• Etusivu
  • Energia

Sähkövertailu.fi -palvelu on kotitalouksien asialla

Rakentajan toimitus
Julkaistu 16.04.2012
20124_30480.jpg

Sähkösopimusten kilpailuttaminen on nyt helpompaa kuin koskaan aiemmin.

Sähkövertailu.fi on uusi sähkösopimusten kilpailuttamispalvelu, jossa sähkön kilpailuttaminen on nyt helpompaa kuin koskaan. Palvelusta löydät kaikki sähkön tarjoajat sekä hinnat ja sähkösopimuksen pääset tekemään lähes kaikkien merkittävimpien toimijoiden kanssa.
Hintatietojen lisäksi voit vertailla esimerkiksi sähkön tuotantotapoja tai sopimuksiin liittyviä bonusetuja. Kotisi sähkön säännöllinen kilpailuttaminen kannattaa taloudellisesti.

Kuluttajan kannalta palvelun käyttö on ennennäkemättömän helppoa, sillä siinä hyödynnetään Oikotie.fi:n talotietokantaa. Siinä missä muut kilpailevat palvelut kysyvät sulakekokoa, Sähkövertailu.fi:ssä ei tarvitse tietää kuin oma osoitteensa, jonka perusteella tarjotaan edullisimpia sähkösopimusvaihtoehtoja kotiisi. Sähkövertailu.fi:hin on yhdistetty parhaat puolet kaikista vastaavanlaisista palveluista ja palvelua on lanseerauksen jälkeen hiottu jatkuvasti helpommaksi käyttäjille.

Kilpailuta tästä kotisi sähkö, Sähkövertailu.fi - Säästät selvää rahaa.

Sähkövertailu.fi ICMAn kansainvälisen innovaatiokilpailun finaaliin

Sähkövertailu.fi ICMAn kansainvälisen innovaatiokilpailun finaaliin Sähkövertailu.fi on valittu yhdessä seitsemän muun ehdokkaan kanssa ICMAn (International Classified Media Association) Classified Media Innovation Awards 2012 -finalistien joukkoon.

"On hienoa että innovatiivinen palvelumme saa kilpailun myötä myös kansainvälistä tunnustusta. Sähkövertailu herätti heti julkistuksensa jälkeen sekä sähkön myyjien että ostajien kiinnostuksen. Äärettömän helppokäyttöiselle sähkön vertailupalvelulle oli selkeä tilaus", iloitsee liiketoimintapäällikkö Janne Leino Sanoma Digitalista.

Kilpailun voittajat julkistetaan 21.4. Atlantassa.

Kilpailuta tästä kotisi sähkö, Sähkövertailu.fi - Säästät selvää rahaa.

Energia
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20183_52064.jpg
Tiesitkö tätä ilmanvaihdosta?
Hyvä ilmanvaihto on hyvä henkivakuutus talollesi. Se on investointi, joka vaikuttaa rakennuksen kuntoon ja elinikään. Samalla se on investointi omaan terveyteesi ja asumisen mukavuuteen.Hyvä ilmanvaihto vaihtaa sisäilmaa jatkuvasti pitäen sen puhtaana ja raikkaana hengittää. Tehokkaan ja tarpeenmukaisen ilmanvaihdon avulla sisäilman happipitoisuus pysyy riittävän korkeana ja vältetään hiilidioksiditason noususta johtuva väsymys ja työtehon laskeminen.Monet nyt peruskorjattavat talot on rakennettu aikana, jolloin asuintilojen kosteuskuorma oli merkittävästi nykyistä pienempi. Aiemmin peseydyttiin harvemmin, pyykkiä pestiin vähemmän ja se kuivattiin ulkona. Pesutilat saunoineen saattoivat sijaita erillisessä ulkorakennuksessa. Talot rakennettiin siten, että ilma vaihtui ikkunoista, hormeista ja ovenraoista.Sekä rakentamisen että elämäntyylin muuttuminen pitää huomioida myös remontoidessa. Vanhan talon korjaus aloitetaan usein tiivistämällä taloa: lisätään eristeitä ja vaihdetaan ikkunat tiiviimmiksi, jotta veto loppuisi ja lämmitysenergia ei karkaisi harakoille. Remontoijan on tärkeä muistaa se, että elämisestä syntyvä kosteus tiivistyy rakenteisiin ellei sitä poisteta ulos.
20238_82805.jpg
Miksi kannattaisi rakentaa epävarmoina aikoina?
Omakotitalo on edelleen suomalaisten eniten haluama asuinmuoto. Omaa tilaa ja pihaa arvostetaan. Miten asumisen toiveet yhdistyvät tilanteeseen, jossa inflaatio ja hintojen nousu huolestuttavat? Tilanteessa on kuitenkin myös rakentamisen kannalta hyviä asioita.
20174_48906.jpg
Moni kärsii sisäilmaongelmista turhaan
Suurin ongelma syntyy itse tukituista venttiileistäTunkkaisuus, viemärin haju, kosteusvauriot ja ikävät terveysoireet: ilmanvaihtoon kiinnitetään yleensä huomiota vasta, kun syntyy ongelmia. Useimmiten syynä ovat huonosti toimivat tai kokonaan puuttuvat raitisilmaventtiilit. Asukkaat saattavat myös tahallaan tukkia ulkoilmaa sisälle tuovat venttiilit melun tai vedon takia tietämättä, mitä siitä seuraa. Kerrostalossa tämä voi pahimmillaan sekoittaa koko kiinteistön ilmanvaihdon. Jos raitisilmaventtiilit eivät toimi, poistoilmaventtiilit ottavat korvausilman sieltä mistä saavat: lattiakaivoista, postiluukuista ja rakenteiden raoista. Nämä viat on helppo korjata, eikä hinta juurikaan ohenna lompakkoa.
20102_20129.jpg
Sisäilma kuntoon vaivattomasti
On yleisesti tiedossa, että huonosti tai puutteellisesti toimiva ilmanvaihto voi aiheuttaa merkittäviä terveydellisiä ongelmia, jopa elinikäisiä vaivoja. Myös rakennukset alkavat ajan myötä voida huonosti, ja vuosikorjaukset/-huollot aikaistuvat - kustannukset lisääntyvät.Velco-korvausilmaventtiilit Jäsentukusta
20175_49221.jpg
Kivet sokkeliin, salaojiin ja kapillaarikatkoon
Kevään perustusten teon jälkeen seuraa lisää kriittisiä työvaiheita, kuten salaojitus ja sokkelin sisätäyttö. Kun teet nämä työt huolella, pidät talosi perustan kuivana ja terveenä, ja varmistat hyvän pohjan tuleville rakennusvaiheille.Parhaat vinkit tekemiseen, suunnitteluun ja kivi- ja betonituotteiden valintaan löydät Ruduksen Kotipolku-verkkopalvelusta.Klikkaa Kotipolku-palveluun tästä
201810_52587.jpg
Liukuovilla teet pienestä kylpyhuoneesta suuren
Pesuhuone ja sauna ovat yleensä ahtaita paikkoja, joissa tielle kääntyvä ovi aiheuttaa usein päänvaivaa. Seinän sisään menevä väliovi Liune ratkaisee tilaongelmat. Ovi ei ole koskaan tiellä, jos näin halutaan, sillä se antaa tilaa omaan arkeen 1–3 m²/ovi kääntyvään oveen verrattuna.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton