• Etusivu
  • Talo

VILPE® Aluskatteen 2K-tiiviste on aukoton ratkaisu katonläpivienteihin

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Vilpe Oy
Päivitetty 19.10.2023
20163_45629.jpg

VILPE® Aluskatteen 2K-tiiviste sisältyy VILPE® Classic Vino 2K läpivientiin ja on ostettavissa myös erikseen lisätarvikkeena.

Täysin uudenlainen kaksikomponenttinen aluskatteen tiiviste tekee tehtävänsä pahimmallakin säällä: Koska 2K-tiiviste ulottuu saumattomasti katon aluskatteen alta läpiviennin yläosaan asti, se estää täysin veden ja lumen pääsyn läpiviennin reiästä katemateriaalin ja aluskatteen väliin ja edelleen eristeisiin. Uusi aluskatteen 2K-tiiviste on jatkossa mukana yleisimmissä, tutuissa ja toimivissa VILPE®-katonläpivientisarjoissa: Aalto 2K, Classic Vino 2K, Muotokate 2K, Tiili 2K, Unitile 2K ja Vittinge 2K.

Tutustu 2K-esitteeseen

VILPE®-kattoläpiviennit sekä muut VILPE®-tuotteet on suunniteltu tee-se-itse -periaatteella. Yksi henkilö riittää tekemään kaikki asennuksessa tarvittavat työvaiheet asennusohjeita noudattaen. Paketeissa tulevatkin mukana kaikki asennuksessa tarvittavat osat eikä erikoistyökaluja tarvita.

Uusi VILPE® Unitile 2K -läpivienti korvaa Universalin

Universal-tiililäpivienti on päivitetty täysin uudeksi VILPE® Unitile 2K -läpivienniksi. Uusi läpivienti on aikaisempaa vieläkin helpompi asentaa ja pakkaus on aiempaa ympäristöystävällisempi, koska nyt yksi tiivisteratkaisu toimii kaikille tiilikatteille! Unitilen avulla saat VILPE®-tuotteet asennettua aikaisempaa jyrkemmille katoille – jopa 57 asteen kaltevuuteen saakka – Classic Vinosta tutun muodon ansiosta. Muutoksen myötä Universal-läpivienti poistuu tämän vuoden aikana VILPE®-valikoimasta.

Lue lisää esitteestä

VILPE® Unitile 2K -läpivienti.
VILPE® Unitile 2K -läpivienti.

VILPE® ECo-huippuimuri säästää energiaa

VILPE® Eco-huippuimurissa on 0-10 voltin jännitteellä ohjattava tasavirtamoottori, jonka energiantarve on vain 40 – 60 % perinteisen vaihtovirtamoottorillisen imurin kulutuksesta. ECo-huippuimuri voidaan liittää talotekniikan automaattiseen ohjausjärjestelmään ja pienen energiakulutuksensa ansiosta se sopii hyvin matalaenergiataloihin.

VILPE®-huippuimurilla voidaan huolehtia koko asunnon ilmanvaihdosta tai erillistilojen, kuten keittiön tai kylpyhuoneen kohdepoistosta. Huippuimurilla likainen ilma, hajut ja kosteus poistetaan sisätiloista tehokkaasti ja hiljaisesti. VILPE®-huippuimuri takaa ensiluokkaisen sisäilman koko asuntoon.

Tutustu ECo-huippuimuriesitteeseen!

VILPE® ECo-huippuimuri.
VILPE® ECo-huippuimuri.

Keittiötilojen kohdepoisto suositellaan toteutettavaksi erillisellä, liesikuvun ja huippuimurin muodostamalla ilmanvaihtojärjestelmällä. Siten poistettava likainen ja rasvainen ilma ei leviä koko talon ilmanvaihtokanavistoon ja likaa hankalasti puhdistettavia kanavia. VILPE® ECo-huippuimurit soveltuvat pienen energiankulutuksensa ansiosta mainiosti yksityisasuntojen keittiötilojen ilmanvaihtoon.

Osta VILPE®n huippuimureita Verkkokaupasta!

Katso VILPE® Aluskatteen 2K-tiivisteen asennusvideo!

Vilpe Oy
Talo
katto
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

201811_55334.jpg
Katse katolle - päivitä poistoputki energiatehokkaaksi
Omakotitalon katto ei pysy kunnossa itsestään. Vesikatto onkin yksi talon tärkeimmistä suojista sadetta ja kosteutta vastaan. Valitsemalla oikeat tuotteet pidät kattosi kunnossa ja varmistat talon arvon säilymisen.Jos suunnittelet kattoremonttia, muista päivittää samalla myös katon poistoputket. Näin tehtiin esimerkiksi Tynin perheessä. Ilmanvaihtoon suomalaisilla katoilla on vuosikymmeniä käytetty VILPE®-poistoputkia. Poistoputkien uusin ja tehokkain ratkaisu on VILPE® FLOW.
200711_7348.jpg
VILPE tekee puhtaan sisäilman
Kodin puhdas, terveellinen ilma ei ole itsestäänselvyys. Pientaloissa, rivitaloissa ja kerrostaloissa asuvat ihmiset ja lemmikkieläimet ovat jatkuvasti alttiina huoneiston sisäilmassa oleville epäpuhtauksille kuten pölylle, hajuille, käryille ja kosteudelle.Likainen tai kostea ilma, joka ei pääse poistumaan rakennuksesta hallitusti, tiivistyy ja lopulta kiinnittyy rakenteisiin aiheuttaen vuosien kuluessa näiden kunnon heikkenemistä sekä epäpuhtauksia huoneilmaan. Nämä voidaan estää riittävällä ilmanvaihdolla.Painovoimainen ilmanvaihtojärjestelmä, joka perustuu lämpimän sekä ulkoilmaa kevyemmän ilman nousuun pystyhormia pitkin ylös katolle, ei toimi hallitusti juuri missään sääolosuhteissa. Painovoimainen ilmanvaihtojärjestelmä ei siksi täytä nykymääräysten mukaan asukkaiden ja käyttäjien terveys- ja olosuhdevaatimuksia eikä rakennusten kunto säily riittävän hyvänä.Koneellisella poistoilman vaihdolla saavutetaan huoneistojen sisäilman puhtaudelle selvästi parempi laatutaso kuin painovoimaisella ilmanvaihdolla. Tämä perustuu siihen, että epäpuhtauksia, käryjä, hajuja ja kosteutta runsaasti sisältävä jäteilma poistuu koneellisen poistoilmanvaihdon venttiilien ja kanavien kautta pystyhormiin puhaltimen avulla ja sieltä edelleen ulkoilmaan poistoputken tai huippuimurin kautta. Pystyhormin yläpäässä olevan sähkökäyttöinen huippuimuri imee likaisen ja kostean ilman pystyhormista ja sitä kautta huoneistosta, sekä puhaltaa tämän likaisen ilman eli ns. jäteilman ulkoilmaan.
20235_81907.jpg
VILPE-tuotteet osana ilmanvaihtojärjestelmää
VILPE-tuotteet osana ilmanvaihtojärejstelmää pitävät sekä sisäilman puhtaana että kattorakenteet terveinä. Järjestelmä sopii sekä uudisrakentamiseen että korjausrakentamiseen. VILPE-tuotteet löydät LVI-alan liikkeistä, rautakaupoista ja kateainevalmistajilta.
Kelatuotteet
Peltituotteet – muun muassa kelat, reikälevyt ja arkit – rakentamisen monipuoliseen käyttöön
Metehen laaja raaka-ainevarasto on yksi Suomen kattavimpia ja tarjoaa laadukkaan sekä kilpailukykyisen vaihtoehdon raaka-ainetoimituksille. Joustavan palvelun ja nopean tuotannon avulla varmistetaan sujuvat toimitukset asiakkaille. Erikokoisten kelojen lisäksi Metehe toimittaa rainoja, arkkeja sekä reikälevytuotteita.
Naantalin asuntomessujen kohde Villa Pinta
Kuparin värinen peltikatto oli ykkösvalinta Kati Jensenin messutaloon – ”Se on moderni ja näyttää hyvältä”
Naantalin asuntomessujen isoin kohde, 301 kerrosneliön Villa Pinta näyttää mukautuvan lähes saumattomasti ympäröivään maisemaan. Modernin ekopuutalon vetonaula ei kuitenkaan ole pelkkä puinen rakenne vaan pellin hyödyntäminen, unohtamatta lähes 100 neliön suuruista kattoterassia.
202110_72983.jpg
Rakennusmateriaalien osto ja myynti on ympäristöteko
Rakentajapörssi oli aikoinaan suosittu palvelu. Vaikka palvelu on poistunut, se ei tarkoita sitä, että vielä käyttökelpoinen materiaali pitäisi kipata roskalavalle. Vanhallekin materiaalille ja tuotteelle voi löytyä järkevä uusiokäyttökohde.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton