PFS-hienoruiskutusjärjestelmällä maalaaminen sujuu sutjakkaasti

Boschin uudella hienoruiskutusjärjestelmällä maalaustyö sujuu jopa kolme kertaa nopeammin kuin pensselillä sutiessa. Maalisuihku voidaan säätää pysty- tai vaakasuoraan maalaamiseen tai pisteentarkkaan ruiskutukseen.

Lopputulos on tasaisempi, koska maali levittyy tasaisesti - ilman pisaroita ja valumia. Maalisumua syntyy vain vähän, joten maalia säästyy n. 15 %. Laitteen puhdistaminen onnistuu käden käänteessä, koska puhdistettavat osat irtoavat ilman työkaluja.

Tuotteita on saatavilla hyvinvarustetuissa rautakaupoissa ja tavarataloissa.

3-portainen suutin

  • pystysuora, litteä säde on tarkoitettu vaakasuoraan työskentelysuuntaan
  • vaakasuora, litteä säde on tarkoitettu pystysuoraan työskentelysuuntaan
  • pyöreä säde on tarkoitettu kulmiin, reunoihin ja vaikeapääsyisiin paikkoihin

SprayControl ja SDS

Tarkka ja hieno maalisumutusteho huolehtii tasokkaasta maalinlevityksestä. Voimakas ilmavirtaus hajottaa maalisäteen ja mahdollistaa eri ruiskutusmateriaalien tarkan ja siistin levittymisen. Ilmavirtauksen määrää voidaan säätää portaattomasti, jolloin maalin levityksen nopeutta ja maalisumua on helppoa ohjata: Alhaista puhallusasentoa käytetään juoksevissa materiaaleissa ja korkeaa taas sakeammissa materiaaleissa.

SDS-järjestelmä huolehtii helposta ja nopeasta maalisäiliön vaihdosta ja puhdistamisesta. Käytön jälkeen maalin kanssa kosketuksessa olevat osat saadaan irrotettua ilman työkaluja, ja puhdistus on helppoa ja nopeaa.

PSF 55 pieniin projekteihinPSF 55 pieniin projekteihin
PFS 65 keskikokoisiin projekteihinPFS 65 keskikokoisiin projekteihin
PFS 105 E suuriin projekteihinPFS 105 E suuriin projekteihin

Pieniä, mutta tärkeitä yksityiskohtia

Maalisäiliön mitta-asteikko auttaa oikean sekoitussuhteen valmistamisessa ja menekin seurannassa. Seisonta-asento mahdollistaa työn turvallisen keskeyttämisen. Olkahihna helpottaa työtä olellisesti. PSF 105 E:n 3,4 m pituisella letkulla ylettyy helposti joka nurkkaan.

 
Päivitetty
20.8.2012