• Etusivu
  • Talo

Täyslämmin Kastelli-huvila

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Julkaistu 23.10.2007
200710_7158.jpg

Kastelli-Huvila on lattioita ja nurkkia myöten lämpimän vedoton kovallakin tuiskulla. Aamulla voi herätä uuteen päivään ja astella avojaloin aamuaskareille. Kastelli-Huvilan ainutlaatuinen lämpimyys perustuu Kastellin omakotitalosta tuttuun rakentamistapaan. Paikalla tehty huvila on saumaton ja lämmin joka kohdasta.

Ei tuhlaa energiaa


Energian säästö on rakenteen ekologisuutta parhaimmillaan. Kastelli-Huvilan Täyslämmin -rakenne pitää lämmön sisällä. Pudotuslämpö on täysimääräisesti hyödynnettävissä; sisälämpö pysyy asetetussa ja putket ehyenä, vaikka ulkolämpötila laskisi rajustikin. Koska energiaa ei huku tarpeettomasti seinämassan lämmittämiseen, Kastelli-Huvila myös lämpiää nopeasti.

Harkittu ratkaisu!


Kastellin tuttu ja turvallinen rakennustapa takaa ainutlaatuisen lämpimyyden jokaisessa yksityiskohdassa. Teollisesti määrämittaiset osat pystytetään paikanpäällä saumattomaksi ja kiinteäksi kokonaisuudeksi. Huvilapaketti on koottu omatoimista rakentajaa ajatellen; hyvän suunnittelun ja esivalmistuksen ansiosta pystyttäminen on nopeaa ja mukavaa.

Uusi vapaus valita sisustus


Kastelli-Huvilan aidon puurungon ansiosta rakenteet ovat painumattomat eivätkä tuota ongelmia suurenkaan lumitaakan alla. Ovet ja ikkunat avautuvat normaalisti vuosienkin kuluttua. Paikallarakennettu seinä on saumattomuutensa ja liikkumattomuutensa vuoksi ihanteellinen alusta kaikenlaisille tapeteille. Kastelli-Huvilaan voidaan luoda haluttua tunnelmaa tapeteilla, puu- ja hirsipaneeleilla sekä kosteisiin tiloihin laatoilla.

Lämpimän vedottomassa Kastelli-huvilassa on mukava viettää aikaa vaikkapa takkatulen loisteessa piirrellen.
Lämpimän vedottomassa Kastelli-huvilassa on mukava viettää aikaa vaikkapa takkatulen loisteessa piirrellen.

Kastelli-Huvilat: kaikkialle sopiva mallisto


Arkkitehtuuriltaan Kastelli-Huvilat sopivat niin luonnon keskelle kuin rakennettuunkin ympäristöön. Laadukkaat ja toimivat ratkaisut ovat viihtymistä parhaimmillaan. Kastelli-Huvilalla silmä lepää ja mieli virkistyy. Kastellin Täyslämmin Huvila on juurtunut osaksi suomalaista vapaa-ajan asumista. Uusia malleja tulee koko ajan lisää. Kokonaisia mallistoja on jo kolmetoista. Mallistosta löytyy varmasti toiveet täyttävä, täyslämmin vapaa- ajan asunto joka niemeen, notkoon tai vaikka tunturiin.

Valokaari-huvilat edustavat Kastellin uusinta, modernia huvila-arkkitehtuuria. Oleskelutilojen kaarevalla ikkunaseinällä – valokaarella – huvila-asumiseen saadaan aivan uudenlaisia näkymiä sisälle ja ulos. Valokaariikkunoiden kautta avautuvat tontin maisemat muodostavat elävän taulun, jonka aiheet vaihtuvat vuodenaikojen mukaan.

Savotta-Huvilat massiivipuisine hirsinurkkineen ja Täyslämpimine rakenteineen ovat Kastellin erähenkistä mallistoa. Kastellin tavalla toteutettuna, näissä 'hirsikämpissä' on painumaton rakenne ja kaikki nykyajan mukavuudet ympärivuotiseen loman viettoon. Laajoilla terasseilla on tilaa ulkoiluvälineiden huoltoon, saunan jälkeiseen vilvoitteluun tai kesäisin vaikkapa aamukahvitteluun. Tehokkaasti käytetyt neliöt voidaan maksimoida sijoittamalla väliseinät juuri oikeisiin paikkoihin.

Visio on luovien ja osaavien arkkitehtien näkemys modernista loma-asumisesta. Malliston arkkitehtuuri on klassisen selkeää ja linjakasta. Korkealle, vinoon sisäkattoon asti ulottuvat suuret viistot ikkunat antavat Visiolle ainutlaatuisen ilmeensä sisälle ja ulos. Loma-asumisessa luonnolla on ratkaiseva merkitys viihtyisyyteen ja tunnelmaan. Vision oleskelutiloista avautuvat näkymät vaihtuvat vuodenaikojen mukaan. Pihatoiminnot liittyvät tiiviisti asuintiloihin, sillä laajalle terassille on suora yhteys useammasta eri tilasta. Ulkopuolen jykevä puuverhous liittää Vision luontevasti osaksi ympäröivää luontoa.

200710_7167.jpg
200710_7160.jpg
200710_7168.jpg
200710_7159.jpg
200710_7161.jpg
200710_7162.jpg

Ota yhteyttä Kastelli-huvilakauppiaaseen


Unelmoitko omasta lasikuistiateljeesta, tai onko mielessäsi edustava luksusasunto vapaaaikaan? Kastellin Unelma-Huviloista löydät valmiiksi mietityt, täyslämpimät ratkaisut mummonmökistä edustushuviloihin. Kastelli-Huvilalla on mukava tehdä myös töitä. Työpiste valoisalle lasikuistille, ja luova työympäristö on valmis. Tulevaisuuden etätyöpaikka.

Kastelli-Talot Oy
Lekatie 6

90150 Oulu

www.kastelli.fi

Kastelli-Talot Oy
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20071_3134.jpg
Suositut Kastelli-talot
Suomen ostetuimman talomerkin Kastellin suosio perustuu vahvasti sen järkevään rakentamistapaan. Paikallarakentamiseen perustuva Kastelli-järjestelmä varmistaa parhaiten turvalliset ja oikeaoppiset rakenteet ja se on joustava yksilöllisille muutoksille. Kastelli-rakentaja voi myös joustavasti hyödyntää omaa työpanostaaan haluamassaan laajuudessa.
20072_3675.jpg
Markkinajohtaja Kastellilta muuttovalmiit kodit
Suomen ostetuin talomerkki Kastelli on julkistanut oman valmiskotimallistonsa. Rakentajien toivomuksesta syntyneeseen ValmisKastelli-mallistoon on valittu kymmenen erikokoista ja erityylistä valmiskotia. Arkkitehtien suunnittelemat talot ovat 1- ja 2-kerroksisia malleja, joiden suunnittelussa suomalaisten perheiden toiveet ovat olleet etusijalla. Taitavalla arkkitehtisuunnittelulla neliöt on hyödynnetty tehokkaasti, jolloin myös rakentamiskustannuksia on voitu alentaa. ValmisKastelli-talojen tyyli vaihtelee perinteisestä moderniin.
20073_4031.jpg
Vk 6-10 Tapetointiongelmia
Helmikuu on todella lyhyt kuukausi. Tuntuu, että se tuli ja meni saman tien. Kaikkien mahdollisten epidemioiden jälkeen saimme vihdoin aikaa tapetointiin. Jossain aivolohkon takanurkassa oli matkan varrella syntynyt pakkomielle, jonka mukaan makuuhuoneen päätyseinään oli saatava yksivärinen, eläväpintainen tummansininen tapetti. Oli muuten tosi epätoivoinen idea. Kukaan muu ei ilmeisesti ole saanut vastaavaa kuningasajatusta tai ainakaan tämä suuri trendi ei ollut ehtinyt valmistajien tietoon. Ei ollut helppo nakki etsiä sopivaa versiota, mutta tunnetusti härkäpäisinä emme voineet antaa periksikään. Ja lopussa kiitos seisoi, kuten sananlasku lupaa. Sandudd Oy:n maahantuoma Livingwalls –tapetti pelasti meidät julmetulta bensalaskulta ja menetetyiltä hermoilta.
20229_79462.jpg
Näin asennat liukuovet kääntyvien ovien tilalle saneerauskohteessa
Liukuovi ei ole asennettavissa ainoastaan uudiskohteisiin, vaan se sopii mainiosti myös saneeraukseen. Vanhoissa taloissa saneerattaessa vaihdetaan hyvin usein seinälevyjä uusiin. Samassa hoituu myös saranallisten kääntyvien väliovien vaihto paremmin ääntä eristäviin ja seinäpinta-alaa säästäviin, seinän sisään liukuviin välioviin. Vaihto liukuoviin ei voisi olla helpompaa valmiiksi hitsattuja teräselementtejä käyttäen.
20081_8294.jpg
Kerrostaloyksiön remontointi
Rakentaja.fi-sivustolla on alkamassa mielenkiintoinen seurantakohde, Porin keskustassa sijaitsevan kerrostaloyksiön remontointi. Asunto Oy Tähtisilmä sijaitsee Porin keskustassa, näköyhteyden päässä (n. 100 m) linja-autoasemasta. Kaksitoistakerroksinen Tähtisilmä on yksi Porin keskustan korkeimpia taloja. Remontoitava yksiö sijaitsee talon ensimmäisessä kerroksessa. Asunnossa ei ole asuttu muutamaan vuoteen ja aikaisemminkin erilaiset korjaus- ja kohennustyöt on jätetty väliin, varmaan useammalta vuosikymmeneltä. Lähtökohta onkin, että asunto on rakennettava sisältä kokonaan uusiksi.Kohteen seurannassa tulemme tutustumaan asunnon remontoinnin vaiheisiin, ja lisää mielenkiintoa seurantaan tuo remonttikustannusten arviointi etukäteen RemonttiOptimi-kustannusarvio-ohjelmalla. Töiden edistyessä seuraamme remontin teon lisäksi siis arvioitujen remonttikustannusten paikkansa pitävyyttä.
20134_34656.jpg
Keittiökoulu: Keittiön säilytysjärjestelmät kuntoon!
Säilytysjärjestelmät vaikuttavat niin uudessa kuin vanhassakin keittiössä ratkaisevasti keittiön mukavuuteen ja toimivuuteen. Oletko ajatellut parannella keittiötäsi tai ehkä remontoida koko keittiön? Laatikoiden ja kaappien tilan hyödyntämisen voi optimoida erilaisilla säilytysratkaisuilla. Käytännöllisessä keittiössä tila käytetään tehokkaasti hyödyksi ja jokaisella esineellä on oma paikkansa.Keittiön säilytys on osa Keittiökoulua - Tutustu muihin osiin!

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton