Katse katolle – päivitä poistoputki energiatehokkaaksi

Omakotitalon katto ei pysy kunnossa itsestään. Vesikatto onkin yksi talon tärkeimmistä suojista sadetta ja kosteutta vastaan. Valitsemalla oikeat tuotteet pidät kattosi kunnossa ja varmistat talon arvon säilymisen.

Jos suunnittelet kattoremonttia, muista päivittää samalla myös katon poistoputket. Näin tehtiin esimerkiksi Tynin perheessä. Ilmanvaihtoon suomalaisilla katoilla on vuosikymmeniä käytetty VILPE®-poistoputkia. Poistoputkien uusin ja tehokkain ratkaisu on VILPE® FLOW.

FLOW-poistoputket ovat tyylikäs valinta katolle. Jos teet kattoremonttia, niin miksi et vaihtaisi samalla poistoputkia energiatehokkaaseen vaihtoehtoon?FLOW-poistoputket ovat tyylikäs valinta katolle. Jos teet kattoremonttia, niin miksi et vaihtaisi samalla poistoputkia energiatehokkaaseen vaihtoehtoon?

Miksi FLOW on paras valinta poistoputkeksi?

  • Energiansäästö: Poistoputkien hatuissa on noin 40 prosenttia pienempi painehäviö kuin aikaisemmin, minkä ansiosta säästöä syntyy sekä ilmanvaihdon energiankulutuksessa että asumiskustannuksissa.
  • Huippuluokan vedenerotuskyky: Intensiivisen ilmavirtatestauksen ja viimeistellyn muotoilun ansiosta FLOW-tuotteissa on ainutlaatuisen hyvä vedenerottavuus ja suoraan ylöspäin kohdistettu ilmavirtaus. FLOW varmistaa, että poistoputken kautta sadevettä ei päädy katon rakenteisiin.
  • Ulkonäkö: FLOW’n muotokieli on luotu yhteistyössä teollisten muotoilijoiden kanssa. Se on tyylikäs vaihtoehto talon katolle.

maisema_flow

Läpivienti varmistaa liitoksen

Poistoputket tarvitsevat VILPE®-läpiviennin, jotta ne saadaan kiinnitettyä katolle vesitiiviisti. Läpivientejä tarvitaan myös tuloputkia, huippuimureita, antenneja, savupiippuja, antenneja, mastoja ja aurinkokeräimiä varten.

Läpivientien uusin innovaatio on 2K-tuotesarja. Tuotesarjan aluskatteen tiiviste varmistaa sen, että aluskatteen liitos on täysin vedenpitävä. Näin estetään mahdollisen vuotoveden pääsy aluskatteen alapuolisiin eristeisiin.

VILPE®-tuoteperheestä löydät myös esimerkiksi kattoluukut.VILPE®-tuoteperheestä löydät myös esimerkiksi kattoluukut.

VILPE®-tuotteet ovatkin osa huoletonta ja energiatehokasta asumista.

Tuotteet kiinnitettään katolle läpivientien avulla. VILPE®-läpivienti on turvallinen valinta, sillä se on täysin vesitiivis.Tuotteet kiinnitettään katolle läpivientien avulla. VILPE®-läpivienti on turvallinen valinta, sillä se on täysin vesitiivis.

Miksi valita VILPE®-tuote?

  • VILPE®-perheen tuotteet sopivat kaikille katoille, oli kohteena sitten jyrkkä, loiva tai tasainen katto ja katteena tiili, pelti tai huopa.
  • Kotimaisuus: tuotteet valmistetaan Suomessa.
  • VILPE®-tuotteilla on 20 vuoden tekninen takuu, 10 vuoden väritakuu ja sähköosilla 2 vuoden takuu.

 
Päivitetty
6.11.2018