaan hinnan. Alumasin terassilasitus tehdään aina räätälöitynä kotimaisella ammattitaidolla.

Katso lähin jälleenmyyjäsi

Muista myös rahoitusmahdollisuus ja kotitalousvähennys

Rahoitus
On ymmärrettävää, että lasiterassin hankinta on suuri panostus taloudelle, ja siksi Alumasi suosittelee kuluttajia muun muassa tutustumaan OP:n rahoitusmahdollisuuksiin. Lisää tietoa löydät aiheesta rahoitussivulta.

Kotitalousvähennys
Kotiin tai vapaa-ajan asunnolle ostetun lasiterassin hankinnasta voi saada kotitalousvähennystä, jonka voi vähentää verotuksessa. Vuonna 2023 kotitalousvähennyksen enimmäismäärä henkilöä kohden on 2 250 euroa vuodessa, joten puolisot voivat saada vähennystä yhteensä jopa 4 500 € vuodessa. Lasiterassin tilaaja ilmoittaa kotitalousvähennyksen veroilmoituksen yhteydessä. Autamme mielellämme kotitalousvähennyksen laskemisessa.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Alumasi Oy
Talo
lasitukset
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20236_82400.jpg
Alumasi Oy – Terassilasitukset, lasikaiteet ja lasiseinät ammattitaidolla
Haaveiletko kauniista ja ajattomasta lasiterassista, lasikaiteista, lasisesta tilanjakajasta tai liukulasiovista? Alumasi toimittaa kaiken tarvitsemasi Uudenmaan alueella tai jälleenmyyjien kautta ympäri Suomen.
20198_59294.jpg
Lasiterassit asuntomessukohteiden kestosuosikit
Vuoden 2019 Asuntomessut järjestettiin Kouvolassa yli satavuotisen Pioneeripuiston alueella. Kymijoen rantamaisemiin, historialliseen kasarmimiljööseen rakentui moderneja pientaloja, rivitaloja, paritaloja sekä uudenlainen senioriasumisen kortteli.Rakennuttajat ovat vuosittain valikoineet Lumonin terassilasitukset lisäämään asuntomessualueelle nousevien kotiensa viihtyvyyttä ja terassiensa käyttöastetta. Niin tälläkin kertaa. Kouvolassa Lumonin parveke- ja terassilasituksia löytyi neljästä eri messukohteesta; Airon neito, Airon haave, Villa Element sekä Talo Unto.Mikäli et ehtinyt vierailla messuilla,esittelemme seuraavassa kahden messukohteen terassit.
20216_71342.jpg
Älä anna kolean tuulen ja sateen pilata juhliasi
Onko loppukesälle tai syksylle tiedossa jokin suuri juhla? Ja nyt mietityttää, että mitä jos sää onkin sateinen, tuulinen tai viileä juuri kyseisenä päivänä. Ihmiset eivät voi siinä tapauksessa viettää juhlaa ulkosalla vaan kaikkien on pakkauduttava hikoilemaan sisätiloihin. Jos terassilla on lasitus, tätä murhetta ei ole. Lasituksen ansiosta voit viettää kesän ja syksyn juhlat ilman huolta säästä.
202011_61817.jpg
Onko terassinne tyhjillään läpi talven? Entä jos terassikausi jatkuisi läpi vuoden?
Syksyn myötä terassikalusteet on monessa kodissa viety suojaan, sillä Suomen talvi ei tunne armoa niitä kohtaan. Terassi hautautuu lumen alle odottamaan seuraavaa kesää ja parempia terassikelejä. Mitäpä, jos kalusteita ei tarvitsisikaan kuljettaa varastoon, vaan ne voisivat olla terassilla läpi talven? Samalla terassista voisi sisustaa tunnelmallisen talvihuoneen, jossa nauttia kupillisen kuumaa sinisen hetken aikaan huopien lämmössä kynttilöiden keskellä.
20154_43216.jpg
Uusi tyylikäs sivuunliukuva terassilasitus
Lumonin liukulasi on monikäyttöinen. Se sopii katettujen ja avoterassien sekä puu- ja alumiinirunkoisten ulkonevien terassien lasittamiseen. Lisäksi liukulasi soveltuu myös katoksien ja sisääntulojen suojaksi.Lasituksen rakenne ei vaadi välttämättä kiinteää reunalasia, minkä ansiosta lasit on mahdollista saada avautumaan kahteen eri suuntaan. Liukulasielementin toinen pystypuite voidaan myös jättää haluttaessa pois.
Lumon lasiterassi Espoo 1
Näin hankit terassilasituksen
Lumon terassilasituksen hankinta on todella helppoa. Lumon hoitaa koko prosessin aina suunnittelusta asennukseen niin, että sinulle jää vain pohdittavaksi, mihin kaikkeen aiot käyttää uutta lisätilaasi. Varaamalla Lumonilta maksuttoman suunnittelukäynnin, asiantuntijat suunnittelevat lasituksen kanssasi tarpeidesi mukaiseksi, ottaa tarvittavat mitat terassisuunnitelmaa varten ja laatii sinulle tarjouksen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton