Täyslämmin Kastelli-huvila on ympärivuotisten ykkönen

Viihtyisää vapaa-aikaa ympäri vuoden täyslämmin Kastelli-huvila

Huippusuositut Kastellin Täyslämpimät huvilat on suunniteltu ja rakennettu ympärivuotiseen loma-asumiseen. Arkkitehtien suunnittelema Kastelli-huvila on viihtyisä vapaa-ajanasunto, joka toimii täydellisesti myös ympärivuotisena kakkosasuntona. Kaikkien Kastelli-huviloiden lämpimyys, mukavuus ja huolettomuus ovat samaa korkeaa tasoa kuin Kastellin omakotitaloissa.

Toimivassa ja tasokkaasti varustellussa huvilassa on mukava viettää vapaa-aikaa perheen ja ystävien parissa. Ja joskushan voi myös tehdä etätöitäkin rauhoittavan luonnon keskellä. Kastellissa huvilaelämä on parhaimmillaan!

Tilaa esite

Täyslämmin Kastelli-huvila mahdollistaa vapaa-ajanasumisen ympäri vuoden.Täyslämmin Kastelli-huvila mahdollistaa vapaa-ajanasumisen ympäri vuoden.

Täyslämmin rakenne säästää energiaa

Kastelli-huvilan ainutlaatuinen lämpimyys perustuu Kastellin omakotitaloista tuttuun rakentamistapaan. Seinä on saumaton ja joka kohdastaan energiatiivis. Täyslämmin rakenne pitää lämmön sisällä, säästää energiaa eikä kovakaan tuuli tai pakkanen tule sisään pilaamaan lomatunnelmaasi.

Kastelli-huvilassa on aito puurunko, joka ei painu eikä tuota ongelmia suurenkaan lumitaakan alla. ovet ja ikkunat avautuvat vuosienkin kuluttua normaalisti.

Jokaiseen niemeen, notkoon ja saarelmaan – tai vaikkapa tunturiin täyslämmin Kastelli-huvila!

Kastelli-huviloiden monipuolinen mallisto ja ammattitaitoinen arkkitehtisuunnittelu takaavat, että omistamasi rakennuspaikka saa arvoisensa rakennuksen. Taidokkaasti suunniteltu huvila maastoutuu sulavasti kaikenlaiseen ympäristöön.

Tutustu Kastellin huvilamallistoon

LuontoLuonto

Saumatonta tunnelmaa

Kastelli-huvilan seinä on saumattomuutensa ansiosta ja liikkumattomuutensa vuoksi ihanteellisin alusta kaikenlaisille tapeteille ja laatoille. Nyt voit luoda vapaa-ajanasuntoonkin mieleisesi tunnelman.

Tapetit eivät ryppyile ja liikkumaton seinäpinta takaa, että laatat eivät halkeile. Tai jos haluat puupintaa, niin sekin onnistuu: paneelia pystyyn ja vaakaan tai hirsitunnelmaa hirsipaneelilla. Rakenne ei rajoita – valitse vapaasti!

Toiveiden huvila valitsemallasi tavalla

Kastellilta saat uuden huvilasi omien toiveittesi mukaan. Valintasi tukena sinulla on markkinajohtaja Kastellin Suomen laajin huvilamallisto. monet suosikkimallit on saatavissa joustavasti Viittä Vaille Valmiina, mikä sisältää jopa LVIS-työt. Koko laajan Kastelli-malliston saat Peruspakettina, jolloin voit toteuttaa yksilöllisemmätkin toiveesi.

Valokaari EValokaari E
 
Julkaistu
28.1.2013