• Etusivu
  • Rakentaminen

Raksa Lahden Messukeskuksessa 9.-11.3.2018

Rakentajan toimitus
Julkaistu 22.02.2018
20182_51790.jpg

Rakentamisen ja remontoinnin suurtapahtuma Raksa järjestetään Lahden Messukeskuksessa 9.-11. maaliskuuta.

Tapahtumasta löytyy tuote- ja palvelutarjontaa pien-, rivi- ja kerrostaloasukkaille sekä uudisrakentajille ja mökin kunnostajille. Messujen teemoina ovat Tee-se-itse DIY, piha & terassi sekä mökki & sauna. Isäntänä tapahtumassa nähdään tuttu remonttimies Jorma Piisinen ja emäntänä toimittaja ja bloggaaja Laura Ruohola.

Parhaat vinkit rakentamiseen, remontointiin, sisustukseen ja piharakentamiseen

Raksassa on ollut vuosien mittaan monipuolinen tietoisku- ja työnäytösohjelma. Niin myös tänä vuonna. Kävijöille on tarjolla runsaasti uusia ideoita rakentamiseen, remontointiin sekä sisustamiseen. Messuille rakentuu myös Pihainfo, jossa on mahdollisuus saada ammattilaisten neuvoja pihasuunnitteluun sekä piharakentamiseen. Hae parhaat vinkit kevään pihatöihin. Ota mukaasi muutama lumeton kuva pihasi muutosta kaipaavasta paikasta. Pihainfon asiantuntijat löytävät toimivat ratkaisut.

Katso messuohjelma »
Lue lisää Pihainfosta »

Messuvieraille ilmainen lisäetu

Palauta kuponki, saat 450-sivuisen Rakenna & Remontoi -opaskirjan veloituksetta (1 kpl / kävijäperhe). Leikkaa kuponki kotiin jaettavasta Raksa-lehdestä tai tulosta se tästä.

Huuda moderni sauna koti- tai mökkipihalle

Tapahtuman loppuhuipennuksena on hyväntekeväisyyshuutokauppa. Huudettavana on arkkitehdin suunnittelema ja Koulutuskeskus Salpauksen rakennusalan opiskelijoiden rakentama saunarakennus. Huutokaupan tuotto jaetaan kahden alueellisen nuorison syrjäytymistä estävän tahon kesken. Meklarina toimii messuisäntä Jorma Piisinen.

Lue lisää saunahuutokaupasta ja mahdollisuudesta jättää ennakkotarjous »

Perjantaina ohjelmaa ammattilaisille

Raksa huomioi tänä vuonna alan ammattilaiset entistä paremmin ja tarjoaa ensimmäisenä näyttelypäivänä perjantaina 9.3. alan toimijoille sekä alaa opiskeleville vapaan sisäänpääsyn asiakaskutsukortilla. Ammattilaispäivänä järjestetään ammattilaisseminaari, joka tarjoaa laadukasta ja ajankohtaista sisältöä. Seminaarin pääpuhujana toimii asunto-, energia- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen.

Lue lisää ammattilaispäivästä »

Aukioloajat

Perjantai 9.3.2017 klo 10-17
Lauantai 10.3.2017 klo 10-17
Sunnuntai 11.3.2017 klo 10-16

Katso messujen sijainti »

Sisäänpääsy

Aikuiset 12 €
Eläkeläiset,opiskelijat ja työttömät 10 €
Alle 16-vuotiaat veloituksetta aikuisen seurassa
Ryhmälippu (minimi 10 hlöä) 10 € /hlö
Sotaveteraanit veloituksetta
Perjantaina 9.3. ammattilaiset veloituksetta

Pysäköinti 8 € kassalta

Osta liput ennakkoon netistäSIIRRY VERKKOKAUPPAAN »


20182_51789.jpg
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

201310_36770.jpg
Ilmavesilämpöpumppu tekee ilmasta lämpöä
Ilma, jos mikä, on ympäristöystävällinen tapa lämmittää kotisi. Sitä on jatkuvasti ympärillä saatavissa – miksi siis sitä ei hyödynnettäisi? Ilman hyödyntäminen onnistuu suht alhaisin kustannuksin ja tuo säästöä ilman hyödyntäjälle.Lue lisää NIBE ilmavesilämpöpumpuista
20101_19847.jpg
Painotuore Rakentaja.Fi-vuosikirja
Rakentaja.fi-vuosikirjaksi nimensä muuttaneen printtituotteemme ensimmäinen osa tulee näinä päivinä painosta. Toinen osa ilmestyy keväällä. Molempien painos on 50 000 kpl, joten maailmalle jaetaan vuoden aikana runsaat 20 miljoonaa sivullista rakentamisen infoa – parhailta materiaali- ja palveluntarjoajilta!Kirjat postitetaan kaikille uusille jäsenille, jotka liittyvät palveluumme ja joiden hankkeena on omakotitalon, asuinhuoneiston tai vapaa-ajan asunnon rakentaminen tai remontointi. Kirjaa jaetaan myös messuilla.Koska eräs kumppanuuden kulmakiviä on, että kaikki markkinoivat kaikkia, voi kirjoja käyttää myös erilaisten asiakastilaisuuksien houkuttimena. Ota yhteyttä, kerromme esimerkkejä.
20086_11478.jpg
Juhannuksen taikoja
Kesäpäivän seisauksen tienoille sijoittuvana juhannuksena juhlitaan vuoden lyhintä yötä. Juhannukseen on aina liittynyt samantapaisia uskomuksia kuin pääsiäiseen; noidat, demonit ja muut voimat ovat silloin valloillaan. Viisas osaa suojautua näiltä voimilta ja toisaalta osaa käyttää hyväkseen tietoa maagisista voimista rikkautta tai rakkautta etsiessään. Juhannusyönä nämä salat tosin avautuvat vain niille, jotka malttavat ja osaavat niitä tutkia ja tulkita.
20205_64671.jpg
Karanteenikyselyn tulokset julki - täältä ostamme tarvikkeet
Teimme pienen karanteenikyselyn lukijoillemme, selvittääksemme missä mennään remontoinnin suhteen tällä hetkellä. Onko remontointihalukkuus lisääntynyt vai laskenut? Mitä tapahtui remonttibudjetille? Mistä nyt hankitaan tarvikkeet?Vastaajista ylivoimaisesti suurin osa oli harrastelijoita ja ikäjakauma oli tasaisesti ikäryhmältään 45 vuodesta eteenpäin. Tosin peräti 12 % vastaajista ei tuntenut kuuluvansa mihinkään tiettyyn ryhmään: harrastelijoihin, puoliammattilaisiin tai ammattilaisiin. Ammattilaisia joukossa oli ainoastaan 4 %. Nyt siis antoivat äänensä rakentamisen asiakkaat.
20097_17673.jpg
Talo Valo on LVI-talo
Asuntomessujen messukohde 34, Herrala-Talojen Talo Valo, on rakennettu myös LVI-taloksi. Matalaenergiatalon talotekniikka nojautuu pitkälti Uponor pientaloratkaisu -konseptiin kuuluviin taloteknisiin järjestelmiin. Tavoitteena ei ole ollut rakentaa "tulevaisuuden taloa". Sen sijaan se tuo messuilla nähtäväksi jo nyt jokaisen saavutettavissa olevia, energiatehokkuutta, turvallisuutta ja asumismukavuutta lisääviä pitkälle kehitettyjä LVIjärjestelmiä.
20126_31288.jpg
Rakennusurakka tulossa - mistä aloittaa?
Asiakas on aina oikeassa! Selkeät budjetit ja aikataulut sekä kommunikaatio asiakkaidemme kanssa ja asiakkaan intressien valvonta luo puitteet onnistuneille projekteille. Lisäksi ne luovat läpinäkyvyyttä ja turvallisuutta asiakkaillemme. Olipa haaveenasi sitten kylpyhuoneen uudistaminen tai lapsuuden nukkekodin muuttaminen todelliseksi me voimme auttaa sinua!Lisää Pen & Hammerin -palveluista...

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton