Ostokset helposti ja luotettavasti Rakentaja.fi-Jäsentukusta

Rakentaja.fi-Jäsentukku on Rakentaja.fin jäsenille tarkoitettu edullinen ja vaivaton ostospaikka. Jäsentukussa tekee ostoksia helposti suoraan tuotteita valmistavilta yrityksiltä. Tukun valikoima alkaa olla jo melkoisen kattava ja se koostuu monista kiinnostavista tuotteista. Jäsentukun kautta on tilattavissa mm. kodinkoneita, ovipuhelimia, ilmavesilämpöpumppuja, lämminvesivaraajia, keskuspölynimureita, robotti-imureita, brikettejä jne.

Myytävien tuotteiden ohella Jäsentukusta on myös mahdollista lähettää tarjouspyyntöjä Rakentaja.fin yhteistyökumppaneille. Tarjouspyyntöjä voi lähettää esimerkiksi keittiöistä, tulisijoista, perustuksista, vesikatoista, eristeistä, lasiterasseista, valmisaidoista, puuportaista sekä monista muista tuotteista ja palveluista.

Tutustu Jäsentukun tarjontaan...

Tilaaminen käy nopeasti ja helposti

Jäsentukun tuotevalikoima löytyy Tukun vasemmasta laidasta aihealueittain lajiteltuina. Pääryhmien alta löytyvät niihin kuuluvat tuotteet ja tarjouspyynnöt. Jokaisesta tuotteesta löytyy tarkempaa tietoa "esittely"-linkistä. Osto-/tilaussivulle siirrytään omasta linkistään.

Tilaaminen tapahtuu nopeasti ja yksinkertaisesti viisi vaiheisen polun kautta. Koska Tukusta voivat tilata tuotteita vain Rakentaja.fi-jäsenet, tilausvaiheessa ei tarvitse enää syöttää tilaajan tietoja erikseen, sillä ne tulevat automaattisesti Rakentaja.fin jäsenkannasta.
Jäsentukun valikkoJäsentukun valikko

Toimitukset luotettavasti ja varmasti

Rakentaja.fi-Jäsentukussa voi tehdä ostoksia huoletta. Suorakanava Oy on luotettava yritys, joka kuuluu Sanoma-konserniin. Myös kaikki Rakentaja.fin yhteistyökumppanit ovat varmoja ja luotettavia toimijoita, joista suuri osa on markkinajohtajia omalla alallaan.

Tehdystä tilauksesta saa vahvistuksen ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen. Kun tilaus on käsitelty, saa tästä vielä tiedon tekstiviestillä matkapuhelimeen. Tilausvahvistus on myös tulostettavissa suoraan verkkosivulta tilauksen tekemisen jälkeen. Pienet paketit toimitetaan suoraan postilaatikkoon. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.

Tilaukset voidaan maksaa tilauksen yhteydessä pääasiassa pankin verkkomaksulla tai luottokortilla. Yhteys on SSL-suojattu. Osa tuotteista on myös mahdollista maksaa laskulla.
 
Päivitetty
26.3.2009