• Etusivu
  • Energia

Vuoden Sähköinsinööri 2010-titteli Jukka Jokiniemelle

Rakentajan toimitus
Julkaistu 23.02.2010
20102_20529.jpg

Tekniikan tohtori, toimitusjohtaja Jukka Jokiniemi

Tekniikan tohtori, toimitusjohtaja Jukka Jokiniemi palkittiin Sähkö, Tele, Valo ja AV2010-messujen avajaistilaisuudessa Sähköinsinööriliitto ry:n 5000 euron arvoisella Vuoden Sähköinsinööri-tunnustuspalkinolla.

Joka toinen vuosi jaettavan palkinnon luovutti messujen avajaispuheen pitänyt ABB Oy:n toimitusjohtaja Mikko Niinivaara. Palkinnon perusteina mainittiin Jukka Jokiniemen ennakkoluuloton ja innovatiivinen toiminta niin valaistuksen kuin valaisimien suunnittelussa sekä yrittäjänä huolimatta omasta näkövammaisuudestaan. Lisäksi Jokiniemi tunnetaan vahvana esteettömän ympäristön puolestapuhujana ja positiivisesta elämänasenteestaan.

Jokiniemen vuonna 1993 Helsingissä perustama yritys Innojok Oy kehittää, suunnittelee, valmistaa ja myy korkealaatuisia, kotimaisia kirkasvalohoitolaitteita sekä sisustus- ja designvalaisimia. Innojok tarjoaa myös valaistussuunnittelua yksityiselle ja julkiselle sektorille. INNOSOL ® kirkasvalohoitolaitteita ja INNOLUX DESIGN-valaisimia viedään n. 25 maahan. Jokiniemellä on 25 vuoden kokemus valaisinalalta ja hänen tohtorinväitöksensä TKK:n arkkitehtiosastolle "Kaupunki kaikille aisteille – moniaistisuus ja saavutettavuus rakennetussa ympäristössä", julkaistiin 2007.

Seuraavan kerran vuoden Sähköinsinööri-tunnustuspalkinto jaetaan Sähkö, Tele, Valo ja AV 2012-messuilla.

Energia
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Sähkökatkojen varalle tarvitaan riippumattomia lämmitystapoja
Tänä talvena kymmenettuhannet kotitaloudet ovat kärsineet sähkökatkoksista lähes kaikkialla Suomessa. Tapani- ja Hannu-myrskyjen jälkeen sähkökatkokset kestivät pahimmillaan päiväkausia. Sähkökatkokset nostivat jälleen esiin sähköstä riippumattoman, itsenäisen ja varman lämmitysjärjestelmän tarpeellisuuden.
201911_61362.jpg
Pimeät hinnat verkkokaupassa - Voimassa vain perjantaina
ERÄ Stala PL-3 postilaatikoitaErä Stalan PL-3 postilaatikoita pimeään hintaa ja VAIN 29.11.Uskomattoman edullisesti laadukas ja suomalaisia olosuhteita kestämään tehty ruostumaton Stalan PL-3 postilaatikko! Muotoilunsa ansiosta kansi pysyy tukevasti kiinni tuulisellakin säällä. Stalan PL-3 postilaatikossa on sarjoitettava Abloy-lukko, joten avainnippusi mahtuu, vaikka housun taskuun. Ruostumaton pinta pysyy kauniina auringonpaisteesta ja räntäsateesta huolimatta, eikä uuden muotoilunsa ansiosta täyty heti vaan posti pinoutuu kauniisti laatikon pohjalle.Pidä kiirettä! Saimme vain erän.
20199_59725.jpg
Valopallo hurmasi äänestäjät
Rakentaja.fin järjestämä Pihavalaisinäänestys on päättynyt. Äänestyksessä esiteltiin kuusi erilaista pihavalaisinta. Äänestykseen osallistui 3 766 äänestäjää. Äänestysaika oli 12.-26.8.2019.
20228_79428.jpg
Hyvä eristys toimii sekä pakkasia että hellettä vastaan
Usein mielletään, että eristyksen tarkoitus on ainoastaan pitää kylmä syys- ja pakkasilma poissa sisätiloista. Eristyksen tarkoitus on kyllä pitää kylmä loitolla, mutta tiesitkö, että hyvän eristyksen ansiosta myös paahtavan kuuma helleilma pysyy poissa ja kodin sisäilma säilyy miellyttävän viileänä.
201710_50495.jpg
Suunnittele ja osta talo verkosta
Kastellin uusi Osta talo verkosta -palvelu tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden suunnitella ja ostaa uuden Play-malliston talon suoraan verkosta. Talon ostaminen verkosta on edullisempaa, helpompaa ja nopeampaa verrattuna tavanomaiseen ostoprosessiin. Aluksi palvelussa on tarjolla kaksi Play-taloa, joihin jokainen voi tietyissä raameissa valita haluamansa huoneet, sisustuksellisen linjan sekä lisävarusteet. Uuden Play-malliston talot ovat kompakteja ja mukautuvia reilun 80 m² pieniä omakotitaloja. Rakentamista ei tarvitse enää aloittaa tyhjältä pöydältä.
20236_82434.jpg
Näyttäviä yksityis­kohtia ja tilan­tuntua peileillä: nappaa 6 sisustus­vinkkiä
Valtaosa ihmisistä on tottunut sijoittamaan peilit kodissaan ainoastaan sinne, missä niitä eniten tarvitaan. Peili löytyy yleensä ulko-oven läheisyydestä eteisestä, jolloin voi tarkistaa ulos lähtiessään onko kaikki ulkoisesti hyvin, ja kylpyhuoneesta, missä muun muassa meikkaus ja hiusten muotoilu suoritetaan. Mikään sisustussääntö ei kuitenkaan estä asukkaita lisäämästä peilejä kotiinsa – sinne minne haluavat. Peileillä pystyy nopeasti ja vaivattomasti lisäämään, jopa huomaamattaan, valoisuutta ja tilantuntua kotiinsa.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton