Tiilikatto on Suomen suosituin kate

Tiilikatto on Suomen suosituin uusien pientalojen katemateriaali. Suomalaiseen arkkitehtuuriin ja maisemaan sopiva tiilikatto on kestävä, näyttävä, äänetön ja talon arvoa nostava vesikatevaihtoehto. Se on kaunis laatukatto, joka sopii erinomaisesti niin uudisrakennukseen kuin vanhan talon korjaukseen. Kattotiilissä löytyy myös malleja ja värejä jokaiseen kaltevaan kattoon. Täydellinen kattotoimitus on helppo ratkaisu niin uuden rakentajalle kuin katonvaihtajallekin.

Näyttävä ja pitkäikäinen tiilikatto tekee katosta talon viidennen, edustavan julkisivun.Näyttävä ja pitkäikäinen tiilikatto tekee katosta talon viidennen, edustavan julkisivun.

Viides julkisivu

Katto on rakennuksen viides julkisivu, joten oikeaan osunut materiaalivalinta on erittäin tärkeä paitsi koko talon rakennusteknisen toimivuuden ja kestävyyden, myös sen arkkitehtuurin kannalta. Luonnonläheinen tiilikatto sulautuu rauhallisesti maisemaan ja talon arkkitehtuuriin.

Savi- ja betonikattotiilistä, erilaisista malleista, pintakäsittelyistä ja väreistä löytyy sopivin vaihtoehto joko korostamaan rakennuksen ilmettä tai sulautumaan siihen. Rauhallinen ja perinteinen tiilikatto voi näyttää siltä, kuin se olisi vanhan rakennuksen alkuperäinen kate. Toisaalta laattabetonikattotiilellä voi toteuttaa kuinka modernin ja yksilöllisen kattoratkaisun tahansa. Näyttävä tiilikatto nostaa aina talon arvoa.

Tiilikatto lisää asumismukavuutta

Jykevä tiilikatto eristää tehokkaasti ulkoa tulevia ääniä. Se ei ropise sateessa eikä kolise tuulella tai auringon paahteessa. Suuremmatkaan syysmyrskyt eivät sitä vahingoita. Tiilikatto on edullinen - myös koko elinkaarensa aikana. Kun otetaan huomioon tiilikaton pitkäikäisyys, asentamiskustannukset ja talon käyttöikä, tiilikatto on yksi edullisimmista kateratkaisuista. Nykyaikaisessa kattotiilessä kauneus, helppo asennettavuus ja jykevyys yhdistyy uusimman teknologian aikaansaamaan kestävyyteen ja edullisiin valmistuskustannuksiin.

Betonitiilikatto on näyttävä ja kestävä ratkaisu kaiken tyyppisiin kattoihin.Betonitiilikatto on näyttävä ja kestävä ratkaisu kaiken tyyppisiin kattoihin.

Kestävyyttä nykyaikaisella tekniikalla

Betonitiilikatto on tehty kestämään talon koko eliniän: se itse asiassa vain lujittuu ikääntyessään. Betonitiilikatto kestää myös katolla liikkumisen huollon yhteydessä. Betonikattotiilet valmistetaan kovassa paineessa muotoonpuristettavasta betonimassasta. Siksi ne ovat erittäin mittatarkkoja ja tiiviitä. Mittatarkkuus merkitsee tiilien saumatonta yhteensopivuutta. Ne on helppo asentaa ja pysyvät tiiviisti paikallaan. Roskat ja jäätyvä vesi eivät pääse kattotiilien väliin niitä nostamaan tai siirtämään. Betonikattotiilien väri saadaan aikaan läpivärjäämällä betonimassa valmistuksen yhteydessä. Lopuksi tiilet vielä viimeistellään betonimassan värisellä pintamaalilla. Betonitiilikaton ikääntyessä sen sävy voi hieman muuttua, mutta kattotiilen läpivärjäyksen ansiosta tiilikattoa ei tarvitse käsitellä uudelleen.

Laaja kattotiilivalikoima

Monier Oy:llä on markkinoiden laajin kattotiilivalikoima: useita erilaista betonikattotiili- ja savikattotiilimalleja. Myös pintakäsittelyjä ja värivaihtoehtoja on lukuisia.

Lisätietoa tiilikatteesta...
Monier Oy
Sinikalliontie 9
02630 Espoo
www.monier.fi

Avaimet käteen tiilikattoremontti

Jätä yhteydenottopyyntö, niin Ormaxin valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.

 

  • Jätä yhteydenottopyyntö, niin Ormaxin valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.
  • Ilmaisella arviokäynnillä saat tarjouksen kattoremontista, joka ei sido sinua mihinkään. 
Julkaistu
14.1.2008