• Etusivu
  • Talo

Kastellin CityEconomy-mallit

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Julkaistu 13.07.2010
200911_19402.jpg

Kastellin CityEconomy-mallit täydentävät todella edullista ja huippusuosittua Economy-mallistoa. Laadukkaasti rakennetut CityEconomyt ovat aitoja Kastelli-koteja, jotka ihastuttavat nyt trendikkyydellään ja modernilla julkisivullaan. Sisätiloista löydät Kastellin taattua toimivuutta ja Virpi Illmannin suunnittelemat tyylikkäät sisustuskokonaisuudet.

Kastellin Economy-talot nähtävänä Kuopiosssa...

CityEconomy on laadukas ja aito Kastelli-koti, jonka Muuttovalmis-toimituksessa kaikki tämä valmiina:

  • Aito Kastelli-koti MUUTTOVALMIIKSI rakennettuna
  • Trendikäs ja moderni ulkonäkö
  • Puustelli-kalusteet asennettuna
  • Koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla
  • Energiatehokkaat Siemens -kodinkoneet
  • Lattialämmitys koko talossa
  • Pukkilan laatoitetut pesutilat
  • Upofloor-laminaattilattiat valmiina
  • Sisustussuunnittelija Virpi Illmanin suunnittelema sisustus valmiiksi tehtynä!

Lue lisää uusista CityEconomy-malleista...

Minihintaan Muuttovalmiina tai itse rakentaen

CityEconomy-mallit saat nyt Muuttovalmiina uskomattomaan minihintaan. Jos taas haluat sisustaa tai rakentaa itse, niin valitse silloin ViittäVailleValmis -toimitus tai hanki Kastellin Peruspaketti haluamaasi vaiheeseen asennettuna. Ota yhteyttä Kastelli-kauppiaaseen, niin saat kuulla lisää CityEconomy-mallien toimitussisällöistä.

Hae tai tilaa Economy-uutuusesite!

Juuri ilmestyneessä uutuusesitteessä on kaikki huippusuositut Economy-mallit samoissa kansissa. Mukana myös kuumat CityEconomy-uutuudet! Hae esite viikonlopun Kastelli-tapahtumista tai tilaa se Kastellin nettisivuilta www.kastelli.fi

Kastelli-Talot Oy
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20071_3134.jpg
Suositut Kastelli-talot
Suomen ostetuimman talomerkin Kastellin suosio perustuu vahvasti sen järkevään rakentamistapaan. Paikallarakentamiseen perustuva Kastelli-järjestelmä varmistaa parhaiten turvalliset ja oikeaoppiset rakenteet ja se on joustava yksilöllisille muutoksille. Kastelli-rakentaja voi myös joustavasti hyödyntää omaa työpanostaaan haluamassaan laajuudessa.
20072_3675.jpg
Markkinajohtaja Kastellilta muuttovalmiit kodit
Suomen ostetuin talomerkki Kastelli on julkistanut oman valmiskotimallistonsa. Rakentajien toivomuksesta syntyneeseen ValmisKastelli-mallistoon on valittu kymmenen erikokoista ja erityylistä valmiskotia. Arkkitehtien suunnittelemat talot ovat 1- ja 2-kerroksisia malleja, joiden suunnittelussa suomalaisten perheiden toiveet ovat olleet etusijalla. Taitavalla arkkitehtisuunnittelulla neliöt on hyödynnetty tehokkaasti, jolloin myös rakentamiskustannuksia on voitu alentaa. ValmisKastelli-talojen tyyli vaihtelee perinteisestä moderniin.
20073_4031.jpg
Vk 6-10 Tapetointiongelmia
Helmikuu on todella lyhyt kuukausi. Tuntuu, että se tuli ja meni saman tien. Kaikkien mahdollisten epidemioiden jälkeen saimme vihdoin aikaa tapetointiin. Jossain aivolohkon takanurkassa oli matkan varrella syntynyt pakkomielle, jonka mukaan makuuhuoneen päätyseinään oli saatava yksivärinen, eläväpintainen tummansininen tapetti. Oli muuten tosi epätoivoinen idea. Kukaan muu ei ilmeisesti ole saanut vastaavaa kuningasajatusta tai ainakaan tämä suuri trendi ei ollut ehtinyt valmistajien tietoon. Ei ollut helppo nakki etsiä sopivaa versiota, mutta tunnetusti härkäpäisinä emme voineet antaa periksikään. Ja lopussa kiitos seisoi, kuten sananlasku lupaa. Sandudd Oy:n maahantuoma Livingwalls –tapetti pelasti meidät julmetulta bensalaskulta ja menetetyiltä hermoilta.
20236_82264.jpg
Huonosti toimivan imurin tunnistaa hajusta
Sisäilman laadulla on suuri vaikutus kotona. Laadukkaan sisäilman tunnistaa raikkaasta tuoksusta, eikä kotona tarvitse silloin tuulettaa tunkkaisen ilman takia.
20128_31925.jpg
Mitä kiviainesta?
PintakiviaineksetPintakiviaineksia käytetään liikennöitävien alueiden ja oleskelualueiden pintakerroksissa.Liikennöitävä alue tehdään kallio- tai soramurskeesta 0/11…16. Oleskelualueen kivituhkapäällyste tehdään kallio- tai soramurskeesta 0/4…8. Oleskelualueen pintakerrokseen voidaan levittää myös ohut kerros soraa tai someroa. Piha-alueiden ja kaivantojen tasaukseen voidaan käyttää tasaushiekkaa tai tasausmursketta.Liikennöitävillä alueilla tarkoitetaan pihateitä tai muita liikennealueita, joilla liikenne on vähäistä. Oleskelualueilla tarkoitetaan kävelyreittejä ja piha-alueita.
20095_16591.jpg
Pihakoulu: 1.2 Pihakiveyksen suunnittelu
Kiveysalueiden suunnittelua ohjaavat ennen kaikkea toiminnalliset tarpeet: Tuuletus- ja kuivaustelineelle on miellyttävää kulkea siistiä ja turvallista käytävää pitkin, ja pöytäryhmä tai aurinkotuolit pysyvät mukavasti aloillaan tasaisella kiveyksellä. Kiveyksen avulla saadaan vähennettyä myös soran kulkeutumista sisälle. Niinpä sisäänkäynti tyypillisesti päällystetään pihakivillä. Pihan kivipintoina käytetään useimmiten betonikiviä. Kestävä ja muodoiltaan mielenkiintoisempi luonnonkivi on myös mainio vaihtoehto.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton