Rakentaja.fin yhteydenottopalvelun kautta voi jättää yhteydenottopyyntöjä rakennusalan yrityksille heidän tuotteistaan ja palveluistaan. Samalla lomakkeella voi jättää pyynnön usealle yritykselle yhdellä kertaa.

Avaa alla olevasta yhteydenottovalikosta aihepiiri ja haluamasi tuote/palvelu, josta haluat pyytää yhteydenottoa. Rastita haluamasi toimijat. Yritysten edustajat ottavat sinuun yhteyttä.

Olet pyytämässä yhteydenottoa seuraavista tuotteista / palveluista:
 

Eskon Injektointipalvelut ja kopo-laattojen korjaukset

Eskon Oy on injektointikorjauksiin erikoistunut yritys, joka opo-laattoja, eli alustastaan irti olevia laattoja. Eskon tekee myös betoniin muodostuneiden halkeamien korjausta eli rakenteiden vahvistamista.
EsKon Oy

Honka hirsihuvilat

Hongan lomakotivalikoima kattaa vaativimmatkin loma-asumisen tarpeet. Kodikkuus sekä toiminnallisuus ovat olleet suunnittelussa kantavana ajatuksena.
Honka hirsihuvilat

Honka hirsiset mökit ja saunamökit

Perinteistä puutalorakentamista kunnioittavien hirsitalojen julkisivuja hallitsevat ristikkoikkunat ja eri tasoissa polveilevat katot. Kauniit mökit istuvat suomalaiseen maisemaan.
Honka mökit ja saunamökit

Honka mökin laajennus

Kaipaatko lisätilaa mökille? Hanki modernia lisätilaa mökillesi Hongan Laajennuspalvelulla. Suunnitteluta siis mökkisi laajennus nyt.
Honka mökin laajennus

Jukkatalo huvilat

Jukkatalon huvilamallistosta löytyy monenlaiset ratkaisut suomalaiseen maisemaan. Tilaratkaisut tarjoavat monipuoliset käyttömahdollisuudet koko perheelle.
Jukkatalo Oy

Kontio-hirsihuvilat

Kontio tarjoaa laajan valikoiman upeita hirsimökkejä ja -huviloita, näyttävää perinnettä, luontoon sopivuutta mutta myös modernia mökki-ilmettä ja persoonallisia ratkaisuja Kontion tapaan.
Kontiotuote Oy

Alavus-ikkunat ja -ovet

Laadukkaat, suomalaiset ikkunat ja ovet kotimaiselta valmistajalta.
Alavus-ikkunat ja -ovet

Halltex-ovet

Suomalaisten puuseppien ammattitaito ja parhaat materiaalit takaavat Halltex-ovien korkean laadun. Voit jättää yhteydenottopyynnön!
Ulko-ovet ja autotallin ovet

Liune-väliovet

Liune Door on kotimaisen mitoituksen mukainen liukuva väliovi. Liukuovikokonaisuudessa ovilevy liukuu seinärakenteen sisään. Ovi ei ole enää koskaan tiellä! Yksi Liune-ovi antaa lisätilaa asumiseen 1-3 neliötä.
Aulis Lundell Oy

Lumon-lasiterassit

Lasitettu terassi tuo luonnon lähemmäksi. Lumon lasiterassi sopii hyvin erityyppisiin rakennuksiin, olipa kyseessä omakotitalo, rivitalo tai vapaa-ajan asunto. Haluatko ilmaisen suunnittelu- ja arviokäynnin koskien terassin laseja?
Lumon Suomi Oy

Lumon-parvekelasitukset

Lasitettu parveke suojaa huonolta säältä ja ilmassa lenteleviltä roskilta. Haluatko ilmaisen suunnittelu- ja arviokäynnin koskien parvekkeen laseja?
Lumon Suomi Oy

TERCA-julkisivutiilet

Tiili on turvallinen materiaali: se ei pala, lahoa eikä ruostu. Poltettu tiili kestää hyvin kosteus- ja lämpötilavaihteluja, ja se on vähän huoltoa vaativa rakennusmateriaali.
Wienerberger Oy Ab

Visor-kaihtimet

Visor-kaihtimet huokuvat skandinaavista henkeä. Kaihtimilla korvaat esimerkiksi vanhat sälekaihtimet kaikissa kodin tiloissa, oli kyseessä sitten parveke, terassi tai kotisi sisätilat.
Suomen Visor Oy

Weber rappaustuotteet ja julkisivupinnoitteet

Weberin julkisivuratkaisuissa on otettu huomioon myös energiatehokkuus.
Rappaustuotteet, julkisivupinnoitteet

Juridista konsultointiapua

JuriNet on Suomalaisten asianajotoimistojen yhteenliittymä, joka tarjoaa vaivattomasti ja edullisesti asianajopalveluja kaikille. Haluatko juridista konsultoitointiapua?
Jurinet Oy

Korjausrakentajalle suunnittelu- ja valvontapalvelut, Doventus Oy

Doventus on luotettava kolmen A:n yritys, joka hoitaa pää-, arkkitehti-, rakennus ja kokonaissuunnittelun sekä projektinjohdon ja valvonnan. Kaikki siis saman katon alta.
Suunnittelu- ja valvontapalvelut

Uudis- ja korjausrakentajalle suunnittelu- ja valvontapalvelut, Doventus Oy

Onko nyt aika toteuttaa unelmakotisi? Doventus palvelee rakentamisen suunnittelu- ja työnjohtoasioissa: arkkitehti-, rakenne- ja kokonaissuunnittelu sekä projektin ja työnjohto.
Kokonaisvaltainen rakennusprojektin hallinta

A la Carte -keittiökalusteet

Oman, uniikin A la Carte -keittiösi suunnittelutyö alkaa tekemästäsi ajanvarauksesta lähimmän keittiöasiantuntijan luo. Varaa nyt maksuton suunnitteluaika!
A la Carte

Allaway-keskuspölynimurit

Kotimaiset Allaway keskuspölynimurit ovat varma ja kestävä valinta, jota voit päivittää erilaisilla siivoustarvikkeilla ja lisävarusteilla.
Allaway Oy

Inaria liukuovikaapistot

Finnmirrorin valmistamat Inaria liukuovet ja kaapistot valmistetaan aina mittatilaustyönä sinun makusi ja toiveidesi mukaan. Yhdistele vapaasti eri materiaaleja ja värejä ja luo juuri sellainen kokonaisuus kuin sinä tarvitset.
Finnmirror Oy

Keittiömaailma -kalusteet

Keittiömaailma on täyden palvelun monimerkkimyymälä, jossa syntyy unelmiesi keittiö - ajatuksen tasolta asennukseen. Varaa nyt maksuton suunnitteluaika!
Keittiömaailma

Petra -keittiökalusteet

Petra-keittiöt on suunnitellut ja toteuttanut vuosien ajan erilaisia keittiöitä erilaisiin koteihin. Varaa nyt maksuton suunnitteluaika!
Petra keittiöt

Puzer-keskuspölynimurit

Puzer-keskuspölynimurin käyttömukavuus, erittäin hiljainen äänitaso ja saavutettava imurointitulos sekä mikropölyn poisto ovat ylivertaisia!
KP-Tekno Oy

Sovella-säilytysjärjestelmät

Ideoi ja toteuta mielesi mukainen säilytysratkaisu eteiseen, makuuhuoneeseen tai varastoon. Kun haluat suunnitteluapua, ota meihin yhteyttä.
Treston Oy

Oviku Nero-älylukko ja Oviku Secure Lock

Patentoidut älylukot ja tiirikointisuojat Oviku Oy:ltä. Kysy lisää!
Älylukot ja tiirikointisuojat Oviku Oy

Aurinkoenergia - Biolan Ekoasuminen

Auringosta saadaan tuotettua sähköä Suomessa maaliskuusta lokakuun loppuun. Muinakin aikoina saadaan osa sähköstä tuotettua auringon voimalla.
Aurinkoenergia

BOSCH ilmalämpöpumput

Ilmassa on energiaa. Bosch on kehittänyt tekniikan, joka hyödyntää energiaa jopa -30 asteessa. Ilma/ilmalämpöpumput ovat ideaalisia kotiin tai kesämökille, jossa sähkölämmitys.
BOSCH ilmalämpöpumput

Bosch Ilma-vesilämpöpumppu

Bosch ilma-vesilämpöpumppu tekee energian säästämisestä helppoa hyödyntämällä ulkoilman energiaa sisätilojen ja käyttöveden lämmittämiseen.
Bosch Ilma-vesilämpöpumppu

Bosch lämminvesivaraaja

Sähkölämmitteinen Bosch lämminvesivaraaja on suunniteltu erittäin helppokäyttöiseksi. Se sopii täydellisesti esimerkiksi loma- tai vapaa-ajan asuntoihin.
Bosch lämminvesivaraaja

Bosch maalämpöpumput

Maalämpö on maaperään, kallioon tai veteen varastoitunutta uusiutuvaa lämpöenergiaa. Asentamalla taloon maalämpöjärjestelmän, pääset käsiksi tuohon ehtymättömään, uusiutuvaan ja saasteettomaan lämpövarastoon.
Bosch maalämpöpumput

Bosch poistoilmalämpöpumppu

Poistoilmalämpöpumpun toiminta perustuu talosta poistettavan lämpimän ilman hyödyntämiseen. Lämpöpumppu ottaa talteen lämmitysenergian ja hyödyntää sen käyttö- ja lämmitysveden lämmittämiseen.
Bosch poistoilmalämpöpumppu

Eristetyt lämmitys- ja käyttövesiputkistot - Uponor

Uudisrakentajille. Veden ja lämmön siirtäminen pakaselle alttiissa paikoissa onnistuu turvallisesti ja huolettomasti eristettyjen putkistojen avulla.
Uponor Suomi Oy

Eskon Hormien kunnostus ja ilmanvaihtourakointi

Eskon on täyden palvelun hormitalo, joka suorittaa myös ilmanvaihtourakointia pieniin ja suuriin kohteisiin.
EsKon Oy

Fresh Air -tuotteet

Fresh Air-tuoteperheestä löytyy ilmanvaihtoratkaisu jokaiseen kotiin.
Fresh Air

Haluan teknistä tietoa ilmanvaihtolaitteista tai liesikuvuista

Jätä yhteydenottopyyntö tästä, jos kaipaat teknistä tietoa Swegonin tuotteista.
Swegon-ilmanvaihtolaitteet

Ilmanvaihtojärjestelmä asennettuna


Swegon-ilmanvaihtolaitteet

Ilmanvaihtojärjestelmä remontointikohteeseen


Swegon-ilmanvaihtolaitteet

Ilmavesilämpöpumppu - STIEBEL ELTRON

Ilma-vesilämpöpumppu hyödyntää ulkoilmassa olevaa lämpöenergiaa ja käyttää sitä talon ja käyttöveden lämmitykseen. Jätä yhteydenottopyyntö edustajalle.
Ilmavesilämpöpumppu

IVT ilma-vesilämpöpumput

Ilmavesilämpöpumppu on järkevä ratkaisu energiatehokkuuden parantamiseen vesikiertoisessa lämmitysjärjestelmässä. Keskiverto omakotitalossa sillä voidaan säästää jopa 60% energiaa lämmöntuotannossa.
IVT ilma-vesilämpöpumput

IVT maalämpöpumput

IVT tarjoaa yhden markkinoiden laajimmista lämpöpumppuvalikoimista. Niissä yhdistyy uusin tekniikka sekä tehokkuus, ympäristön huomioonottaminen ja taloudellisuus.
IVT maalämpöpumput

Jäspi-ilma-vesilämpöpumput

Oletko kiinnostunut energiatehokkaasta lämmitysratkaisusta uudisrakennukseen tai remonttikohteeseen? Voit jättää yhteydenottopyynnön!
Ilma-vesilämpöpumppu

Jätevesijärjestelmä-tarvikepaketti Uponor

Uudisrakentajalle haja-asutusalueen jätevesiratkaisut.
Uponor Suomi Oy

Kaikki LVI-järjestelmät uudisrakentajalle - Uponor

Uudisrakentajille. Lähetä lisäksi talosi LVI-suunnitelma. Saat lähetysohjeet sähköpostitse. Jos sinulla ei ole LVI-suunnitelmaa, voit tilata sen samalla kertaa Uponorilta.
Uponor Suomi Oy

Käyttövesi, viemärit ja IV asennettuna - Uponor

Uudisrakentajalle käyttövesi ja ilmanvaihtoratkaisut.
Uponor Suomi Oy

Käyttövesiremontti - Uponor

Remontoijalle. Uponor KOTI -käyttövesiremontti toteutetaan Uponor-komposiittijärjestelmällä pinta-asennuksena rakenteita rikkomatta.
Uponor Suomi Oy

Lattialämmityksen säätöjärjestelmän päivitys

Vesikiertoisen lattialämmitysjärjestelmän ohjauksen vaihto on helppoa. Uutta teknologiaa hyödyntävä langaton säätöjärjestelmä ohjaa lattialämmitystä entistä tarkemmin ja energiatehokkaammin.
Uponor Suomi Oy

Leakomatic

Leakomatic seuraa veden virtaamista ja katkaisee vedentulon automaattisesti vesivuodon sattuessa.
Leakomatic

Lisätietoa jäteveden käsittelyjärjestelmästä - Uponor

Remontoijalle. Panospuhdistamot ovat vaatimukset täyttäviä, korkean puhdistustehon omaavia ja helppohoitoisia ratkaisuja jäteveden käsittelyyn haja-asutusalueelle.
Uponor Suomi Oy

Maalämpöpumppu - STIEBEL ELTRON

Maalämpöpumppu hyödyntää maaperän lämpöä kodin lämmitykseen ja viileyttä kodin jäähdytykseen. Jätä yhteydenottopyyntö edustajalle.
Thermia Finland Oy (ent.Stiebel)

Mondex-kivipatterit

Kivipatterin massa varaa tehokkaasti lämpöä ja luovuttaa sitä tasaisesti. Kiven pintalämpötila on myös alhaisempi kuin muissa pattereissa, mikä tekee patterista turvallisen.
Mondex-kivipatterit

NIBEn ilma-vesilämpöpumput

Ilma-vesilämpöpumppu on ihanteellinen ratkaisu öljylämmityksen rinnalle säästämään energiaa. Lämmitysjärjestelmän asennus ei vaadi porauksia, vaan ilma-vesilämpöpumppu integroidaan osaksi olemassa olevaa lämmitysjärjestelmää.
NIBEn ilma-vesilämpöpumput

NIBEn maalämpöpumput

NIBEllä on kattava valikoima lämpöpumppuja. Maalämpöpumppuja löytyy eri koko- ja hintaluokissa.
NIBEn maalämpöpumput

Uponor Phyn Plus - älykäs vedenvalvontayksikkö

Uponor Phyn Plus seuraa vedenkäyttöäsi ja suojaa kotisi vuotojen varalta.
Uponor Suomi Oy

Uponorin vesikiertoinen lattialämmitys ja/tai -viilennys

Samalla voit pyytää tarjouksen myös säätöjärjestelmän päivityksestä.
Uponor Suomi Oy

Vesikiertoinen lattialämmitys asennettuna - Uponor

Uudisrakentajalle. Lähetä lisäksi pohjapiirustus ja leikkauskuva niin saat tarjouksen tarvikepaketista. Saat lähetysohjeet sähköpostitse.
Uponor Suomi Oy

Vesikiertoinen lattialämmitys remonttikohteisiin - Uponor

Remontoijalle. Sähkö- tai vesipattereilla varustettu rakennus voidaan muuttaa esim. talon lattiaremontin yhteydessä vesikiertoisella lattilämmityksellä lämpiäväksi.
Uponor Suomi Oy

Vesikiertoisen lattialämmityksen huolto- ja säätöpalvelu

Uponor on koonnut ammattitaitoisen huolto- ja säätöpalveluverkoston, joka auttaa vesikiertoiseen lattialämmitykseen liittyvissä ongelmatilanteissa. LVI-alan ammattilainen etsii mahdollisen vian ja korjaa sen. HUOM! Toistaiseksi vain pääkaupunkiseudulla.
Uponor Suomi Oy

Vesikiertoisen patteriverkoston remontti - Uponor

Remontoijalle. Myös sähköpatterit voidaan vaihtaa kätevästi vesikiertoisiin, kun putkiverkoston tekemiseen käytetään Uponor-komposiittijärjestelmää.
Uponor Suomi Oy

Vestelli Jätevesijärjestelmät - Biopuhdistaja harmaille jätevesille

Vestellin Biopuhdistaja on harmaille vesille tarkoitettu helppokäyttöinen ja helposti asennettavissa oleva puhdistaja.
Biopuhdistaja

Wassis jätevedensuunnittelu

Wassis Oy:n ammattitaitoiset suunnittelijat hallitsevat LVI-suunnittelun sekä ympäristönsuojelulain ja hajajätevesiasetuksen vaatimukset talousjätevesien käsittelystä.
Jätevedensuunnittelu

Yhteydenotto ilmaisesta putkiremonttikartoituksesta

Tilaa nyt kotiisi veloitukseton kartoituskäynti. Paikallinen valtuutettu LVI-urakoitsija sopii kanssasi ajankohdan kotikäynnille. Kartoituskäynnin jälkeen saat tarjouksen kohteesi putkiremontista.
Uponor

Drymat - Kapillaarisen kosteuden estäminen

Perustusten, kellareiden ja muurattujen rakenteiden kuivatus sähköfysikaalisin menetelmin
Drymat - Kapillaarisen kosteuden estäminen

Energiapaalut

Aurime - energiapaaluratkaisu on ympäristöystävällinen tapa tuottaa lämmitys- ja viilennysenergiaa.
SSAB teräspaalut

Geobear - maaperän painumaongelmien häiriöttömät ratkaisut

Geobear vahvistaa ja tasapainottaa asuintalojen vajonneet perustukset tai painuneet lattiat nopeasti, taloudellisesti ja häiriöttömästi.
POWERPILE Suomi Oy / Geobear Oy

Isodrän-perustusten kosteudeneristys

ISODRÄN® -rakenne koostuu salaojituksesta, kapillaarisuuden katkaisusta ja lämmöneristyksestä.
Muottikolmio Oy

Kerabit perustusten ja alapohjan kosteudeneristys

Perustus- ja alapohjan kosteudeneristysratkaisuilla estetään kosteuden kulkeutuminen rakenteisiin
Kerabit perustusten ja alapohjan kosteudeneristys

Lammi Harkko

Lammi-Kivitalot Oy tarjoaa Suomessa ainutlaatuisen, pitkälle konseptoidun palvelumallin, joka tarkoittaa rakentajan kannalta turvallisuutta, vaivattomuutta ja kokonaistaloudellisuutta.
Lammi Harkko

Lammi Kellari

Maanalaisten harkkoseinien rakentamiseen soveltuvat parhaiten nimenomaan valettavat eristeharkot erinomaisen kestävyytensä ansiosta. Valuharkot on varustettu reilun kokoisilla pystysuuntaisilla valuonteloilla, jolloin rakenteeseen pystytään asentamaan vaakaterästen lisäksi myös pystysuuntaiset betoniteräkset.
Lammi Kellari

Lammi Kuorikivi


Lammi Kuorikivi

Lammi TASSU -anturamuotti

Lammi-Kivitalot Oy tarjoaa Suomessa ainutlaatuisen, pitkälle konseptoidun palvelumallin, joka tarkoittaa rakentajan kannalta turvallisuutta, vaivattomuutta ja kokonaistaloudellisuutta.
Lammi TASSU -anturamuotti

Paalupiste ruuvipaaluperustus

Maahan kierrettävä ruuvipaalu on nopea ja vaivaton perustusmenetelmä. Paalupiste tarjoaa kattavan valikoiman käsin- ja koneasennettavia ruuvipaaluja.
Ruuvipaalu

Salaoja- ja sadevesiremontit - Salaojakympit Oy

Salaojaremontin tärkein tavoite on kivijalan kuivattaminen, sen hengittävyyden varmistaminen sekä sade- ja sulamisvesien ohjaaminen oikeaan paikkaan. Voit jättää yhteydenottopyynnön!
Salaoja- ja sadevesiremontit

SSAB teräspaalut

Teräspaalutus on kevyt ja nopea. Paalut tuodaan tontille samalla kalustolla kuin työkoneet. Paalutus ei aiheuta turhaa tärinää ja se voidaan toteuttaa myös talvella.
SSAB teräspaalut

Vieser-lattiakaivot

Laadukkaat lattiakaivojärjestelmät ja tyylikkäät kannet - jätä Vieserille yhteydenottopyyntö!
Lattiakaivot

Ensto - sähköauton lataus

Ensto tarjoaa luotettavat, tehokkaat ja modulaariset sähköauton latauslaitteet.
Ensto Finland Oy

Finera-aidat ja -kaiteet vinyylistä

Vinyyliset rakennusmateriaalit kestävät niin kuumat kesät kuin kylmät talvetkin. Valitse terasseihin ja portaisiin kaiteet, jotka viimeistelevät talosi ulkonäön.
Finera Aitateollisuus Oy

Irtomultaa ja kuorikatetta

Tarvitsetko tontillesi isomman määrän istutusvalmista multaa tai kuorikatetta? Kekkilän monipuolisesta valikoimasta saat tilattua helposti laadukkaat tuotteet piharakentamisen eri käyttökohteisiin.
Kekkilä

Laituritikkaat ja -tarvikkeet

Tukevat anodisoidut alumiiniset laituritikkaat ja -tarvikkeet ovat pitkäikäisiä ja helppo pitää puhtaana.
Kosken Metalli Oy

Lip-Lap Laituri Oy

Monipuolinen laiturivalikoima yli 50 vuoden kokemuksella rantaan kuin rantaan.
Laiturit

Pihatuotteet ja ketokatot

Pihan tulee olla sekä viihtyisä että toiminnallinen. Ako Garden -tuoteperheestä löytyvät betoniset pihakivet, kiviainekset, luonnonkivet kuin ketokatotkin. Kysy lisää ja pyydä tarjous!
AKO Garden

Puukomposiittilauta - MexyTech

MexyTech puukomposiittilaudat soveltuvat erinomaisesti terassikohteisiin, laitureihin, uima-altaan reunalle, tai minne vain, missä tarvitaan näyttäviä, kestäviä ja helppohoitoisia terassiratkaisuja ympärivuotiseen käyttöön.
Puukomposiittilauta

Rudus-pihakivet ja maisematuotteet

Ruduksen valikoimassa on pihakiviä ja -laattoja, reunakiviä, muurikiviä ja porraskiviä.
Rudus-pihakivet ja maisematuotteet

Uponor Garden Hub

Uusi Garden Hub on vasta tulossa rautakauppoihin, mutta jättämällä yhteydenottopyynnön, saat mahdollisuuden tilata tuotteen lähimpään K-Rautaan.
Garden Hub

ABB asennuskalusteet

Toimintavarmat, turvalliset ja helposti asennettavat ABB:n asennuskalusteista löytyy jokaiseen kohteeseen sopiva ratkaisu.
sähköasennuskalusteet

ABB NäpsäSMART-sähkökeskukset

ABB:n NäpsäSMART-mittauskeskuksia voidaan käyttää sekä rakennusaikana että jättää valmiiseen rakennukseen.
sähkökeskukset

ABB-free@home-kodinohjausjärjestelmä

ABB-free@home on helppokäyttöinen järjestelmä kodin ohjausten automatisointiin - valaistus, lämmitys, ilmastointi, kaihtimet, ovipuhelin, tilanneohjaukset sekä järjestelmän toiminta.
ABB-free@home-kodinohjausjärjestelmä

ABB-Welcome-ovipuhelinjärjestelmä

ABB-Welcome-tuotteilla voi helposti toteuttaa juuri sopivan ovipuhelinjärjestelmän lisätoimintoineen kaikkiin kohteisiin.
ABB-Welcome-ovipuhelinjärjestelmä

LedStore

LedStoren valaistussuunnitelma tehdään asiakkaan toiveiden mukaan ja varmistaen, että asunnossa on valoa riittävästi. Haluaisitko ilmaisen suunnitelman?
Lamppukauppa Led Store Oy

Harvian lauteet ja saunan sisustus

Harvia-saunasisustuksen avulla rakennat tai remontoit saunasi helposti ja nopeasti. Saunasisustusmalliston monipuolisesta valikoimasta on helppo valita ja tilata saunasi mittojen mukaan räätälöity ratkaisu.
Harvia

KIKKA-alumiiniset lauderungot

Kääntyvät alumiiniset lauderungot ovat erinomainen vaihtoehto saunaan.
Kosken Metalli Oy

Mondex-kiukaat

Mondex on yli 25-vuotias suomalainen perheyhtiö Kokkolasta, jonka tuotteiden valmistus tapahtuu kotimaassa. Mondexin valikoimista löytyy sekä sähkö- että puukiukaita.
Mondex-kiukaat

Tulikiven puukiukaat

Tulikiven puukiukaat tuovat tulisijan tunnelman saunaan. Suuri lasiluukku avaa esteettömän näkymän tulipesän liekkeihin ja tuo tulen tunnelmallisen valon löylyhuoneeseen.
Tulikivi Oyj

Tulikiven sähkökiukaat

Tulikivi-sähkökiukaissa kivitilan lämpötilan ohjaaminen pitää kiukaan kivet tasaisen lämpiminä ja antaa jo matalissa saunatilan lämpötiloissa miellyttävän kosteat löylyt.
Tulikivi Oyj

Grado Design -teräsportaat

Suomalaisena käsityönä valmistetut teräsportaat nostavat asumisen tason ja tyylikkyyden aivan uudelle tasolle.
Grado Design Oy

Halltex-sisustuslevyt

Halltex-sisustuslevyt ovat helppo ja siisti tapa luoda uusi ilme seinä- ja kattopinnoille. Voit jättää yhteydenottopyynnön!
Sisustuslevyt

Lappiportaat kotiin

Lappiporras kestää elämää. Moderneista materiaaleista syntyy portaat, jotka istuvat vuosi vuoden jälkeen juuri sinun tyyliisi. Portaat erilaisiin rakentamisen tarpeisiin.
Lappiporras Oy

Liune-sisäkattojärjestelmä

Yksi teräsprofiili luo koko rakenteen ja kipsilevyt asennetaan suoraan teräsprofiiliin. Sisäkattorakenne antaa hyvän piilopaikan ilmanvaihtokanaville tai siihen on helppo upottaa valaisimet.
Aulis Lundell Oy

Primo-muovilistat

Primo-muovilistat sopivat kaikkialle. Niissä on viimeistelty ilme, listojen asennus on helppoa ja vaivatonta, pakkauksissa on kaikki tarvittavat kiinnistystarvikkeet mukana ja valikoima on monipuolinen.
Colornova Oy

Rust-Oleum Industrial -maalit

Colornovan valikoimista löytyy kattavasti erilaisia erikoismaaleja, puunkäsittelytuotteita, spraymaaleja, pesuaineita, maalaustyövälineitä sekä muovilistoja, niin kuluttajajille kuin ammattilaiskäyttöön.
Colornova Oy

Ainoakoti

Ainoakoti on saatavilla kolmella tavalla; muuttovalmiina, sisustusvalmiina tai talopakettina. Eli juuri niin valmiina kuin toivot ja sinulle parhaiten sopii.
Ainoakoti

Designtalo

Suunnittele Kotiräätälisi kanssa oma laadukas koti tai muokkaa malleistamme mieleisesi.
Design-Talo

Finnlamelli-hirsitalot

Massiivinen hirsi on komea ratkaisu talosi seinämateriaaliksi. Finnlamellin kehittämä, lähes painumaton lamellihirsi on mittatarkka. Se näyttää ja tuntuu hyvältä eikä halkeile.
Hirsitalot

Honka-hirsitalot

Honka-hirsikotien valikoima on laaja ja tarjoaa vaihtoehdon niin perinteiseen kuin moderniinkin makuun. Tuloksena on terveellinen koti, jossa on hyvä sisäilma, miellyttävä akustiikka ja kosteusturvalliset rakenteet.
Honka omakotitalot

Jetta-Talo

Jetta-Talo on yksi Suomen merkittävimmistä puutaloja valmistavista talotehtaista. Yksilölliset talomallit toimitetaan valitsemassasi valmiusasteessa.
Jetta-Talo

Jukkatalo omakotitalot

Miten haluatkaan kotisi rakentaa, Jukkatalon vaihtoehdoista löydät itsellesi sopivan ratkaisun. Muuttovalmis, sisusta itse vai talopaketti? - Mikä sopii sinulle?
Jukkatalo Oy

Kontio-hirsitalot

Astu Kontion maailmaan ja avaa ovi aitoon puutaloasumiseen. Ajattoman tyylikkäät hirsitalot sopivat hyvin nykyaikaiseen vapaa-aikaan tai kodiksi perheellesi.
Kontiotuote Oy

Kuusamo Hirsitalot, -huvilat ja -saunat

Talomallistomme sisältää yli 50 talomallia, joista useimmista löytyy myös valmiita muunnoksia. Huvila- ja mökkimallistomme sisältää 28 hirsimökkiä, joissa lähes kaikissa on valmiina myös sauna.
Kuusamo Hirsitalot, -huvilat ja -saunat

Lammi Kivitalo

Lammin Betoni tarjoaa Suomessa ainutlaatuisen, pitkälle konseptoidun palvelumallin, joka tarkoittaa rakentajan kannalta turvallisuutta, vaivattomuutta ja kokonaistaloudellisuutta.
Lammi Kivitalo

Liune-väliseinäjärjestelmä

Teräsrunkoiset Liune kipsilevyseinät ovat kevytrakenteisia. Teräsrungon etuna on elämättömyys. Rakenteet ovat helppoja asentaa.
Aulis Lundell Oy

Mestaritallien autotallit

Autotalli ja -katos tekevät jokapäiväisestä elämästä helpompaa. Mallistoon kuuluu yhden- ja kahden auton tallit ja lähes kaikkiin malleihin on suunniteltu varasto.
Mestaritallit Oy

Parma ontelolaatat

Parman ontelolaatat soveltuvat käytettäviksi välipohjarakenteena kaikkien kivirakenteisten seinämateriaalien, harkkojen, elementtien ja paikallavalun kanssa.
Parma ontelolaatat

Poroton-kennoharkkotalo

Massiivisen, tiilirunkoiseisen pientalon rakentaminen suurikokoisilla harkoilla on nopeaa. Valmis ulkoseinä syntyy kertatyöstöllä ilman raudoituksia tai lisäeristekerroksia. Runko rakentuu kennorakenteisista massiiviharkoista ja valmiin ulkoseinän eristeenä toimii pelkästään kennojen sisällä oleva ilma.
Wienerberger Oy Ab

Terca-täystiilitalo

Terca -tiilitalo koostuu runkotiilestä, julkisivutiilestä sekä tiilien väliin jäävästä vuorivilla- tai -SPU-eristeestä. Terca-tiilitalot ovat yksilöllisiä. Jätä yhteydenottopyyntö.
Wienerberger Oy Ab

Schiedel hormit

Schiedel-valmispiippu sopii omakotitalojen, pari- ja rivitalojen, lomamökkien ja saunojen uuneihin, takkoihin, kiukaisiin, saunapatoihin, kamiinoihin ja lämmityskattiloihin.
Schiedel hormit

Tulikiven keraaminen tulisija

Keraaminen tulisija on komea sisustuselementti. Muunneltavuus on lähes rajaton. Keraamiset takat voidaan liittää Tulikivi Green W10 -vesilämmitysjärjestelmään.
Tulikivi Oyj

Tulikiven vuolukivitulisijat

Tulikivi-tulisijan taika perustuu vuolukiven erinomaiseen lämmönvaraus- ja lämmönjohtokykyyn. Tulikivi-takkaa on saatavissa myös ns. vesikiertotakkana.
Tulikivi Oyj

Valmistuli - uudisrakentajan tulisijapalvelu

Näyttävät ja laadukkaat tulisijatuotteet kotiisi suunniteltuina ja asennettuina takaavat helpon tien elävän tulen tunnelmaan ja lämpöön.
Valmistuli - uudisrakentajan tulisijapalvelu

Kurasyöppö kura-allas

Kura-altaan päällä saa puhdistettua kuraiset kengät, lastenvaunujen ja pyörätuolien renkaat, harrastevälineet, puutarhatyökalut, lemmikkien turkit - kaiken kuran ja lian, mitä ulkoa sisälle ajautuu.
Kura-allas

Icopal bitumikatteet, Avaimet käteen kattoremontti, matkalahjakortti

Kun vaihdat vanhan kattosi uuteen Icopal-bitumikattoon, saat 200 € matka- tai kylpylälahjakortin. Etu voimassa vain Rakentaja.fin kautta jätetyissä yhteydenottopyynnöissä.
Bitumikatto

Katepal-bitumikate

Bitumikatto näyttää parhaat puolensa vaihtelevassa ilmastossa. Kate toimii kosteusteknisesti oikein, kun se asennetaan kunnon alustalle. Tuotemallisto on laaja.
Bitumikattolaatta

Kerabit Bitumikatot

Valtuutetuilta Kerabit-urakoitsijoilta katto asennettuna helposti ja luotettavasti.
Kerabit Bitumikatot

Kikka-kattoturvatuotteet

CE-merkityt Kikka-kattoturvallisuustuotteet ovat laadukas ja turvallinen valinta.
Kosken Metalli Oy

Kikka-piipunhatut

Kikka-piipunhattu on savupiipun paras kaveri. Sen suojassa piippu ei murene, vaan kestää sortumatta ankarat sään vaihtelut vuodesta toiseen.
Kosken Metalli Oy

LA Kattohuolto

Kun kattoa huolletaan säännöllisin huoltotoimenpitein, säästytään odottamattomilta vahingoilta ja isoilta korjauskuluilta. LA Kattohuolto Oy:n ammattilaisten tekemällä säännöllisellä kattohuollolla katon käyttöikä voidaan jopa tuplata.
LA Kattohuolto

Ormax-Tiilikatto, Avaimet käteen kattoremontti, matkalahjakortti

Kun vaihdat vanhan kattosi uuteen Ormax-tiilikattoon, saat saat 200 € matka- tai kylpylälahjakortin. Etu voimassa vain Rakentaja.fin kautta jätetyissä yhteydenottopyynnöissä.
Ormax Monier Oy

Pisko-vesikaton varusteet

Pisko-tuotteet on suunniteltu niin että niiden asennus on helppoa ja turvallista. Tuotteiden elinkaari on pitkä ja soveltuvuus Skandinaavisiin vaativiin olosuhteisiin erinomainen.
Pisko-vesikaton varusteet

Pyydä ilmainen arviokäynti remonttikohteeseen

Ruukin Kattomestari tulee käymään kohteeseen silloin, kun kohteessa on tarve vaihtaa kate uuteen ja halutaan jättää tarjouspyyntö uudesta katteesta asennettuna.
Ruukki Construction Oy / kattotuotteet

Pyydä tarjous kattoremontista


Ruukki kattoremontti

Pyydä tarjous materiaalipaketista ilman asennusta

Ruukilta saat kaiken mitä katollesi tarvitset: toimivat alusrakenteet, katemateriaalit, kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmän.
Ruukki-katto

RestaKoti Oy

Tiilikaton pesu, pinnoitus, kasvuston torjunta-ainekäsittely, suoja-ainekäsittely ja tiilikaton pinnoitus. Peltikaton huoltomaalaus, pinnoitus, maalatun peltikaton käsittely, pvc-peltikaton maalaus, kuumasinkityn peltikaton maalaus sekä huoltomaalaus.
Kattohuollot ja -pinnoitteet

Ruukki teräskatto uudiskohteeseen


Ruukki teräskatto uudiskohteeseen

Sammal Vex - sammaleen poisto

Pidennä kattosi elinkaarta, valitse helppo ja turvallinen sammaleen poisto.
Sammal Vex

Vesivekin kattoturvatuotteet

Tikkaat, lumiesteet ja kattosillat ovat merkittävä kiinteistön turvallisuustekijä. Valitse SFS-sertifioituja tuotteita - varmistat lujuuden lisäksi pintakäsittelyn kestävyyden.
Vesivek Oy

Vesivekin sadevesijärjestelmät

Vesivekin polttomaalatusta alumiinista valmistettu sadevesijärjestelmä on kestävä ja pitkäikäinen ratkaisu.
Vesivek Oy

Vesivek-kattoremontit


Vesivek-kattoremontit

Tarkista tiedot ja lähetä yhteydenottopyyntö


Hanketiedot
kk
vuosi 20


Yhteystiedot

@
Hyväksyn palvelun käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.


Antamanne tiedot välitetään yllämainituille tahoille jatkokäsittelyyn. Jokainen tarjoaja on vuorollaan yhteydessä pyyntönne käsittelemiseksi.

Odota, ladataan...

Tietoja siirretään palvelimelle. Ole hyvä ja odota.