• Etusivu
  • Talo

Tilaa säästävät liukuovet lisäävät kodin pinta-alaa

Rakentajan toimitus
Julkaistu 12.10.2015
201510_44570.jpg

Liukuovi on trendikäs ja nerokas oviratkaisu. Se jakaa tilan tarvittaessa kahdeksi. Liukuvat ovet hyödyntävät kodin kaikki kallisarvoiset neliöt. Saranoituun sisäoveen verrattuna liukuovet säästävät lattiapinta-alaa. Liukuvat ovet sopivatkin erinomaisesti pienemmänkin asunnon oviratkaisuksi.

Liukuovet sisustuksen mukaan

Kaksi upeaa liukuovimallistoa

Iso osa tämän päivän säilytysratkaisuista halutaan kotiin nopeasti ja tehokkaasti. Siksi Kirenan liukuovivalikoimassa on kaksi mallistoa, joista PREMIUM edustaa perinteistä ja huipputyylikästä mittatilausratkaisua. TREND -mallisto puolestaan koostuu mittavalmiista osista jotka on helppo yhdistellä haluamakseen kokonaisuudeksi. Mittavalmiudesta johtuen TREND -malliston toimitusaika on vain noin 2 viikkoa.

Kaikkien tuotteiden materiaalien laatu on parasta mahdollista. Euroopan johtavien valmistajien komponentit ja materiaalit yhdistettynä suomalaiseen osaamiseen ja innovatiivisuuteen tekevät tuotteista ohittamattomia vaihtoehtoja niille joilla on halu saada kotiinsa parasta.

201510_44571.jpg

Laadukkaat yksityiskohdat

Kirenan laadun viimeistelevät yksityiskohdat. Liukuovien mekanismit on suunniteltu kestämään käyttöä. Onpa tarve sitten säilytysratkaisujen hankkiminen ensimmäiseen omaan asuntoon tai säilytystehon lisääminen vanhaan.

Kirena TREND-liukuovikaapiston avulla jokainen saa kotiinsa säilytysratkaisun, joka on juuri oman näköinen. TREND-mallistosta löytyy ratkaisu jokaisen tarpeitten mukaan ja sen saa nopeammin kuin perinteiset mittatilaustyönä tehdyt, koska se koostuu mittavalmiista osista. Valittavana on rungon värin ja kehyksen materiaalin lisäksi ovipinta.

201510_44572.jpg

Alusta loppuun mittatilaustyönä

Kirena PREMIUM on alusta loppuun mittatilaustyönä tehty liukuovikaapisto. Huippulaadukkaat materiaalit yhdistettynä innovatiiviseen tuotesuunnitteluumme takaavat täydellisen säilytysratkaisun. PREMIUM-mallisto koostuu liukuovi- ja säilytysratkaisuista kaikkialle kotiin ja kaikenlaisiin koteihin.

Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
NIBE mukana Korjausrakentaminen-tapahtumassa 9.2.2016
NIBEn messuosastolta löytyvät laajojen lämmitysjärjestelmien valikoimat. Ammattitaitoiset jälleenmyyjät neuvovat, miten juuri sinun kotiisi löydetään sopivin NIBE lämmitysratkaisu.
20162_45281.jpg
Louhinta- räjäytys- ja kaivosalan konsultoinnit ammattitaidolla
Kalliotekniikka Consulting Engineers tarjoaa louhinta- räjäytys- ja kaivosalan konsulttipalveluja 40 vuoden ja yli 7000 toimeksiannon kokemuksella. Toimialaan kuuluu mm. louhinta-, tiivistys- ja paalutustyömaiden tärinämittaukset, räjäytystöiden valvonta, ympäristöselvitykset, kiinteistökatselmukset, tarkkavaaitukset ja radonmittaukset. Kalliotekniikan kanssa säästät projektin kokonaiskustannuksissa, pysyt aikataulussa, suojaudut aiheettomilta syytöksiltä ja estät vahinkojen syntymisen.
202212_80438.jpg
Joulu lähestyy - näin luot juhlatunnelman myös kylpy­huoneeseen
Kodin talvisen juhlatunnelman voi luontevasti ulottaa olohuoneesta ja keittiöstä myös wc- ja pesutiloihin. Olipa kodin tyyli minimalistinen, maalaisromanttinen tai loft-henkinen, kylpyhuoneen sisustuksessa kannattaa jatkaa valittua linjaa.
20155_43381.jpg
Perustus on vaurioitunut – mitä tehdä?
Perustusten vaurioitumien johtuu suurimmaksi osaksi maaperään liittyvistä asioista. Maa on liian märkää ja kantavuus on kärsinyt, routaeristys on puutteellinen tai sitä ei ole – routa on päässyt liikuttelemaan kivijalkaa, lähiviemäri on rikkoutunut ja maaperään päässeet bakteerit lahottavat, pohjavesi on laskenut ja paalut altistuvat hapelle alkaen lahoamaan. Myös rakennukseen tulevat lisäosat saattavat aiheuttaa painumista.
20116_26776.jpg
Kastellin huutokauppakohde on valmis, tutustu kuviin
Luonnonkauniilla rantatontilla sijaitseva vapaa-ajanasunto Kastelli Luonto on saatu valmiiksi.Laadukkaat pintamateriaalit, käytännöllinen pohjaratkaisu ja ekologinen tekniikka takaavat mukavaa ja kodikasta asumista kahdelle aikuiselle.Mäntyharjun loma-asuntomessualueen huvila sijaitsee omalla tontilla kirkasvetisen Pyhäveden rannalla, joka tarjoaa erinomaiset puitteet uimiseen ja veneilyyn. Rakentaja.fi kävi tutustumassa valmiiseen huvilaan.Huutokauppa toimii Huuto.net -palvelussa. Huutokauppa on avoinna 9.6.-11.7.2011 klo 12 asti.Tutustu pohjapiirustuksiin, miljööseen ja kohdetietoihin ja tee oma huutosi.
20239_82975.jpg
Jätevesijärjestelmä mittatilaustyönä: näin se onnistuu
DanHatch on kansainvälinen yrtitys, jonka yksi toimipisteistä on 1980-luvulla rakennettu teollisuuslaitos Suomessa Kokemäellä. Yritys on uusimpia Vestellin yhteistyöprojekteja. Laitos toimii broilerihautomona, ja sijaitsee luonnonsuojelualueen sekä pohjavesialueen läheisyydessä. Laitoksen käyttötarkoitus ja sijainti asettivat projektille erityisvaatimuksia vesienkäsittelyn suhteen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton