Millaisen talopaketin sinä haluaisit kääreisiin?

On kirpakka talviaamu ja sinulla on vapaapäivä. Kuinka ihana olisikaan käpertyä sohvan nurkkaan kahvikupposen kanssa nauttimaan takkatulen lempeästä lämmöstä ja kurkistella lattiaan asti ulottuvista ikkunoista, millaisia taideteoksia se pakkasukko onkaan luonut taas öiseen aikaan terassille ja istutuksien päälle. Nyt eletään jännittävää joulun aikaa ja jokaisen toivelistat alkavat täyttyä erilaisista unelmista ja toiveista. Mitäpä jos puhuttaisiinkin tällä kertaa elämän mittaisesta toiveesta, sinun unelmakodistasi?

Millainen talopaketti sinulle rakennettaisiin? Aloitetaanko haaveiden toteutus nyt?

banner-1244549_1920

Talopaketin valinta omien tarpeiden ja toiveiden mukaan

Toukokuussa 2020 Kastellin laaja talomallisto sai täydennystä aivan upeasta ja erilaisesta talomallistosta, Hirsi-Kastellista. Hirsitalomallisto vastaa jokaisen ajanmukaisiin tarpeisiin, ja on moderni, vaikka materiaali on ollut tuttu sukupolvien ajan. Hirsikodit valmistetaan painumattomasta hirrestä vastuullisesti kasvatettujen metsien suomista materiaaleista.

Haluaisitko kotisi muuttovalmiina?

Huolet pois ja hirsikotia kohti...

Jos haluat kotisi muuttovalmiina, ettei tarvitse kuin kääriä astiat sanomalehtien suojiin ja tuoda ne turvallisesti uuteen keittiöösi niin jätä rakentaminen ja teknisten ratkaisujen toteutus Kastelli-Talot Oy:n ammattilaisille.
Hirsi-Kastellin hirsitalomallisto laajenee koko ajan ja voit valita tarpeitasi vastaavan talon ja pohjaratkaisun usean mallin joukosta. Hirsi-Kastellin asiantuntijat auttavat sinua jo valinnasta lähtien, jolloin voitte katsoa yhdessä miten päin talo kannattaisi sijoittaa tontillenne. Voit poimia unelmiesi materiaalit Collection-sisustuskokonaisuudesta ja toteuttaa omat sisustusideasi laadukkailla merkkituotteilla. Tyylikkäät kiintokalusteet pääset valitsemaan Puustellin laajasta valikoimasta ja mikä parasta, saat asumisvalmiin kodin sisältä ja ulkoa.

Hirsi-Kastellin kodit ovat tarkkaan suunniteltuja kokonaisuuksia, jolloin toteuttaminen on helppoa, laadukasta ja riskitöntä. Valmis koti odottaa sinua ja perhettäsi sovittuna muuttopäivänä. 

Muuttovalmis hirsikoti on luonnollinen valinta

Aisti 100 -hirsitalomalli on avara ja valoisa.Aisti 100 -hirsitalomalli on avara ja valoisa.

Viittä Vaille Valmista hirsikotia pääset vielä "viilamaan"

Tuntuuko sinusta siltä, että haluat päästä vaikuttamaan vieläkin enemmän mm. sisustusratkaisuihin? Ei hätää. Viittä Vaille Valmis-hirsitalomalli on juuri sinua varten suunniteltu. Viittä Vaille Valmis -vaihtoehto sopii sinulle, joka haluat saada hirsikodin melkein valmiina talopakettina, mutta haluat saada kotisi sisäpintoihin ja yksityiskohtiin omien kättesi jäljen näkyviin.

Kastellin ammattilaiset hoitavat vaativat rakentamisen vaiheet puolestasi, ja jättävät perheellesi vapaat kädet kodin sisätilojen pintamateriaalien, kiintokalusteiden sekä kodinkoneiden hankintaan ja asentamiseen. Ammattilaiset rakentavat perustukset, talon ulkoseinät, tekevät sähkö- ja LVI-asennukset sekä toteuttavat talon sisäpuolelta lattian, katon ja seinät viimeistelyjä vaille valmiiksi. Koska turvallisuus ja laatu ovat äärimmäisen tärkeitä arvoja Kastellille, Hirsi-Kastelli toimittaa talopakettiin laadukkaan talotekniikan. 

Hirsitalopakettia voidaan aina muokata mielesi mukaan

Aivan jokaista hirsitalomallia voidaan muokata, jos jokin seikka ei vastaakaan täsmällisesti toiveita. Hirsitalopakettiin voidaan tehdä monia yksilöllisiä valintoja sekä tilaratkaisuihin että toimitussisältöön.

Voit muokata esimerkiksi pohjaratkaisua monin tavoin, jotta uusi terveellinen hirsikoti vastaa juuri sinun perheesi haaveita ja tarpeita. Jos haluat kotiisi vielä enemmän tilaa, avaruutta ja luonnonvaloa, sekin onnistuu!

Muuntele mieleisesi yksilöllinen koti:

 • Pohjaratkaisun voi kääntää sivu- tai pystysuunnassa.
 • Osan pohjasta voi myös puolipeilata.
 • Huoneiden kokoa voidaan muuttaa seiniä siirtämällä tai tiloja yhdistämällä.
 • Pohjaa muokkamaalla voidaan myös kasvattaa talon kokoa.
 • Ikkunoita voidaan siirtää, poistaa tai lisätä haluamiisi ilmansuuntiin.
 • Terassit voidaan muokata haluamasi kokoisiksi ja olohuoneesta on mahdollisuus saada käynti terassille.
 • Seiniä ja sisäkattoa korottamalla saat lisää avaruutta kotiin.
 • Muuta kotisi ulkonäköä katon muodolla.
 • Saat halutessasi pariovet makuuhuoneeseen/kirjastoon.

Näillä valinnoilla räätälöit kodistasi yksilöllisen:

 • Takka + hormi
 • Lisäsuihkut, -wc:t ja -altaat
 • Puukiuas
 • Monipuoliset väli- ja ulko-ovivaihtoehdot
 • Autotalli tai -katos talon yhteyteen
 • Käyttöullakkoristikko
 • Vesikattovaihtoehdot (tiili-, pelti- tai huopakatto)
 • Erilaiset tuotteet kodintekniikkaan
 • Makusi mukaiset valinnat Collection-sisustusvalikoimasta

Aloita sinäkin matkasi kohti uutta omaa hirsikotia tilaamalla esite täältä, istahda rauhassa sohvalle vaikka kahvikupposen kanssa, ja ideoi unelmiesi koti. Toteutetaan se yhdessä!

Tilaa Hirsi-Kastellin esite täältä>>

Hirsi-Kastellin suurin malli Tuntu 154/173, on ajatuksella suunniteltu elämän eri vaiheisiin. Talo palvelee parhaimmillaan sukupolvien ajan ja jakaa historian havinaa sukupolvelta toiselle.Hirsi-Kastellin suurin malli Tuntu 154/173, on ajatuksella suunniteltu elämän eri vaiheisiin. Talo palvelee parhaimmillaan sukupolvien ajan ja jakaa historian havinaa sukupolvelta toiselle.

Haluatko tarjouksen Hirsi-Kastellista?

Jätä yhteydenottopyyntö täältä>>


Tutustu lisää Hirsi-Kastelliin Talovertailu.fi-sivustollamme

Hirsi-Kastelli - Talovertailu.fi

Oletko kiinnostunut Kastelli-taloista? Tilaa Kastelli Talokirja 2021

 
Julkaistu
23.11.2020