• Etusivu
  • Talo

Sivuston ilmoitusten poistaminen käytöstä

Rakentajan toimitus
Julkaistu 15.08.2017
20178_49931.jpg

Mikäli olet hyväksynyt sivustokohtaiset ilmoitukset, mutta et halua niitä enää jatkossa, voit poistaa ilmoitukset käytöstä kun ilmoituksen asetuksista, kun seuraava ilmoitus saapuu. Mikäli et halua odottaa seurqaava ilmoitusta, voidaan ilmoitukset poistaa selaimen sivustoasetuksista.

Ilmoitusten poistaminen käytöstä Android laitteista.

20178_49932.jpg
Info välilehti
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Katon ostaminen on nyt erittäin helppoa!
Valitsemalla Icopal-kattopaketin saat varmasti tiiviin ja kestävän katon kaikkine tarvikkeineen. Sinä päätät kattopakettisi toimitustavasta – haluatko huopakaton valmiiksi asennettuna vai asennatko itse.
20153_42877.jpg
A1-eristeen uusi, parempi pinta ja helpompi asennettavuus!
Tuotekehityksemme seurauksena alumiinipintaiset IV-eristeemme ovat jatkossa europaloluokan A1 eristeitä, kiitos uuden pintamateriaalin. Haluamme myös helpottaa asennustyötä, ja siksi esittelemme myös näille tuotteille soveltuvan uuden asennustavan ja uudet asennustarvikkeet, eli ISOVER-nitojan sekä -niitit. Uusi asennusmenetelmä korvaa perinteisen rautalankavarmistuksen ja näin ollen säästää aikaa 30 %.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Rintamamiestalon lisäeristäminen
Vanhan pientalon lämmitysenergian kulutusta voidaan pienentää merkittävästi rakennuksen tiiveyttä lisäämällä ja lämmöneristyskerrosta paksuntamalla. Vedon tunteen poistuessa myös asumismukavuus kasvaa. Julkisivuremontin yhteydessä lämmöneristyksen lisääminen on varsin vaivaton toimenpide.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Urakkaneuvottelut
Toimenpiteet:Urakkatarjousten avauksen jälkeen edullisimpien tarjousten (1-3 edullisinta) antajat kutsutaan urakkaneuvotteluihin, joissa selvitetään, onko urakoitsija käsittänyt tarjouspyynnön ja tarjousasiakirjat oikein ja onko urakoitsija todennut laskennan aikana suunnitelmissa joitain epäselvyyksiä, joita tulee tarkentaa. Lisäksi varmistetaan urakoitsijan kyky suoriutua urakasta tarjouspyynnön mukaisessa ajassa sekä urakoitsijan verojäämä- ym. todistusten puhtaus. Urakoitsijalta pyydetään neuvottelussa mahdolliset lisäselvitykset.Vastuuhenkilöt:ProjektipäällikköDokumentit:UrakkaneuvottelumuistiotHyväksyntä:Projektipäällikkö
20195_58013.jpg
Päivitä poistoputket energiatehokkaiksi kattoremontin yhteydessä
Omakotitalon katto ei pysy kunnossa itsestään. Vesikatto onkin yksi talon tärkeimmistä suojista sadetta ja kosteutta vastaan. Valitsemalla oikeat tuotteet pidät kattosi kunnossa ja varmistat talon arvon säilymisen.Jos suunnittelet kattoremonttia, muista päivittää samalla myös katon poistoputket. Katon poistoputket ovat tärkeä osa koneellista ilmanvaihtojärjestelmää. Katon kunnostuksen yhteydessä voi päivittää esimerkiksi poistoputken hatun, kuten vaasalaisessa Tynin perheessä tehtiin.Lue lisää kohteesta
20082_8847.jpg
Onko sinulla vuoden Monier katto?
Onko sinulla vuoden Monier-katto? Lähetä talostasi ennen / jälkeen kattoremontin valokuvat sekä tarkat yhteystietosi (osoitteella katot@monier.com tai Monier Oy, Sinikalliontie 9, 02630 Espoo) ja voit voittaa!Kaikkien vuoden 2008 aikana ennen / jälkeen kuvien lähettäneiden keskuudesta arvomme yhden voittajan. Vuoden katto -voittaja saa palkinnoksi palautuksena MONIERilta ostettujen kattotuotteiden (kattotiilet, erikoistiilet, kiinnikkeet, tiivisteet, kattoturvat, aluskatteet ym.) arvon.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton