• Etusivu
  • Rakentaminen

Täyslämmin Kastelli-huvila on ympärivuotisten ykkönen

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Päivitetty 25.04.2013
20131_33573.jpg

Täyslämmin Kastelli-huvila mahdollistaa vapaa-ajanasumisen ympäri vuoden.

Viihtyisää vapaa-aikaa ympäri vuoden täyslämmin Kastelli-huvila

Huippusuositut Kastellin Täyslämpimät huvilat on suunniteltu ja rakennettu ympärivuotiseen loma-asumiseen. Arkkitehtien suunnittelema Kastelli-huvila on viihtyisä vapaa-ajanasunto, joka toimii täydellisesti myös ympärivuotisena kakkosasuntona. Kaikkien Kastelli-huviloiden lämpimyys, mukavuus ja huolettomuus ovat samaa korkeaa tasoa kuin Kastellin omakotitaloissa.

Toimivassa ja tasokkaasti varustellussa huvilassa on mukava viettää vapaa-aikaa perheen ja ystävien parissa. Ja joskushan voi myös tehdä etätöitäkin rauhoittavan luonnon keskellä. Kastellissa huvilaelämä on parhaimmillaan!

Tilaa esite

Täyslämmin rakenne säästää energiaa

Kastelli-huvilan ainutlaatuinen lämpimyys perustuu Kastellin omakotitaloista tuttuun rakentamistapaan. Seinä on saumaton ja joka kohdastaan energiatiivis. Täyslämmin rakenne pitää lämmön sisällä, säästää energiaa eikä kovakaan tuuli tai pakkanen tule sisään pilaamaan lomatunnelmaasi.

Kastelli-huvilassa on aito puurunko, joka ei painu eikä tuota ongelmia suurenkaan lumitaakan alla. ovet ja ikkunat avautuvat vuosienkin kuluttua normaalisti.

Jokaiseen niemeen, notkoon ja saarelmaan – tai vaikkapa tunturiin täyslämmin Kastelli-huvila!

Kastelli-huviloiden monipuolinen mallisto ja ammattitaitoinen arkkitehtisuunnittelu takaavat, että omistamasi rakennuspaikka saa arvoisensa rakennuksen. Taidokkaasti suunniteltu huvila maastoutuu sulavasti kaikenlaiseen ympäristöön.

Tutustu Kastellin huvilamallistoon

Luonto
Luonto

Saumatonta tunnelmaa

Kastelli-huvilan seinä on saumattomuutensa ansiosta ja liikkumattomuutensa vuoksi ihanteellisin alusta kaikenlaisille tapeteille ja laatoille. Nyt voit luoda vapaa-ajanasuntoonkin mieleisesi tunnelman.

Tapetit eivät ryppyile ja liikkumaton seinäpinta takaa, että laatat eivät halkeile. Tai jos haluat puupintaa, niin sekin onnistuu: paneelia pystyyn ja vaakaan tai hirsitunnelmaa hirsipaneelilla. Rakenne ei rajoita – valitse vapaasti!

Toiveiden huvila valitsemallasi tavalla

Kastellilta saat uuden huvilasi omien toiveittesi mukaan. Valintasi tukena sinulla on markkinajohtaja Kastellin Suomen laajin huvilamallisto. monet suosikkimallit on saatavissa joustavasti Viittä Vaille Valmiina, mikä sisältää jopa LVIS-työt. Koko laajan Kastelli-malliston saat Peruspakettina, jolloin voit toteuttaa yksilöllisemmätkin toiveesi.

Valokaari E
Valokaari E
Kastelli-Talot Oy
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20071_3134.jpg
Suositut Kastelli-talot
Suomen ostetuimman talomerkin Kastellin suosio perustuu vahvasti sen järkevään rakentamistapaan. Paikallarakentamiseen perustuva Kastelli-järjestelmä varmistaa parhaiten turvalliset ja oikeaoppiset rakenteet ja se on joustava yksilöllisille muutoksille. Kastelli-rakentaja voi myös joustavasti hyödyntää omaa työpanostaaan haluamassaan laajuudessa.
20072_3675.jpg
Markkinajohtaja Kastellilta muuttovalmiit kodit
Suomen ostetuin talomerkki Kastelli on julkistanut oman valmiskotimallistonsa. Rakentajien toivomuksesta syntyneeseen ValmisKastelli-mallistoon on valittu kymmenen erikokoista ja erityylistä valmiskotia. Arkkitehtien suunnittelemat talot ovat 1- ja 2-kerroksisia malleja, joiden suunnittelussa suomalaisten perheiden toiveet ovat olleet etusijalla. Taitavalla arkkitehtisuunnittelulla neliöt on hyödynnetty tehokkaasti, jolloin myös rakentamiskustannuksia on voitu alentaa. ValmisKastelli-talojen tyyli vaihtelee perinteisestä moderniin.
20073_4031.jpg
Vk 6-10 Tapetointiongelmia
Helmikuu on todella lyhyt kuukausi. Tuntuu, että se tuli ja meni saman tien. Kaikkien mahdollisten epidemioiden jälkeen saimme vihdoin aikaa tapetointiin. Jossain aivolohkon takanurkassa oli matkan varrella syntynyt pakkomielle, jonka mukaan makuuhuoneen päätyseinään oli saatava yksivärinen, eläväpintainen tummansininen tapetti. Oli muuten tosi epätoivoinen idea. Kukaan muu ei ilmeisesti ole saanut vastaavaa kuningasajatusta tai ainakaan tämä suuri trendi ei ollut ehtinyt valmistajien tietoon. Ei ollut helppo nakki etsiä sopivaa versiota, mutta tunnetusti härkäpäisinä emme voineet antaa periksikään. Ja lopussa kiitos seisoi, kuten sananlasku lupaa. Sandudd Oy:n maahantuoma Livingwalls –tapetti pelasti meidät julmetulta bensalaskulta ja menetetyiltä hermoilta.
20146_39989.jpg
Muuttovalmis Honka Terve Talo-konsepti esittäytyy
VTT:n sertifioimassa muuttovalmiissa Honka Terve Talossa voidaan asua turvallisesti, ilman pelkoa huonosta ilmanlaadusta. Honka Terve Talo suunniteltiin yhteistyössä Allergia- ja astmaliiton kanssa, ja se sai myös ensimmäisenä kokonaisvaltaisena rakennuskonseptina Allergiatunnuksen käyttöoikeuden. Vastaavanlaista yhteistyömallia ei ole koskaan aikaisemmin pystytty toteuttamaan rakennusalalla.
suuri olohuone ja kattoon asti ulottuvat ikkunat
Älä päästä budjettia paukkumaan - ota rakennusprojektiin ammattitaitoinen suunnittelija
Rakennusprojektit ja remonttikohteet ovat aina yksilöllisiä aivan kuten asukkaatkin, joille koteja tehdään. Siksi myös ammattitaitoiselta suunnittelutyöltä vaaditaan asiakaslähtöisyyttä ja ketterää muuntautumista erilaisiin tarpeisiin.
201811_55388.jpg
Varaudu syksyn sateisiin ja kevään sulamisvesiin
Syksyn saapuessa on hyvä varautua sateisiin ja talven tuloon. Välillä runsaidenkin syyssateiden vesimäärän hallittuun poistoon kannattaa varautua muutamalla pienellä huolto- ja tarkistustoimenpiteellä. Syyshuolto auttaa samalla myös kevään sulamisvesien suhteen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton