Huvilamallistoja suomalaiseen makuun

Huvilamallistoihin on valittu suomalaiseen maisemaan sopivia, erinäköisiä ja -tyyppisiä huviloita. Niiden toimivuuden lähtökohtana on Kastellin arkkitehtien vankka kokemus ja tutkimustieto nykyaikaisen huvila-asumisen tilatarpeista. Taitava arkkitehtisuunnittelu käyttää neliöt tehokkaasti ja minimoi näin rakennuskustannuksia.

UUTUUS-esitteet ja kaikkien aikojen muhkeimman Huvilakirjan saat Kastelli-kauppiaaltasi tai tilaamalla ne suoraan netistä www.kastelli.fi

Kastellin huviloita Muuttovalmiina tai Viittä Vaille Valmiina

Nyt oman huvilan hankkiminen on helpompaa kuin koskaan! Muuttovalmiiksi rakennettu Kastelli-huvila on oikea vastaus vaivattomaan huvilarakentamiseen. Valitessasi Kastellin Muuttovalmiin huvilan saat ykköslaatuisen vapaa-ajan asunnon ammattilaisten rakentamana ja sisustamana – helposti ja ennalta sovittuun hintaan. Voit jättää rakentamisen Kastellin ammattilaisten tehtäväksi ja luottaa täydellisesti Kastellin laatimaan kustannusarvioon ja aikatauluun. Voit valita huvilatoimituksesi myös Viittä Vaille Valmiina, jolloin voit itse tehdä kaikki sisustustyöt oman makusi mukaan.

Saumatonta energiatehokkuutta ympäri vuoden

Nykyaikaiselta vapaa-ajan asunnolta edellytetään aivan erilaisia ominaisuuksia kuin muutama vuosikymmen sitten. Huvilasta on tullut monille toinen koti, jossa vietetään vapaa-aikaa ja tehdään etätyötä. Huvilaa käytetään myös edustamiseen sekä vieraiden majoittamiseen, sitä vuokrataan ja monet suunnittelevat muuttavansa huvilalleen eläkepäivikseen.

Huippusuositut Täyslämpimät Kastelli-huvilat on suunniteltu ja rakennettu ympärivuotiseen loma-asumiseen. Tästäkin syystä ne ovat vallanneet huvilamarkkinoita vauhdilla. Huviloiden ainutlaatuinen lämpimyys ja energiatehokkuus perustuu Kastellin omakotitaloista tuttuun rakentamistapaan. Paikalla tehty seinä on saumaton ja joka kohdastaan lämmin. Saumaton rakenne pitää lämmön sisällä, varmistaa rakenteiden kestävyyden ja huvilasi arvon säilymisen. Kastelli-huviloissa energiakustannukset ovatkin todella alhaiset – se on ekologisuutta parhaimmillaan.

Valitse oma sisustustyylisi

Oman huvilan viihtyisyys ja henki syntyy sen ympäristöstä, huvilan ulkonäöstä, tilaratkaisuista ja tietysti myös sisustuksesta. Kastellin kanssa Muuttovalmiin huvilan suunnittelu on helppoa ja joustavaa. Pohjaratkaisut ovat toimivia ja sisustusratkaisut värimaailmoineen ovat ammattitaitoisten sisustussuunnittelijoiden laatimia. Kastellin Muuttovalmiissa huviloissa voidaan turvallisesti käyttää kaikkia samoja sisustusmateriaaleja kuin omakotitalossakin. Sisämaalaukset, tapetoinnit, laatoitukset, paneloinnit, listoitukset... kaikki valmiina ja ammattitaidolla viimeisteltynä.

 
Julkaistu
1.2.2011