Kestävä tiilikatto luonnollisilla mattasävyillä

Betonikattotiiliuutuus Ormax Polar on kehitetty pohjoisen ilmanalan vaativiin olosuhteisiin - Suomessa ja nimenomaan suomalaiseen ilmastoon. Ormax Polar onkin toistaiseksi edistyksellisin ja kestävin betonikattotiili.

Onko talossasi vanha vesikatto? - Valitse helpoin tie uuteen kattoon

Jätä yhteydenottopyyntö täältä!
Katto on rakennuksen viides julkisivu, joten oikeaan osunut materiaalivalinta on erittäin tärkeä paitsi koko talon rakennusteknisen toimivuuden ja kestävyyden, myös sen arkkitehtuurin kannalta.Katto on rakennuksen viides julkisivu, joten oikeaan osunut materiaalivalinta on erittäin tärkeä paitsi koko talon rakennusteknisen toimivuuden ja kestävyyden, myös sen arkkitehtuurin kannalta.

Pitkälle kehitetty kattotiili

Olemme hyödyntäneet Ormax Polarin kehityksessä kaikki tähänastiset kokemuksemme betonikattotiilistä ja tietomme kattomateriaalille asetettavista vaatimuksista. Lisäksi olemme ottaneet huomioon kiristyvät energiatehokkuusvaatimukset ja ilmastomuutoksen mukanaan tuomat äärimmäiset sääolosuhteet, kertoo Monier Oy:n myyntijohtaja Kim Henriksson.

Ormax Polarin muotoilu ja pehmeät värisävyt ovat saaneet inspiraationsa pohjoisesta luonnosta ja istuvat hyvin pohjoismaiseen, maanläheiseen ja pelkistettyyn arkkitehtuuriin.

Minkälainen tiilikate sopii sinun taloosi?
Kokeile erilaisia tiilimalleja!

Uudenlainen pinnoite

Betonikattotiilimassan koostumuksen ja valmistekniikan lisäksi Ormax Polarin pitkäikäisyyteen vaikuttaa voimakkaasti sen aivan uudenlainen pinnoite. Sen ansiosta kattotiili säilyttää luonnollisen sävynsä yli 30 % pidempää kuin muut vastaavat betonikattotiilet. Pinnoite mahdollistaa myös tiilen silkinhohtoiset, luonnolliset mattasävyt, jotka sopivat hyvin suomalaiseen makuun ja rakentamiseen.

Ormax Polarin pinnoite on kehitetty heijastamaan tehokkaasti auringon lämpöä. Se auttaa pitämään sisäilman miellyttävänä myös moderneissa, erityisen energiatehokkaissa rakennuksissa. Ominaisuudella on suuri vaikutus varsinkin mustan tiilikaton alla. Ero voi perinteiseen mustaan tiilikattoon verrattuna olla kuumana kesäpäivänä sisätiloissa useampia asteita.

Entistäkin kestävämpi Protector+

Ormax Polarit valmistetaan Monierin Orimattilan kattotiilitehtaalla, kuten Ormax, ja Ormax Protector - betonikattotiiletkin. Pinnoitekehitystä on hyödynnetty myös Protector-kattotiilen kehittämisessä. Pitkäikäinen Protector+ on uudenlaisen pinnoitteensa ansiosta entistäkin kestävämpi. Uusi, kiiltävä pinnoite antaa tiilelle kauniin, tehokkaasti likaa ja kasvillisuutta hylkivän pinnan. Se suojaa myös uv-säteilyltä, joten kattotiilen voimakkaat värit pysyvät pitkään haalistumattomana. Kestävillä Ormax Polar ja Protector +-betonikattotiilillä on 30 vuoden takuu.

Protector +:n syvät värit ovat ruukunpunainen, syvänpunainen, graniitinharmaa, hiilenmusta, ja pähkinänruskea.Protector +:n syvät värit ovat ruukunpunainen, syvänpunainen, graniitinharmaa, hiilenmusta, ja pähkinänruskea.

Suomen suosituin kattotiili

Kotimaisia Ormax-betonikattotiiliä on valmistettu jo yli kaksikymmentä vuotta ja niiden edeltäjiä aina 1974 alkaen. Nykyiset Ormax-tiilet sekä uuden sukupolven Ormax Protector+ ja Ormax Polar valmistetaan Orimattilan tehtaalla Pennalassa. Tuotteille on myönnetty Avainlippu-tunnus merkiksi kotimaisuudesta. Ormax-tiili löytyy jo yli 150 000 suomalaisen kodin katolta.

Tutustu Monierin laajaan kattotiilivalikoimaan tästä!

Ammattilainen avuksi kattoasennukseen?

Kun haluat varmistaa, että talosi on katettu korkealaatuisilla kattotiilillä sekä juuri niihin suunnitelluilla kattotarvikkeilla, valintasi on Monier Kattopaketti. Kokonaisratkaisu sisältää kaiken mitä kattoosi tarvitset.

Mitä tulee uuden kattosi asennukseen, parhaan asiantuntemuksen tarjoaa Monierin Valtuutettujen asentajien verkosto. Verkoston jäsenillä on viimeisin tieto ja osaaminen Monier tuotteista ja ratkaisuista.

Nämä kattoammattilaiset osaavat toteuttaa vaativimmatkin kattoprojektit. Valtuutetut asentajamme ovat luotettavia ammattilaisia juuri tiilikattojen asentamisessa.

Täältä löydät asiantuntevan ammattilaisen toteuttamaan työn alusta loppuun tai juuri haluamassasi laajuudessa.

Miksi tiilikatto on oikea valinta?

  • Suomalaiseen arkkitehtuuriin ja maisemaan sopiva tiilikatto on kestävä, äänetön ja talon arvoanostava katevaihtoehto.
  • Tiilikatto sopii erinomaisesti niin uudisrakennukseen kuin vanhan talon korjaukseen.
  • Nykyaikaisessa kattotiilessä helppo asennettavuus ja jykevyys yhdistyvät uusimman teknologian aikaansaamaan kestävyyteen ja edullisiin elinkaarikustannuksiin.
  • Kattotiili on tekniseltä käyttöiältään pitkäikäisin katemateriaali Suomessa
  • Uusilla kattotiilillä voidaan toteuttaa myös hyvinkin moderni ja yksilöllinen kattoratkaisu.
  • Tiilikatto on hinnaltaan varsin kilpailukykyinen vesikatevaihtoehto.

Avaimet käteen tiilikattoremontti

Jätä yhteydenottopyyntö, niin Ormaxin valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.

 

  • Jätä yhteydenottopyyntö, niin Ormaxin valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.
  • Ilmaisella arviokäynnillä saat tarjouksen kattoremontista, joka ei sido sinua mihinkään. 
Päivitetty
28.2.2013