• Etusivu
  • Talo

Mistä materiaalista rakentaisit terassin?

Rakentajan toimitus
Päivitetty 12.05.2020
20205_64673.jpg

Terassien rakentaminen on alkanut tai alkamassa. Materiaaleja terassin rakentamiseen löytyy ja myös yhtä monta mielipidettä siitä, mikä on paras ratkaisu. On puuta, puun ja muovin sekoitetta, kiveä ja betonia.

Nyt pääset äänestämään suosikkiasi. Kulloinkin äänestyksen kärjessä oleva materiaali näkyy listan ylimpänä. Otetaan selvää, mistä suomalaiset rakentaisivat terassinsa. Kun olet antanut äänesi, päivitä sivu,ja näet uusimman listauksen.

Mikä on sinun suosikkisi?

Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20178_49935.jpg
Katto ja kattoturvatuotteet päivässä
Äänekoskelaisen Markku Saukon katto ja kattoturvatuotteet uusittiin kertarysäyksellä. Asentajat pistivät parastaan, kun vanha katto ja kattoturvatuotteet saivat väistyä päivässä uusien tieltä. Katon uusimisen yhteydessä oli rännien, tikkaiden, lumiesteiden ja kattosiltojen uusiminen Saukolle luonnollinen valinta, sillä talon ilme haluttiin pitää yhtenäisenä. Nyt tämä onnistui helposti.
Gyproc rakennusprojektin työmaa
Kipsilevyn monenlaiset käyttömahdollisuudet
Kipsilevy on kaikille tuttu seinien levytysmateriaali. Helppo työstettävyys ja asennettavuus ovat aina olleet Gyprocin kipsilevyjen valtti. Tiesitkö, että Gyproc levyvalikoimasta löytyy erinomaiset vaihtoehdot myös kovan kulutuksen paikkoihin sekä ulkoseiniin, joissa vaaditaan erityistä kosteusvarmuutta?
20234_81348.jpg
Tasokas sähköistys nostaa asumisen laatua
Huolella suunniteltu ja toteutettu sähköistys tekee kodista toimivan ja viihtyisän, laatutasoa voi kohottaa uusilla sähköistysratkaisuilla. Onnistumiseen tarvitaan tietoa uusista tuotteista sekä alan ammattilaisten näkemystä työn eri vaiheissa.Nykyisen kodin ja uudiskohteen laatutasoa voi kohottaa oleellisesti investoimalla sähköistykseen. Yksin valaistus ja kodin sähkölaitteet vaativat sähkösuunnittelulta tänä päivänä paljon enemmän kuin aiemmin, sähköautonlatauksesta, tietoliikenneverkoista ja kodin automaatiosta puhumattakaan. Kokonaisuus palvelee pitkälle tulevaisuuteen, jos asuntoon asennetaan kattava yleiskaapelointi ja huomioidaan piha-alueiden sekä piharakennusten sähköntarve.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö ja Hämeen Pelastusliitto Asuntomessuilla Hämeenlinnassa - Kotona vara parempi
Kemikaalirekan suistuminen tieltä tai suurpalo teollisuuslaitoksessa oman kodin lähellä on paljon todennäköisempi uhka kuin ydinvoimalaonnettomuus, atomisodasta puhumattakaan. Omatoimisen varautumisen tavoitteena on, että ihmisillä on tiedot ja taidot ehkäistä vaaratilanteita ja toimia niissä oikein niin normaali- kuin poikkeusoloissakin. Uhkia, joihin varaudutaan, ovat tapaturmat ja onnettomuudet. Valmiudet on viisasta kohdistaa todellisiin riskeihin niin kotona kuin taloyhtiössäkin. Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö SPEK jakaa varautumistietoa Hämeenlinnan asuntomessujen oheiskohteessa osoitteessa Harakkamäki 1.
Lapset lattialla
Lattialämmitys ja -viilennys
Lattialämmitys lisää asumismukavuutta. Jalat, jotka aistivat vedon ja viileyden, pysyvät lämpiminä. Lattialämmitys on välttämätön kivilattioille ja pesutiloihin, mutta se on ihanteellinen valinta muihinkin pintamateriaali- ja rakenneratkaisuihin. Myös sisustaminen helpottuu, kun seinillä ei ole putkia eikä pattereita.Yli 90 % pientalorakentajista päätyy lämmönjaossaan vesikiertoiseen lattialämmitykseen.
20137_35669.jpg
Kotiteatterikoulu osa 4: Äänentoisto
Laadukkaassa elokuvatilassa äänentoistolla on suuri merkitys. Aito äänimaailma tekee elokuvan katselukokemuksesta ainutlaatuisen ja todentuntuisen. On siis erityisen tärkeää panostaa kotiteatterin äänitekniikkaan ja toteuttaa se tilaan parhaiten soveltuvilla sekä omaa korvaa miellyttävillä kaiuttimilla.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton