Palveluhakemiston yritysmäärä kasvaa

Palveluhakemisto on Rakentaja.fi-, Puutarha.net- ja Sisustaja.com-sivustoilla toimiva yrityshakemisto, josta palvelukokonaisuuden käyttäjien on helppo löytää tekijät ja tuotteet erilaisiin rakennus-, puutarha- ja sisustushankkeisiinsa. Palveluhakemistoon liittyneille yrityksille hakemisto puolestaan tarjoaa edullisen ja helpon tavan saada palvelut ja tuotteet näkyville juuri oikeassa kohderyhmässä. Palveluhakemisto on jatkuvasti kasvattanut suosiotaan ja saanut runsaasti kiitosta niin hakemistossa mukana olevilta yrityksiltä kuin käyttäjiltäänkin.

Tutustu Palveluhakemistoon
Liity Palveluhakemistoon

Sähköpoltin A. Astila Ky kiinnostui Palveluhakemistosta ja liittyi mukaan

Rakentaja.fi-verkkolehden seurantakohdetta Raumalle pystyttävä Sähköpoltin A. Astila Ky Laitilasta on uusin Palveluhakemistoon liittynyt yritys. Sähköpolttimen johtaja Aaro Astila kiinnostui Palveluhakemistosta seurantakohteen myötä kuullessaan kuinka paljon lukijoita seurantakohteilla, Palveluhakemistolla ja Rakentaja.fi-sivustolla yleensä on.

Sähköpoltin A. Astila Ky:n toimenkuvaan kuuluvat perinteisten rakennuspalvelujen lisäksi sähkötyöt ja öljypoltinhuollot. Erikoisosaamisen saralta kokemusta löytyy siporex-talojen pystytyksestä sekä tavallisista että suurharkoista. Yritys tarjoaa palveluitaan Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueella.

Sähköpoltin A. Astila Ky hakee Palveluhakemistoon liittymisellä edullista ja toimivaa lisämainontaa internetin puolelta. Rakentaja.fin suuren kävijämäärän ansiosta yritys tulee huomatuksi juuri sen tärkeimmän kohderyhmän keskuudessa. Palveluhakemiston avulla yrityksen tunnettavuuden kasvattaminen käy helposti - ilman sen suurempia omia ponnistuksia. Yrityskortin tekeminen hakemistoon vei aikaa vain muutaman minuutin.

Sähköpoltin A. Astila Ky:n yrityskortti...

Palveluhakemistoon liittyminen käy helposti

Yritykset voivat lisätä yhteystietonsa Palveluhakemistoon milloin vain. Liittyminen on helppoa; rekisteröitymällä Rakentaja.fi-, Puutarha.net tai Sisustaja.com-palveluun ammattilaisjäseneksi pääsee lisäämään yrityskortin Palveluhakemistoon. Myös me voimme tehdä kortin puolestasi; ota yhteyttä puhelimitse (02) 634 6400 tai sähköpostitse palveluhakemisto@suorakanava.fi.

Lisätessäsi yrityksesi tiedot Palveluhakemistoon viikon sisällä saat mahtavan liitymisedun yrityksellesi.


  • Kun teet sopimuksen nyt vuodelle 2010, saat vuoden 2009 näkyvyyden ilmaiseksi.

Tutustu Palveluhakemistoon
Liity Palveluhakemistoon
 
Julkaistu
15.4.2009