• Etusivu
  • Palvelut

Louhinta- räjäytys- ja kaivosalan konsultoinnit ammattitaidolla

Rakentajan toimitus
Julkaistu 03.02.2016
20162_45281.jpg

Kalliotekniikka Consulting Engineers tarjoaa louhinta- räjäytys- ja kaivosalan konsulttipalveluja 40 vuoden ja yli 7000 toimeksiannon kokemuksella. Toimialaan kuuluu mm. louhinta-, tiivistys- ja paalutustyömaiden tärinämittaukset, räjäytystöiden valvonta, ympäristöselvitykset, kiinteistökatselmukset, tarkkavaaitukset ja radonmittaukset. Kalliotekniikan kanssa säästät projektin kokonaiskustannuksissa, pysyt aikataulussa, suojaudut aiheettomilta syytöksiltä ja estät vahinkojen syntymisen.

Ympäristöselvitykset

Ennen louhintatöiden aloittamista kannattaa teettää ympäristöselvitys, jonka avulla työnaikaisilta, kalliilta vahingoilta voidaan välttyä. Ympäristöselvitys antaa myös hyvän pohjan ja reunaehdot urakkalaskennalle.

Ympäristön työtä rajoittavien tekijöiden vaikutusten määrittämiseksi tulisi jo suunnitteluvaiheessa tehdä ympäristön ennakkoselvitys.

Kiinteistökatselmukset

Kiinteistökatselmus toimii sinun todisteenasi ja oikeusturvanasi räjäytys-, paalutus- ja täräytystyön tai muiden tärinää aiheuttavien töiden aiheuttamista todellisista muutoksista ympäröivissä kiinteistöissä.

Kiinteistökatselmointi on kaksivaiheinen prosessi, jossa kiinteistöt ja niiden rakenteet tarkistetaan, tulokset kirjataan ja lopuksi räjäytystyön jälkeen käydään kohteet läpi ja kirjataan mahdolliset muutokset.

Räjäytystöiden valvonta

Räjäytystyömaan asiallinen valvonta edesauttaa hankkeen kokonaistaloudellisessa toteutuksessa vaatimalla pitämään aikataulut ja ohjaamalla tekemään laadukasta jälkeä. Räjäytystyön valvojana tai johtajana Kalliotekniikka katsoo ennen räjäytyksiä, että normeja ja säädöksiä noudatetaan

20162_45282.jpg

Radonmittaukset

Radonmittauksilla selvitetään rakentamattoman maan radonluokka ja radonaktiivisuus sekä niiden vaikutus rakentamistapaan. Mittaus tehdään imemällä maaperästä metrin syvyydestä huokoisilmaa tyhjiökammioon ja analysoimalla se.

20162_45283.jpg

Esimerkkejä toimeksiannoista:

  • Vuosaaren satama
  • Kampin keskus (Helsinki)
  • OL3 ydinvoimala
  • Rautatietunneli Helsinki-Kerava
  • Ateneumin taideteosten tärinäeristys
  • P-Hämpin parkkihalli (Tampere)
  • Länsimetro (Helsinki-Espoo)
  • One World Trade Center (New York)
  • Sataman syvennys (New Jersey)
Palvelut
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20209_66670.jpg
Moni-ilmeinen julkisivuvalaistus luo tunnelmaa ja lisää turvallisuutta
Perhe Tainio valitsi uuden hirsitalonsa julkisivun valaisuun monipuolisesti seinävalaisimia ja kattovalaistusta. Valaistus luotiin sekä epäsuoralla korostusvalaistuksella että suoralla yleisvalaistuksella. Valaistuksessa kiinnitettiin erityistä huomiota sisäänvedetyn sisäänkäynnin valaistukseen, sillä tumma hirsiseinä vaatii reilummin valoa kuin vaalea. Sähkötyöt hoiti rautaisella ammattitaidolla Ansioniemen Sähkö Oy.
20192_56464.jpg
Näin saat raikkaan mökin
Me suomalaiset olemme tunnetusti mökki-ihmisiä. Olipa vapaa-ajan asunto veden äärellä tai kuivalla maalla, sinne on mukava mennä, kun mökin sisäilma on raikas. Loma-asunto on ilmanvaihdon tarpeeltaan kuin mikä tahansa muukin asuinrakennus: asumisesta ja rakenteista tulevat epäpuhtaudet ja kosteus pitää johtaa ulos. Toimiva, koneellinen ilmanvaihto pitää osaltaan myös huolta rakennuksen rakenteista.
20178_49931.jpg
Sivuston ilmoitusten poistaminen käytöstä
Mikäli olet hyväksynyt sivustokohtaiset ilmoitukset, mutta et halua niitä enää jatkossa, voit poistaa ilmoitukset käytöstä kun ilmoituksen asetuksista, kun seuraava ilmoitus saapuu. Mikäli et halua odottaa seurqaava ilmoitusta, voidaan ilmoitukset poistaa selaimen sivustoasetuksista.
20235_81864.jpg
Suunnittelutyökalu, jonka avulla luot helposti unelmiesi kylpyhuoneen
Kylpyhuoneremontti on yksi kodin suurimmista ja haastavimmista projekteista. Moni haaveilee pitkään tilavammasta tai paremmin toimivasta kylpyhuoneesta. Pinnat ovat nähneet parhaat päivänsä. Jokin kuitenkin pidättelee remontin aloittamista. Kylpyhuoneremontin hinta? Suunnittelun vaikeus? Vaiko tiedon puute?Tarkka suunnittelu, hyvät suunnittelutyökalut, ammattilaisten apu ja jatkuva kommunikaatio ovat avainasemassa unelmien kylpyhuoneen luomisessa. Vaikka kylpyhuoneremontti voi olla haastava, se voi myös olla palkitseva matka. Nappaa Villeroy & Boch Gustavsbergin ammattilaisten vinkit ja suunnittelutyökalu kylpyhuoneremontin avuksi.
20115_25991.jpg
Viikon kysymys: Ikkuna hätäuloskäyntinä?
Kysymys:Haluaisimme kustannus-, ulkonäkö- ja pesu-syistä laittaa taloomme mahdollisimman monta kiinteää ikkunaa. Mitä paloturvallisuusmääräykset sanovat, pitääkö esim. makuuhuoneissa aina olla avattava ikkuna ja jos, niin minkä kokoinen? Onko olemassa kiinteitä hätäuloskäynti-ikkunoita? Entä kun kyseessä on rinnetalo, jonka toinen pää on kahdessa tasossa. Onko silloin "toisessa kerroksessa" olevien makuuhuoneiden ikkunoille jokin vaatimus vai koskeeko se vain ikkunan alle tulevia portaita jos tietty korkeus ylittyy?
20094_16353.jpg
Harvia-kiukaat takaavat täydellisen saunanautinnon
Täydellisen saunanautinnon kruunaa tasainen ja pehmeä löyly. Kiuas on saunasi sydän – rentouttavan löylyn lähde. Harvian monipuolisessa kiuasmallistossa, kiukaiden esteettisissä muodoissa ja käyttömukavuudessa – tasainen ja pehmeä löyly kruunaa saunanautinnon.Perinteet, turvallisuus ja korkealaatuiset materiaalit ovat laatutekijöitä, jotka ovat olleet alusta asti mukana kiukaiden valmistuksessa. Teknisen laadukkuuden ja uuden ohjauselektroniikan lisäksi tarjoamme muotoilua, jolla sisustat.Harvia-kiuas ei ole pelkkä lämmönlähde, se on osa saunakokonaisuuden esteettistä elämystä.Lisätietoa Harvia-kiukaista

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton