• Etusivu
  • Rakentaminen

Ostokset helposti ja luotettavasti Rakentaja.fi-Jäsentukusta

Rakentajan toimitus
Julkaistu 26.03.2009
20093_15875.jpg

Jäsentukun valikko

Rakentaja.fi-Jäsentukku on Rakentaja.fin jäsenille tarkoitettu edullinen ja vaivaton ostospaikka. Jäsentukussa tekee ostoksia helposti suoraan tuotteita valmistavilta yrityksiltä. Tukun valikoima alkaa olla jo melkoisen kattava ja se koostuu monista kiinnostavista tuotteista. Jäsentukun kautta on tilattavissa mm. kodinkoneita, ovipuhelimia, ilmavesilämpöpumppuja, lämminvesivaraajia, keskuspölynimureita, robotti-imureita, brikettejä jne.

Myytävien tuotteiden ohella Jäsentukusta on myös mahdollista lähettää tarjouspyyntöjä Rakentaja.fin yhteistyökumppaneille. Tarjouspyyntöjä voi lähettää esimerkiksi keittiöistä, tulisijoista, perustuksista, vesikatoista, eristeistä, lasiterasseista, valmisaidoista, puuportaista sekä monista muista tuotteista ja palveluista.

Tutustu Jäsentukun tarjontaan...

Tilaaminen käy nopeasti ja helposti

Jäsentukun tuotevalikoima löytyy Tukun vasemmasta laidasta aihealueittain lajiteltuina. Pääryhmien alta löytyvät niihin kuuluvat tuotteet ja tarjouspyynnöt. Jokaisesta tuotteesta löytyy tarkempaa tietoa "esittely"-linkistä. Osto-/tilaussivulle siirrytään omasta linkistään.

Tilaaminen tapahtuu nopeasti ja yksinkertaisesti viisi vaiheisen polun kautta. Koska Tukusta voivat tilata tuotteita vain Rakentaja.fi-jäsenet, tilausvaiheessa ei tarvitse enää syöttää tilaajan tietoja erikseen, sillä ne tulevat automaattisesti Rakentaja.fin jäsenkannasta.

Toimitukset luotettavasti ja varmasti

Rakentaja.fi-Jäsentukussa voi tehdä ostoksia huoletta. Suorakanava Oy on luotettava yritys, joka kuuluu Sanoma-konserniin. Myös kaikki Rakentaja.fin yhteistyökumppanit ovat varmoja ja luotettavia toimijoita, joista suuri osa on markkinajohtajia omalla alallaan.

Tehdystä tilauksesta saa vahvistuksen ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen. Kun tilaus on käsitelty, saa tästä vielä tiedon tekstiviestillä matkapuhelimeen. Tilausvahvistus on myös tulostettavissa suoraan verkkosivulta tilauksen tekemisen jälkeen. Pienet paketit toimitetaan suoraan postilaatikkoon. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.

Tilaukset voidaan maksaa tilauksen yhteydessä pääasiassa pankin verkkomaksulla tai luottokortilla. Yhteys on SSL-suojattu. Osa tuotteista on myös mahdollista maksaa laskulla.

20093_15874.jpg
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20179_50215.jpg
Tiilijulkisivun monet mahdollisuudet
Tiili on materiaalina moni-ilmeinen. Tiilen värivalikoima on laaja ja lisäksi pintastruktuureita on useita erilaisia. Myös laastisauman värillä ja paksuudella on suuri vaikutus julkisivun ulkoasuun. Saumaton, keraaminen julkisivu rakentuu yhä useammin kattotiilistä.
BMI Ormax asennus
Betonitiilikaton asennusohje: Ruoteiden mitoitus ja asentaminen
Ruoteiden etäisyydetYlimmän ruoteen yläreunan etäisyys harjalaudasta on 25-40 mm katon kaltevuudesta riippuen ja se saa olla enintään kattotiilien yläreunan korokkeen vaatiman tilan suuruinen. Etäisyyden alaräystään ulkoreunasta toisen ruoteen yläreunaan tulee olla 350 mm (Huom! räystäslaudan vaatima tila kuvassa).
20129_32158.jpg
Kastelli-talo rakennetaan haluamaasi vaiheeseen
Valitse sopivin toimitusvaihtoehtoKastellin rakentamistavan ansiosta on helppoa huomioida rakentajan omat toiveet ja mahdollisuudet rakentamiseen. Kastellin Peruspaketti on erinomainen vaihtoehto silloin, kun rakentaja haluaa hyödyntää omaa työtä ja säästää kustannuksia. Suuri osa Kastellin talo- ja huvilamalleista on saatavana Peruspakettia laajempana ja pitemmälle rakennettuna toimituksena.
20132_33768.jpg
Kesää odotellessa - Iloisen värisiä vinkkejä puutarhaan
Kaisa JoukiKuvatTuomas Kolehmainen/ Julkaistu Kodin Kuvalehden Puutarhassa 2012
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Kunnon kohotukseen miehille - jumppaopas sekä kansalaisen kuntomitta
Miesten jumppaoppaasta apua selkävaivojen ehkäisyynSuomen Selkäliitto ry ja Suomen tuki ja liikuntaelinliitto – Suomen Tule ry ovat julkaisseet kahdeksansivuisen miesten jumppaoppaan Hanki kestävä keskivartalo selkäsi tueksi, jonka helppoja liikkeitä voi tehdä kotona tai työpaikalla. Oppaan liikkeiden suorittamiseen kuluu vain 10 - 15 minuuttia. Jo muutamien kuukausien harjoittelu kahdesta kolmeen kertaa viikossa vahvistaa lihaksia ja parantaa ryhtiä. Tutkimusten mukaan miehet arvostavat liikuntaa enemmän kuin naiset. Miehet kokevat saavansa liikunnasta naisia enemmän konkreettista hyötyä. Silti miesten keskuudesta löytyy yli kaksi kertaa enemmän täysin liikuntaa karttavia. Miesten kunnon on todettu laskevan 30 - 45 ikävuoden jälkeen.Liikuntaa kannattaa harrastaa, sillä toimivat selkä- ja vatsalihakset auttavat säilyttämään oikean ryhdin ja pitämään selkävaivat kurissa. Liikeharjoitukset parantavat selkärangan liikkuvuutta sekä lisäävät välilevyjen ja luukudoksen aineenvaihduntaa. Liikunta auttaa vahvistamaan lihaksia. Lisäksi se rentouttaa ja antaa hyvän mielen!Haasta itsesi –julisteen testillä voi selvittää keskivartalon lihasten voimaa ja hallintaa. Juliste on kehitetty jumppaoppaan tueksi.
200710_7047.jpg
Ilma paranee vaihtamalla
Nykykäsityksen mukaan huoneilman vaihtuminen ainakin kerran kahdessa tunnissa on välttämätöntä hyvän sisäilman laadun takaamiseksi. Vanhoissa painovoimaisen ilmanvaihdon taloissa, etenkään kerrostaloissa, ei näitä vaatimuksia useinkaan täytetä. Ilmanvaihto ei riitä ja ilma tulee hallitsemattomasti ja suodattamatta sisään.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton