• Etusivu
  • Rakentaminen

Black Friday Rakentaja.fi verkkokaupassa!

Rakentajan toimitus
Julkaistu 21.11.2019
201911_61362.jpg

Stalan PL-3 ruostumaton postilaatikko.

ERÄ Stala PL-3 postilaatikoita

Erä Stalan PL-3 postilaatikoita pimeään hintaa ja VAIN 29.11.

Uskomattoman edullisesti laadukas ja suomalaisia olosuhteita kestämään tehty ruostumaton Stalan PL-3 postilaatikko! Muotoilunsa ansiosta kansi pysyy tukevasti kiinni tuulisellakin säällä. Stalan PL-3 postilaatikossa on sarjoitettava Abloy-lukko, joten avainnippusi mahtuu, vaikka housun taskuun. Ruostumaton pinta pysyy kauniina auringonpaisteesta ja räntäsateesta huolimatta, eikä uuden muotoilunsa ansiosta täyty heti vaan posti pinoutuu kauniisti laatikon pohjalle.

Pidä kiirettä! Saimme vain erän.

BMI Ormaxin kattotuotteet - RAHTIVAPAASTI

Tämä tarjous on voimassa vain 24 h!

Black Friday tarjouksena Suomen suosituimmat ja kotimaiset kattotiilet nyt rahtivapaasti kotiovellesi tai rakennustyömaalle. BMI Ormaxin kattotuotteet nostavat talosi arvoa. Kehitetty kestämään Suomen ankarat sää- ja ilmasto-olosuhteet kaikissa tilanteissa.

BMI Ormaxin kattotuotteet rahtivapaasti tontillesi.

Laadukkaat kattotuotteet BMI Ormaxilta.
https://kauppa.rakentaja.fi/t/ormax_tiilikatot/
Laadukkaat kattotuotteet BMI Ormaxilta.

Oras mökkihanat ennen näkemättömän EDULLISESTI

Uskomaton Oras mökkihana tarjous!

Oras Safira 1003F Pesuallashana ja 1023F keittiöhana mökille, autotalliin, kesäkeittiöön tai verstaalle. Oras mökkihanat sopivat täydellisesti paikkaan, jossa tarvitaan helposti itse asennettava hana omalla vedenlämmittimellä. Tarvitset vain kiinteän kylmävesijohdon ja sähköt.

Nyt lähtee halvalla, mutta VAIN 29.11.

Oras Safira mökkihanat 1003F ja 1023F.
https://kauppa.rakentaja.fi/t/oras_mokkihanat/
Oras Safira mökkihanat 1003F ja 1023F.

Velco korvausilmaventtiilit KAMPANJAHINTAAN

Velco – korvausilmaventtiilit henkeäsalpaavaan edullisesti!

Tilatessasi Velco VRS- ja VLR-venttiilin saat peräti kolme vaihtosuodatinta kaupanpäälle. Velcon korvausilmaventtiilit sopivat mökille, kotiin, kerrostaloon, minne vain ratkaisemaan ilmanvaihdon ongelmakohtia.

Käytä hyväksesi Black Friday tarjous ja hengitä helpommin.

Velco korvausilmaventtiilit
https://kauppa.rakentaja.fi/t/velco-korvausilmaventtiilit/
Velco korvausilmaventtiilit
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

201412_41969.jpg
Mitä huomioida tonttia valitessa?
Kun ajatus omasta omakotitalosta syttyy, tonttiasia nousee ensimmäisenä isona asiana esille. Seuraavaksi on päätettävä minkälainen tontti hankitaan. Suunnitellaanko talo tontille vai hankitaanko tontti talolle?
2222_806591433_201342313835.jpg
5. Ilmanvaihtoremontti rivitaloasunnossa
Ilmanvaihdon toimivuus on tärkeä asia. Vanhoissa taloyhtiössä sitä joko ei ole tai ratkaisuna on siihen aikaan hyväksi todettu yhteispoisto - korvausilmaa asuntoihin ei ole hallitusti tullut.Ilmanvaihtoremontti mielletään isotöiseksi - parhaassa tapauksessa remontti on ohi vajaassa viikossa.
20147_40284.jpg
Modernia arkkitehtuuria ja muunneltavuutta
Asuntomessujen kohde numero 23 sijaitsee osoitteessa Krookustie 6. Vuoden mittainen projekti on saatu päätökseen, ja on aika nauttia lopputuloksesta. Kahden arkkitehdin, Satu Ratisen ja Markku Sonnisen, aikaansaannos on nyt kaikkien nähtävillä Asuntomessujen ajan. Kohteen omaperäinen ulkonäkö kiinnittää huomion jo kaukaa. Skammin talo –nimellä kulkeva messukohde on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Pikkutarkkaa työnjälkeä esittelevä kohde sisältää persoonallisia ratkaisuja, joita on ripoteltu talon sisä- ja ulkopuolelle.
20115_25991.jpg
Viikon kysymys: Kylpytynnyrin etäisyys ympäröivistä rakenteista?
Kysymys:Ostin kylpytynnyrin sisäpuoleisella kamiinalla. Tekisi mieli upottaa se terassiin. Onko tällaiselle annettu jotain paloturvaetäisyyksiä yms. jotka on otettava huomioon?
20093_15771.jpg
Tonttikauppa, osa 1
Mitä maksaa? Ote päiväkirjasta, talvi 2006.Mahdollisia tonttikauppoja odotellessa – tämä oli piinaavinta, mitä muistaa saatan. Kaikki näytti liian hyvältä ollakseen totta ja samalla pelotti, että joku tulee ja vie tontin nenämme edestä.
20232_80832.jpg
Voiko ilmankostutin teh­dä huoneilmasta lii­an kosteaa? Paljon­ko se kuluttaa sähköä?
Voiko ilmankostutin tehdä huoneilmasta liian kosteaa? Minkä verran ilmankostutin kuluttaa sähköä? Entä miten ilmankostutin kannattaa sijoittaa ja voiko siihen laittaa hajustetta? Löydät vastaukset näihin ja moniin muihin usein kysyttyihin kysymyksiin tästä artikkelista. Kysymyksiin ovat vastanneet kotimaisia Ufox-ilmankostuttimia valmistavan Allawayn asiantuntijat.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton