• Etusivu
  • Rakentaminen

Palveluhakemiston yritysmäärä kasvaa

Rakentajan toimitus
Päivitetty 15.04.2009
200811_14062.jpg

Palveluhakemisto on Rakentaja.fi-, Puutarha.net- ja Sisustaja.com-sivustoilla toimiva yrityshakemisto, josta palvelukokonaisuuden käyttäjien on helppo löytää tekijät ja tuotteet erilaisiin rakennus-, puutarha- ja sisustushankkeisiinsa. Palveluhakemistoon liittyneille yrityksille hakemisto puolestaan tarjoaa edullisen ja helpon tavan saada palvelut ja tuotteet näkyville juuri oikeassa kohderyhmässä. Palveluhakemisto on jatkuvasti kasvattanut suosiotaan ja saanut runsaasti kiitosta niin hakemistossa mukana olevilta yrityksiltä kuin käyttäjiltäänkin.

Tutustu Palveluhakemistoon
Liity Palveluhakemistoon

Sähköpoltin A. Astila Ky kiinnostui Palveluhakemistosta ja liittyi mukaan

Rakentaja.fi-verkkolehden seurantakohdetta Raumalle pystyttävä Sähköpoltin A. Astila Ky Laitilasta on uusin Palveluhakemistoon liittynyt yritys. Sähköpolttimen johtaja Aaro Astila kiinnostui Palveluhakemistosta seurantakohteen myötä kuullessaan kuinka paljon lukijoita seurantakohteilla, Palveluhakemistolla ja Rakentaja.fi-sivustolla yleensä on.

Sähköpoltin A. Astila Ky:n toimenkuvaan kuuluvat perinteisten rakennuspalvelujen lisäksi sähkötyöt ja öljypoltinhuollot. Erikoisosaamisen saralta kokemusta löytyy siporex-talojen pystytyksestä sekä tavallisista että suurharkoista. Yritys tarjoaa palveluitaan Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueella.

Sähköpoltin A. Astila Ky hakee Palveluhakemistoon liittymisellä edullista ja toimivaa lisämainontaa internetin puolelta. Rakentaja.fin suuren kävijämäärän ansiosta yritys tulee huomatuksi juuri sen tärkeimmän kohderyhmän keskuudessa. Palveluhakemiston avulla yrityksen tunnettavuuden kasvattaminen käy helposti - ilman sen suurempia omia ponnistuksia. Yrityskortin tekeminen hakemistoon vei aikaa vain muutaman minuutin.

Sähköpoltin A. Astila Ky:n yrityskortti...

Palveluhakemistoon liittyminen käy helposti

Yritykset voivat lisätä yhteystietonsa Palveluhakemistoon milloin vain. Liittyminen on helppoa; rekisteröitymällä Rakentaja.fi-, Puutarha.net tai Sisustaja.com-palveluun ammattilaisjäseneksi pääsee lisäämään yrityskortin Palveluhakemistoon. Myös me voimme tehdä kortin puolestasi; ota yhteyttä puhelimitse (02) 634 6400 tai sähköpostitse palveluhakemisto@suorakanava.fi.

Lisätessäsi yrityksesi tiedot Palveluhakemistoon viikon sisällä saat mahtavan liitymisedun yrityksellesi.

  • Kun teet sopimuksen nyt vuodelle 2010, saat vuoden 2009 näkyvyyden ilmaiseksi.

Tutustu Palveluhakemistoon
Liity Palveluhakemistoon
Rakentaminen
sisustus
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20143_38557.jpg
Ohutlevykiinnitykset
Särmä suomalainen seinätulppa GRIPPER™ sopii kaikkiin rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen yleisimpiin seinäkiinnityksiin. GRIPPER™ toimii kaikissa seinämateriaaleissa ja -rakenteissa. Lo-Vis – mikrokaulus pitää tulpan optimaalisessa asennussyvyydessä pysyen itse piilossa ruuvin alla. DuPont™ Hytrel® -materiaalinsa ansiosta GRIPPER™ kestää pitkäaikaista kuormitusta, iskuja, kulumista, kosteutta, kemikaaleja, lämpötilan vaihteluja ja varastointia tavallisia tulppia paremmin.
20188_54298.jpg
Sisustajalle keraamisia unelmalaattoja lattiaan ja seiniin
Keraamisella laatalla on monia etuja, miksi se kannattaa valita kodin lattia- tai seinämateriaaliksi. Keraaminen laatta kestää erinomaisesti kovaakin kulutusta. Tästä syystä laatat ovat varsinkin lapsi- ja kotieläinperheiden suuressa suosiossa.Keraamisen laatan etuja ovat myös pinnan kestävyys sekä lämmön- ja kosteudensietokyky, unohtamatta tietysti sitä, että keraamiset laatat tuovat sisutukseesi laatua. Nykyisin laattoja löytyy vaateliaimpienkin sisustajien makuun, sillä erilaisia värejä, pinnan muotoja ja laattojen kokoja on valtavasti. Keraamiset laatat soveltuvat hyvin sekä lattia- että seinäpinnoiksi – ja kaikissa tiloissa.
202111_73507.jpg
Viikon sisustusidea: Näin tuot trendikästä rottinkia sisustukseen
Menneet vuosikymmenet ja niiden hittituotteet kiertävät sisustustrendeissä yhä uudelleen. Näin on käynyt myös 80-luvulla suursuosiota nauttineelle rottingille, joka on löytänyt jälleen tiensä suomalaiskoteihin. Katso vinkit, joiden avulla voit tuoda rottinkia onnistuneesti oman kotisi sisustukseen.
20206_65370.jpg
Viilennystä kesähelteisiin uudella ympäristöystävällisellä ilmalämpöpumpulla
Ilmalämpöpumppu on erinomainen kodin optimaalisen lämpötilan saavuttamiseksi. Mutta ennen kaikkea ilmalämpöpumpun edut tulevat esille parhaiten lämmityskaudella. Ilmalämpöpumpulla saavutat jopa 50 prosentin säästön. Ilmalämpöpumppu on energiatehokas valinta erityisesti suoralla sähköllä lämpiäviin koteihin ja vapaa-ajan asuntoihin eikä sen asennus ei vaadi suuria toimenpiteitä. Pääset nauttimaan paremmasta sisäilmasta heti asennuksen jälkeen.
20149_40920.jpg
Miten valita oikea perustustapa?
Tontti määrittää pitkälti talolle valittavan perustustavan. Perustustavan valintaan vaikuttavat erityisesti maaperän kantavuus ja routivuus. Myös tontilla vallitsevat korkeussuhteet, rakennettavan talon muoto ja valitut rakenteet sekä pohjaveden korkeus saattavat vaikuttaa valintaan. Edellä mainitut seikat on tärkeää ottaa huomioon suunnittelussa, jotta talolle saadaan valittua oikeanlainen perustustapa ja sitä myöten rakennettua tukeva perustus.
201310_36667.jpg
KNX-taloautomaatio hallitsee talon toimintoja
Hyvin suunniteltu sähköistys parantaa kotisi viihtyisyyttä. Nykyaikaisen kodin sähkötekniikalta vaaditaan enemmän kuin koskaan. Asumiseen kaivataan energiansäästöä, luotettavuutta, muunneltavuutta ja turvallisuutta. KNX-taloautomaatio on laitevalmistajista riippumaton standardi.Lisätietoa KNX-taloautomaatiosta

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton