Tarkista myös läheistesi sähkönsäästömahdollisuus!

Oletko jo tarkistanut mahdollisuutesi säästää sähköä sähkötarjouskampanjan avulla? Varmaan olet. Olet kenties jo tekemässä uutta sähkösopimusta. Saavutat satasien säästöt ja hyvä niin. Tuliko mieleesi, että lähipiirissäsi saattaa olla ihmisiä, jotka myös voisivat saavuttaa säästöä?

Vanhemmat, isovanhemmat ja lapset

Sähkönsäästömahdollisuudesta kannattaa ”kilauttaa kaverille”, mutta vielä tärkeämpää on tarkistaa vanhempien ja isovanhempien mahdollisuudet. He eivät välttämättä ole internetin aktiivikäyttäjiä ja menettävät sitä myötä mahdollisuuden toimia itse. Muistuta heitä tai voit tehdä sopimuksen myös heidän puolestaan. Sopimusilmoituksen tekemiseen tarvitaan paikallisen sähkölaitoksen, eli siirtoyhtiön laskusta löytyvää käyttöpaikkatunnus sekä sopimuksen tekijän henkilötiedot, myös sotu-tunnus. Nämä kannattaa siis ennen ilmoituksen tekoa ottaa ylös. Tietysti myös asianomaisen suostumus kannattaa tarkastaa. Myös omassa taloudessa asuvia opiskelevia lapsia kannattaa muistuttaa mahdollisuudesta. Vaikka sähkölasku vuokrayksiössä tuntuu pieneltä, opiskelijalle pienikin säästö on merkittävä.

Kiitokset palautteesta

Lopuksi haluamme esittää kiitokset nimettömälle palautteenantajalle, joka lähestyi meitä kiitosviestin muodossa. Hän kertoi tarkistaneen, jo iäkkään äitinsä sähkönsäästömahdollisuuden ja säästöä seuraavan kahden vuoden aikana saavutetaan 508 euroa. Vastakiitoksena kiitosviestiisi haluamme nyt siis lähettää kiitokset tästä juttuvinkistä.
Kesäisin terveisin

Rakentaja.fi-verkkolehden toimitus

PS Tarjoukseen voi tutustua tästä...
 
Julkaistu
23.5.2012