Palveluhakemisto  
  Yritysjäseneksi liittyminen 1/4 

Palveluhakemisto on Rakentaja.fi-, Puutarha.net- ja Sisustaja.com-palveluissa toimiva erittäin suosittu yrityshakupalvelu. Hakemistosta voi hakea yrityksiä toimialan mukaan ja maakunnittain. Valitusta yrityksestä aukeaa käyttäjälle kortti, joka kertoo oleellisen informaation yrityksestä ja antaa mahdollisuuden suoraan yhteydenottoon.

Yrityskortti sisältää:

  • yrityksen logo (ei pakollinen)
  • yrityksen nimi ja yhteystiedot
  • toimialat (max. 5 kpl)
  • maakunta (yksi maakunta / yrityskortti, mikäli haluat valita useamman maakunnan, tulee niistä maksaa erikseen yrityskortin mukainen hinta)
  • kuva (ei pakollinen)
  • toimintakuvaus (ei pakollinen)
  • yhteydenottopyyntöpalvelu, joka ohjaa yhteydenotot suoraan sähköpostiisi.
 

Mallikortit:

Hinta:
avaa hinnasto

Tee oma yrityskortti ->>

Sopimuksen voimassaoloaika
Sopimus on voimassa toistaiseksi aktivointipäivämäärästä alkaen, kuitenkin siten, että sopimuskautena on aina yksi vuosi. Ellei kumpikaan sopimusosapuoli irtisano sopimusta ennen kuluvan sopimuskauden päättymistä, jatkuu sopimus automaattisesti aina seuraavankin vuoden.

Laskutus
Laskutus tapahtuu yhdessä (1) erässä sopimuskausittain, kuukauden kuluttua kunkin sopimuskauden alusta lukien.

Palveluhakemistoon liittyminen
Palveluhakemistoon liittyminen on helppoa. Voit tehdä kortin itse syöttämällä tietosi lomakkeelle tai halutessasi me teemme kortin puolestasi.

Syötettyäsi tiedot voit esikatsella korttia, jonka jälkeen hyväksyt kortin. Kun olet hyväksynyt kortin, järjestelmä laittaa sähköpostilla vahvistuksen palveluun mukaantulosta ja korttisi aktivoituu palveluun.

Jos haluat, että me teemme kortin puolestasi, ota yhteyttä puhelimitse (02) 634 6400 / tai sähköpostitse johanna.nummi@rakentaja.fi. Valmiin yrityskortin lähetämme sinulle tarkistettavaksi. Kun olet hyväksynyt yrityskortin, lisäämme sen palveluhakemistoon.

Tukipalvelumme on myös käytössäsi arkisin klo 8.00 - 15.30, puh. 02-634 6400 / tai sähköpostitse johanna.nummi@rakentaja.fi.

<<- Takaisin edelliselle sivulle

Etusivulle