• Etusivu
  • LVI

Miellyttävä ja puhdas sisäilma modernilla uutuudella

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Bosch Home Comfort
Päivitetty 08.03.2024
20206_65370.jpg

Ilmalämpöpumpulla saat miellyttävän lämpötilan makuuhuoneeseen kesällä sekä talvella.

Ilmalämpöpumppu on erinomainen kodin optimaalisen lämpötilan saavuttamiseksi. Mutta ennen kaikkea ilmalämpöpumpun edut tulevat esille parhaiten lämmityskaudella. Ilmalämpöpumpulla saavutat jopa 50 prosentin säästön. Ilmalämpöpumppu on energiatehokas valinta erityisesti suoralla sähköllä lämpiäviin koteihin ja vapaa-ajan asuntoihin eikä sen asennus ei vaadi suuria toimenpiteitä. Pääset nauttimaan paremmasta sisäilmasta heti asennuksen jälkeen.

Info

Info

Ilmalämpöpumpun hyödyt

  • säästö
  • jäähdytys
  • sisäilman laatu
  • tasainen sisälämpötila
  • helppo, nopea asennus

Jos haluat tietää enemmän ilmalämpöpumpun toiminnasta ja sopivuudesta sinulle, lataa ilmainen opas ilmalämpöpumpun valintaan!

Lisää asumismukavuutta uudella ympäristöystävällisellä ilmalämpöpumpulla

Boschin uusi Climate-ilmalämpöpumppusarja takaa säästöä ympäristöystävällisesti lämmityksessä sekä viilennyksessä. Uusissa ilmalämpöpumpuissa on käytetty ekologisempaa kylmäainetta R32. Uuden kylmäaineen hiilijalanjälki on pienempi kuin useimpien muiden kylmäaineiden. Sen käyttö on jopa kolme kertaa ympäristöystävällisempää kuin aiempien kylmäaineiden. Climate-sarjan ulkoyksikön sulatukseen ei myöskään käytetä sähkövastusta, vaan se hoidetaan kuumakaasu-tekniikalla.

Asumismukavuutta saadaan parannettua Coanda- ja Plasmacluster-toimintojen avulla. Coanda-toiminnolla lämmin ja viileä ilma saadaan ohjattua huoneeseen ilman vedon tunnetta. Sisäyksikkö ohjaa lämmitetyn ilman alaspäin, jolloin lämmin ilma suuntautuu ensin lattiaan ja nousee sitten ylöspäin lämmittäen koko tilan. Jäähdytetty ilma ohjataan puolestaan kohti kattoa, josta se leviää huoneeseen alaspäin kulkevan ilmavirran mukana. Tuloksena on tasainen lämpötilan jakautuminen koko tilaan.

Plasmacluster-toiminto neutralisoi sisäilmasta virusten, bakteerien, savun ja homeitiöiden kaltaisia terveysriskejä. Plasmacluster-tekniikka jäljittelee luonnossa toimivaa puhdistusprosessia. Puhdistustoiminto rikastaa ilmaa tuottamalla positiivisia ja negatiivisia plasmacluster-ioneja optimaalisessa suhteessa. Nämä ionit sitovat pölyä, tupakansavua sekä tuhoavat ilmasta viruksia, bakteereja ja allergeeneja. Plasmaclustertekniikka tekee huoneilmasta huomattavasti raikkaampaa.

<p data-block-key="uberb">Ulkoyksikön voi sijoittaa myös parvekkeella taloyhtiön luvalla.</p>
Ulkoyksikön voi sijoittaa myös parvekkeella taloyhtiön luvalla.

Bosch-ilmalämpöpumpuista löydät jokaiseen kohteeseen sopivan pumpun

Bosch Climate 6100 AA on loistavalla energialuokalla varustettu ilmalämpöpumppu, joka soveltuu monenlaisiin kohteisiin, kuten omakotitaloon, mökille sekä autotalliin. 6100 AA on saatavilla kahdessa eri kokoluokassa (5kW ja 6,5kW). 10°C ylläpitotoiminnon ansiosta pidät asuntosi tai mökkisi lämpötilan matalampana poissa ollessasi.

Bosch Climate 8100 -ilmalämpöpumpussa on uusinta tekniikkaa parhaassa A+++ -energialuokassa. 6,6 kW:n ilmalämpöpumpussa on huippuhyötysuhde sekä lämmityksessä että viilennyksessä, mitkä takaavat parhaan mahdollisen säästön. Korkeakiiltoinen ja matala sisäyksikkö sekä moderni ulkoyksikkö ovat tyylikäs kokonaisuus. Matalan sisäyksikön ansiosta asennuspaikalle on enemmän vaihtoehtoja. Sisäyksikössä on uudenlainen ilmansuuntaaja, joka on optimoitu levittämään lämmitysilmaa tasaisesti halutulle alueelle.

Bosch Climate 9100 on suurten tilojen tehokas 8,5 kW:n ilmalämpöpumppu erikoistoiminnoilla. Smart Eye toiminto on osoitus Boschin innovatiivisuudesta. Toiminnon infrapunavalo havaitsee tilassa olevat ihmiset ja säätää puhalluksen sekä lämpötilan olosuhteiden mukaan. Spot Air -toiminnon avulla voit ohjata ilman suunnan kuuteen
eri alueeseen. Ultra Wide Air Flow -toiminto mahdollistaa ilman puhaltamisen mahdollisimman laajalle alueelle. Yhdessä nämä toiminnot takaavat erinomaisen asumismukavuuden ja tehokkaan sekä tasaisen lämmityksen ja viilennyksen.

Info

Info

Tutustu myös muihin lämpöpumppuvaihtoehtoihin

Lämpöpumpuilla säästetään energiaa ympäristöystävällisesti. Lämpöpumppuja kehitetään koko ajan ja niillä pystytään myös hillitsemään sähkönkulutuksesta johtuvia hiilidioksidipäästöjä. Lämpöenergia otetaan ulkoilmasta, vedestä, maasta tai kalliosta, mutta myös talon poistoilman lämpöenergiaa pystytään hyödyntämään.

Kokeile lämpöpumpun valintatyökalua helpottaaksesi löytämään juuri sinun kotiisi sopivan vaihtoehdon. Tulosten yhteydessä voit pyytää lisätietoja Boschin asiantuntijoilta ja voitte yhdessä katsoa sinulle sopivan lämpöpumpun.

Pyydä lisätietoa Bosch-ilmalämpöpumpuista!

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Bosch Home Comfort
LVI
ilmalämpöpumppu
lämmitys
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20165_46569.jpg
Pieni vaiva, suuret säästöt
Voiko uusiutuvaa energiaa käyttää kodin lämmitykseen ja jäähdytykseen? Ilmalämpöpumpulla tämä onnistuu. Lisäksi sillä pienennät energiakustannuksia ympäristöä ja ilmastoa säästävällä tavalla.Ilmalämpöpumpun asennus ei vaadi suuria toimenpiteitä tontillasi eikä talossasi. Investoinnista tulee nopeasti kannattava ja pääset nauttimaan paremmasta sisäilmasta heti asennuksen jälkeen.
20224_77630.jpg
Säästä helposti luontoa ja rahaa lämmitysjärjestelmän valinnalla
Suomen kylmien sääolosuhteiden vuoksi lämmityskustannukset ovat suuri kulu asumisessa, ja samalla lämmitys on myös suurin asumisen hiilijalanjälkeen vaikuttava tekijä. Arjessa helppo ekoteko onkin pienentää lämmityksen hiilijalanjälkeä lämpöpumpulla – ja samalla säästää rahaa. Varmistat lämpimän kodin talveksi, kun saat ilmaista energiaa omasta maasta tai ilmasta.Ympäristöystävällinen lämpöpumppu vähentää kuluja ja tarjoaa lämpöä vuoden kylmimpinäkin päivinä. Lämpöpumpulla vähennät lämmityskustannuksia parhaimmassa tapauksessa jopa 75 prosenttia ja ympäristökuormitusta jopa 80 prosenttia. Arjen vihreiden sankaritekojen ei siis tarvitse olla vaikeita – valitsemalla helppokäyttöisen lämpöpumpun liityt Arjen Vihreiden Supersankareiden joukkoon! Tutustu myös uuteen lämpöpumpun valintatyökaluun.
20194_57243.jpg
Ota uusiutuvaa energiaa käyttöön - Aloita säästäminen nyt!
Ympäristö on valtava energianlähde. Jopa silloin, kun lämpötila ulkona on alhainen, on maassa ja ilmassa riittävästi lämpöä käytettäväksi lämmitykseen. Lämpöpumput käyttävät tätä energian lähdettä käyttöveden lämmitykseen ja keskuslämmitykseen.Ota uusiutuvaa energiaa käyttöön - Aloita säästäminen nyt!Lämpöpumput toimivat niin tehokkaasti, että sinulla on miellyttävä lämpö 365 päivää vuodessa. Kun niillä on pääsy maassa ja ilmassa olevaan lämpöön, tuottavat ne suuren osan koko lämpöenergiasta sieltä - uudistuvasti ja ilmaiseksi.
20229_79494.jpg
Säästöä sähkönkulutukseen - näillä vinkeillä onnistut
Kun sähkön hinta nousee, kasvavat myös asumiskustannukset. Sähkösopimuksella on merkittävä vaikutus energialaskun suuruuteen, mutta omia kulutustottumuksia muokkaamallakin laskun pienentäminen on mahdollista.
Asentaja keittiössä keskustelemassa asiakkaan kanssa
Uusi lämpöpumppu säästää rahaa ja vaivaa: uuden lämpöpumpun hankinnassa on järkeä
Maailman taloustilanteen ollessa epävarma, monet kuluttajat etsivät tapoja säästää rahaa ja tehostaa energiankäyttöä kotonaan. Yksi tehokas keino tähän on investoida uuteen lämpöpumppuun. Lämpöpumppujen vaihtomarkkinat ovat nyt nousussa, ja yksi vahva vaihtoehto on Bosch Home Comfortin lämpöpumput. Miksi vanhan lämpöpumpun vaihtaminen uuteen voi olla fiksu päätös? Tai miksi on järkevää ostaa lämpöpumppu, jos sellainen kotoa puuttuu?
Sisätilojen sopiva lämpötila ja toimiva ilmanvaihto ovat oleellinen osa asumisviihtyisyyttä ja terveellistä kotia. Arki helpottuu, kun kodin tärkeitä toimintoja voi valvoa ja tarvittaessa säätää samasta paikasta – myös etänä.
Mitä lisäturvaa voit saada lämpöpumpullesi?
NIBE tarjoaa kuluttajille NIBE Energy Systems Oy:n maahantuomalle, Suomessa asennetulle uudelle NIBE lämpöpumpulle ilmaisen NIBETURVAn, joka on voimassa aina laitteen kuudenteen käyttövuoteen saakka. Lämpöpumpun omistajan tarvitsee vain rekisteröidä lämpöpumppu NIBETURVAan. Kuuden vuoden NIBETURVAan sisältyy takuuaika ja ilmainen lisävakuutus, kun uusi laite on rekisteröity NIBETURVAan ehtojen mukaisesti. Lisäksi tarvitaan koti- tai kiinteistövakuutus, joka korvaa LVI-laitteen äkillisen ja ennalta-arvaamattoman rikkoutumisen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton